tiistai 15. tammikuuta 2013

Päivän nauru

Joko olen tervehtymässä tai sitten kilahtamassa lopullisesti, mutta osaan nauraa yksinäni ääneen ja ihan häpeilemättä. :)

Leikin kodinhengetärtä heti aamutuimaan ja pyöräytin koneellisen pyykkiä (lue: hinkkasin nyrkkipyykkiä kaks tuntia hiki hatussa jos joku kysyy).
Äsken sitten olin ripustamassa vaatteita kuivumaan kun katseeni osui erääseen Siipan T-paidan pesuohjelappuun. Se heläytti niin spontaanin naurun minusta, että päätin ottaa siitä kuvan.


No niinhän mä taidan olla, tällä taudinkuvalla ainakin. :D

Kyseessä on bändipaita, mutta osaako kukaan arvata tai tietääkö joku minkä bändin?
Aah, päiväni piristyi ja pelastui, ihan vaan pyykinpesun ansiosta. 

23 kommenttia:

 1. Oi, tauti tai ei, mutta minäkin olisin kyllä revennyt... Bändiä en osaa edes ruveta arvailemaan. Ihania arkisia humoristisia hetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaa, että meillä yleensä Siippa hoitelee tuon pyykkihuollon kun en ollut aikaisemmin hoksannut moista.
   Hauska juttu kuitenkin. Pitääkin tutkailla pesulappuja tarkemmin. :)

   Poista
 2. Ei hitto ! :D
  Ainoa bändi, joka tuli mieleen on Kotiteollisuus, muuten olisin veikannut Duudsoneitten olevan asialla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole Kotiteollisuus, vaikka on meillä niiltäkin "terveisiä". Siippa tilasi joskus, vuosi tai kaksi sitten, niiden DVD-pläjäyksen, joka oli tuolloin juuri ilmestynyt. Kun paketti tuli, oli DVD:n kanteen raapustettu tikkukirjaimilla paksulla vihreällä tussilla "omistuskirjoitus". Siinä luki:OOTSIE KUUKERIN NELLI?

   :D :D :D

   Jätetään siis bändi vielä pimentoon jos vaikka joku muu haluaa vielä arvuutella. :)

   Poista
 3. Kylläpäs osu teksti kohillee. Naurattaa vielläki. Frööpelin palikat. No ei oo, en mä kenenkää enkä minkää nimii muista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muaki. :D
   Kysyin Siipalta onko hän huomannut moista, mutta ei ollut. Ja taas piti nauraa. Eli tämä on kestonaurun aiheuttaja. :D

   Eikä ollu Fröbelitkään. Sanoiskohan ne ketään kakkapyllyks? En usko... :)

   Poista
 4. kivaa , teki hyvää mieleen ja naurut päälle .. kuinka monta ihmistä tänään nauratit (elikä lisää elinvoimaa annoit ) aika monta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aina hyvä asia jos saa ihmiset nauramaan ja hyvälle tuulelle. :)

   Poista
 5. Hahhhaaa, Mokoma! Sieltä voi odottaa tuota settiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ihan, mutta liki liippaa. Stam1na oli vastuussa tästä, mutta Mokomalta mäkin oisin ehkä enemmän tätä odottanut. :D

   Poista
 6. Hemmetin hyvä pesulappu, miksei noita voi olla tavan kuteissakin; aforismeja, ohjeita uusavuttomille Niksipirkan tyyliin ja suoranaista vittuilua. Mikäs sen sadistisempaa kuin täysin perseelleen menneen viikonlopun jälkeen vetäisi yllensä paitaa jonka pesulapussa lukisi "Muistitko ladata patterisi?". Kaikkein saatanallisin ja jokaisen ihmisoikeusjärjestöjen kieltämä pesulappu alkaisi puettaessa soimaan, siitä kuuluisi se Teletappien ylivittumainen herätyskelloversio: "Huomenta, kello on jo kahdeksan (yhdeksän, kymmenen...) ja on aloittaa päivän uudet leikit".
  Se on niin ärsyttävä että aikanaan heitin siskon mukulan teletappivekkarin tuhannen pillunpäreiksi seinään. Johan lakkasi se yltiöpositiivinen mongerrus...
  Taas lähti lapasesta mutta tajusit varmaan pointin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta jos niitä olis kaikissa kuteissa, niin pyykkärin aika menis vaan lueskellessa niitä lappuja. :)

   Teletapit... hyi hel... Kuka niitä oikeasti haluaa ja jaksaa katsoa? Mun mielestä se on lasten aliarvioimista.

