tiistai 29. tammikuuta 2013

Turinaa tiistaille

Eilinen oli ihan arsesta. Siis sellainen Kuningas-maanantai. Ja se saatana pääsi yllättämään ihan puskasta, sillä aamulla ei tuntunut kovin pahalta hyvin nukutun yön jälkeen.
Ihan ajallaan olin liikkeelläkin kohti työmaata.

Vaan töissä sitten riitti kaikelaista urputtajaa ja tyhjän pyytäjää. Niin ja sitä kädettömyyttä. Mä en oikeasti voi ymmärtää, että aikuiset ihmiset mieluummin viettävät aikaansa soitellen ympäri taloa sen kymmenelle ihmiselle kysellen jonkun vähäpätöisen asian päättämisestä kun voisivat sen ihan itse tehdä muutamassa minuutissa.
Välillä aidosti tuntuu, että ajatteleminen ei ole sallittua joillain tahoilla. En oikeasti tiedä, onko ne tyypit opetettu sellaisille työtavoille, että mitään ei itsenäisesti päätetä vai onko se vain tietyn ammattikunnan "ominaisuus".

Illalla olin ihan irti poikki väsynyt enkä jaksanut edes nettisurffailua harrastaa. Nukuin suurimman osan illasta Siipan tsiigaillessa jotain kokkiohjelmia tallenteelta. 
Tuloksena olikin sitten se, että eipä väsyttänyt sitten kun olisi pitänyt. Katselin kuulkaas jos vaikka mitä "laatuohjelmaa" töllöstä yön pimeinä tunteina. Mukaan mahtui mm. Ghost Rider -leffa, jota jaksoin katsoa vain ja ainoastaan siksi, että siinä oli pääosassa Nicolas Cage. Mmmmm... siinä kuulkaas miesnäyttelijä meikäläisen makuun. Saisi suudella kättäni koska tahansa. ;)

Tänään on jatkunut sama meno. Puhelin pärisee kaiken aikaa ja joutuu puuttumaan oman työn kannalta ihan epäoleellisiin asioihin. 
Lounaaseen mennessä jo suorastan pihisin pyhää ärtymystä. Niinpä menin ja nykäisin naamariin tuhdisti pannupitsaa, joka sisälsi kanaa, pestoa ja mozarellaa. Hyvää oli ja taatusti epäterveellistä, mutta vittu joo, kiviäkin kiinnosti siinä kohdassa kun sitä naamaani mätin menemään.

Seurauksena moisesta ylensyönnistä lounaalla oli kaksi asiaa:
1) Alkoi väsyttämään ihan saatanallisesti noin tunnin kuluttua syömisestä
2) Alkoi närästää ihan helvetisti noin kahden tunnin kuluttua syömisestä.

Onneksi en ole mikään eilisen pulun tyttö, joten renniet kulkevat matkassani aina. Ihan aina. Ja toinen onneksi oli se, että ei tarvinnut mennä mihinkään palaveriin nuokkumaan, sillä olisin taatusti nukahtanut ja pudonnut jakkaralta. Mikä tietysti olisi saattanut huvittaa kanssakokoustajia, vaan katu-uskottavuus siinä olisi kyllä kärsinyt pahasti. No mutta, sellainen mahdollisuus jää johonkin tulevaisuuden palaveriin sitten, nyt ei päässyt testaamaan. 

Joo, lopetan ruikutuksen, koitan alentaa verenpainettani ja paketoin tämän työpäivän ihan tuota pikaa. Tähän iltaan on luvassa sentään jotain hyvääkin. Nimittäin Siipan Ranskantuliaiset: juustot, jee!

18 kommenttia:

 1. Epäkohteliasta nauraa toisen kurjalle päivälle, mutta kun vaan nauratti. Sorry! Ja kappas, hra Cage on mies myös minun makuuni, hmmmmmmm..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että naurattaa! Silloin tapani kirjoittaa on ollut oikea. Ja itse tulin kyllä paremmalle tuulelle luettuani nämä teidän naurukommentit. ;D

   Poista
 2. Voi ei, muakin vähän nauratti... Mutta oikeasti olen oikein empaattinen tyypppi. Ja kateellinen, nimittäin juustoista. Mr Cagen saat mun puolesta pitää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Olet juu varmasti empaattinen. Mutta tottahan se on, että oikeasti toisten tulikiven katkuiset purkaukset tuppaavat muakin aina naurattamaan. :)

   Aah, sun kanssa ei sit tartte Nickestä tapella, hyvä.

