lauantai 12. tammikuuta 2013

12. Yllätys

Olen muutaman tunnin sisällä mitannut lämpöäni useamman kerran kun oloni on ollut jotenkin liian hyvän oloinen.  Siis uskomattoman hyvä ja huolestuin, että nyt olen lopullisesti totuttanut elimistöni 38 asteen lämpöön.

Ja mikä yllätys! Mittari on säännönmukaisesti näyttänyt normaalia lämpöäni 36,5! Eikä vieläkään tunnu siltä, että kuume lähtisi johonkin megalomaaniseen nousukiitoon, mutta en nuolaise ennen kuin tipahtaa. Voihan se sieltä vielä illan mittaan taas tulla... Mutta todellinen positiivinen ja iloinen yllätys, että olo on lähinnä normaalia ensimmäisen kerran noin viikkoon. Pää- ja silmäsärkyä vielä on, mutta ihmekö tuo niin monen päivän jälkeen.

Pidetään peukkuja, että suuntaus olisi vihdoin terveempään päin, vaikka vessa on edelleen, ainakin tällä hetkellä, varsin hyvä ja läheinen ystävä.

6 kommenttia:

 1. Se tauti on siirtymässä tänne. Päätä särkee edelleen, vaikka söin ihan Oikeaa Ruokaa ja olo on muutenkin höntti. Kurkkua kaihertaa ja nahkaa aristelee. Mittaan kohta kuumeen, jahka saan Isomman leffareissuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hitto. :(
   Toivottavasti selviät jollain pienellä lämmöllä ja köhällä parissa päivässä. Mee peiton alle ja ota teemuki mukaan, hunajalla terästettynä.
   Arvaa, mulla on VIELÄKIN ihan hyvä olo. :-o

   Poista
 2. hyvä yllätys ja onneks olkoon , parantumista !!!

  VastaaPoista
 3. Meillä on Nuorimmainen kröhäinen, mitään vatsatautia ei onneksi ole havaittavissa.

  Onneksi sinulla näyttää tapahtuneen jo käänne parempaan. Kävitkö vaakalla, on ollut semmoinen tyhjennyskuuri, että varmasti lähti jokunen kilo ihan kertarykäisyllä. Anteeksi rahvaanomainen ilmaisuni ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä ettei oo mitään vatsatautia.

   Vieläkään ei ole lämpö lähtenyt nousukiitoon! :-o
   Uskallan olla ihan pikkuisen toiveikas... Vaa'alla en ole käynyt, mutta housunkaulus tuntui löysältä eikä kauheasti jaksa syödä. Toisaalta kaikki minkä syö tuntuu turvotuksena, heti.
   Mutta katsellaan, ehkä se tästä. :)

   Poista