   Tajusin pointin, uskoakseni, tänks. :)

   Poista
 7. Minullakin oli Mielipide Teletapeista. Sitten kun oma kymmenkuinen esikoiseni seisoi nenä tv:n ruudussa kiinni ja nauraa kikatti hulluna (??) neljälle pyylevälle tappihahmolle, tajusin, että lasten maailma on aivan eri planeetalta.
  Monta lauantaiaamua pelastettiin teletappien älyvapaalla jokeltamisella. Nukuin sohvalla korvatulpat korvilla ja ipanat vahtasivat näitä tappijalkoja.

  Kaikista kaameinta oli se tappileipä jota sinkoili hullunlailla ynpäriinsä. Ja nuunuuimuri ryysti kaiken kitusiinsa. Uudestaan! Uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... Eli Teletapit onkin vanhempien pelastus eikä joku piripään keksimä kidutuskeino muutenkin riutuville pienten lasten vanhemmille. :D

   Joo, lasten maailma on ihan erilainen. Itse olen ajatellut, että ne on just ne kirkkaat värit, jotka lapsia houkuttaa. Kummilapseni oli silloin pienenä, yli ky... *köh* jokunen vuosi sitten ihan täpinöissään siitä lilasta tyypistä. :)
   Sen imurin muistan minäkin, tapileipää en. :D

   Poista
  2. Meillä on edelleenkin teletappien tietyt lausahdukset käytössä. "Verho auuukesi ja meni kiiinni..." Ette varmaan arvaa, kuka niitä käyttää... Ja kaikki vähänkin epäilyttävän näköinen ruoka on tietysti "tappivanukasta". Eli siis mun tekemät pöperöt. :D

   Mut voin lohduttaa. Äidin miesystävä totesi tossa 7-kymppisenä, että "eihä niis mittää vikkaa olt, mie katoin tänä aamun ainakii tunnin niit teletappei ja mukaviiha hyö olliit". Että tavataan tappimaassa jonkun vuoden kuluttua. ;)

   Poista
  3. Hih! Ottaen huomioon, että on nolla omaa lasta, muistan ihan liikaa tuosta ärsyttävyyden huipentumasta! :D

   Vaan kohtahan se on sitten UUDESTAAN edessä koko Teletappien ihanuus. ;D

   Poista
 8. Voi kuule, monet yöunet on jatkettu teletappien, muumien ja maisan ynnä muiden avulla :D

  Näitä kaikkia hahmoja taitaa yhdistää värit (japsimuumit on ihan eri asia kuin ne minun lapsuuteni mustavalkeat vähän pelottavat muinais... eiku *köh* originaalihahmot), ystävälliset ilmeet ja pehmeät muodot. Ilmeisesti vetoaa lapsosten viattomiin mieliin.

  Kerran jollain "asiafoorumilla" (Vauva/Kaksplus) joku (?) äiti järkyttyi kun jonkun (?) lapset puhuivat "maisaa" eli vinkuivat ja hihkuivat sanomatta sanaakaan. Ehkä niillä lapsiparoilla oli niin daiju äiti, ettei se puhunut penskoilleen ollenkaan ja Maisa-hiiri oli ainoa kontakti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä munkin mielikuva muumeista on pikkusen erilainen kuin tää nykyversio.

   Kyllä niitä varmaan on ihan jonkun verran, jotka antaa lastenohjelmien "hoitaa kasvatuksen" just silleen, että ei kommunikoida itse järjellisesti niiden kersojen kanssa.
   Lasten kanssahan pitää keskustella, vaikka ne keskustelut voivatkin välillä olla vähän absurdeja. :)

   Poista
 9. olen ollut työharjoittelussa täällä suomessa lastentarhassa ja lapset nauroivat kun sanoin että telepatit on virossa nimeltään teletupsut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Tarkoittaako tupsu samaa eestiksi kuin suomeksi?
   Varmasti nauratti suomalaislapsia kun oli opetettu ihan eri tavalla moiset hahmot. :)

   Poista
 10. Onkohan paita ostettu Levykauppa Äxästä? Kun niidenhän slogan tuo(kin) on ja koristaa esimerkiksi niiden festareita kiertävää bussia yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sieltähän se. Mutta tähän huusholliin on hankittu muitakin paitoja Äxästä ja toi oli kyllä ensimmäinen, jossa oli tuollainen lappu. Tiedän, koska tarkistin kaikki Siipan bändipaidat ton jälkeen. :D

   Ja oon mäkin nähnyt sen bussin, mutta tosiaan ensimmäistä kertaa tuli paidassa vastaan. :)

   Poista