   Poista
 3. Ja mun kans !! Oon aina sanonut, etten kieltäytyisi, jos Nicce haluaisi välttämättä nuoleskella mun varpaita ! Mikäs se leffa oli... Kuuhullut (?) kun rakastuin siihen ihan täpöllä eikä tunne ole laimentunut tippaakaan. *sluuuuurrps* Aaaahhh....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä nyt tiedä varpaiden nuolemisesta, mut jos jotain muuta... Tai jos se IHAN välttämättä haluais varpaita nuolla, niin mikäs siinä. ;-P

   Sillä on hyviä, huonoja ja tosi huonoja roolisuorituksia. Ja vaikka en mistään pyssyleffoista pidäkään, niin todella pidin roolisuorituksestaan siinnä Lord of War -leffassa, jossa näytteli laittomien aseiden kauppiasta.

   Poista
 4. Miksköhän kaikki tollanen tulee aina maanantaisin?

  Ghost Rider on kyllä yks kaikkien aikojen kököimmistä leffoista, joita oon nähny.
  Gagekaan ei saa täältä kannatusta, mutta juustot saa..omnomnom..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sasse. Joku Murphyn lakihan sekin on. Tosin tämähän jatkui ihan tiistaille asti...

   Se oli tosiaan aika huttua se leffa. Juu, en jaksanu edes Nicken voimalla kattoa loppuun asti.

   Ai kiva, toinenkin jonka kanssa ei tartte tapella. :)

   Juustot oli nannaa ja mikä parasta, niistä on vielä puolet jäljellä!

   Poista
 5. Ymmärrän tuskasi sillä maanantait ovat todellakin kirottuja: monen valvotun yön jälkeen nukahdin muutamaksi tunniksi sunnuntaina aamuyöstä ja herättyäni tajusin että voi p***le, sähkökatko josta oli jo hyvissä ajoin ilmoitettu, oli tosiasia enkä siis saanut aamukahvia. Eipä mitään, aloin kaivelemaan rotsin taskua jossa piti satavarmasti yksi aski norttia - nada. Lisäksi myöhästyin yhdestä tapaamisesta joten viikko on alkanut niin hyvin etten muista koska tälläistä onnea olis kohdalle sattunut. Cagesta en kommentoi enkä unelmoi koska asiat eivät ole onneksi vielä niin huonosti (vrt. terve käsi,vaimo elossa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hitto. Aamu ilman kahvia on ihan karmiva ajatus ja ex-tupakkamiehenä voin eläytyä fiilikseen aamu ilman röökiä, joka on vielä karmivampi ajatus kuin aamu ilman kahvia.
   Että hyvin on menny sullakin, ei käy kateeks.

   Eikä tartte kommentoidakaan Cagea. ;)

   Poista
 6. Kyllä, Renniet mukana aina ja myös yöpöydällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Aina.
   Närästys on kammottavimpia vaivoja, mitä ihmiselle on annettu.

   Poista
 7. Kas, teidänkin hovissanne on kärsitty kauheimman kautta.
  Ystäväiseni, otan osaa ja uskon, että keskiviikko olisi vihdoin hieman armollisempi päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tuntuu vähän paremmalta, mutta hirmuinen kiire on juoksuttanut kaiken päivää.
   Niin ja säätila on kaikkea muuta kuin mahtava tällä hetkellä. Mahtaakohan sitä päästä kotiinkaan tuossa myrskyssä...

   Poista
 8. Ha! Mun mielestä kamalin miesnäyttelijä on juuri Cage ja naisnäyttelijöistä Sandra Bollocks ärsyttää ihan suunnattomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuasioista ei voi kiistellä enkä ainakaan suostu kiistaan vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa. ;)
   Mutta samaa mieltä olen siitä, että Bullokki on karsee.

   Poista
 9. Cage sentään pysyy yhden ilmeen miehenä mutta herranjestas mitä takavuosien toimintamiehelle Steven Seagalille on tapahunut. Jätkä on paisunut ja turvonnut ja tekee entisten tusinatoimareitten sijaan tätänykyä ö-luokan ryönää. En tykkää. Dislike.

  Bullokki on ärsykki, Uma Thurman toimii yleensä aina. Ainakin Tarantinoissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai joo, Stiiveni! Hyi, yök, pthyi! Mäkin näin sen jossain turvonneena leikkimässä toimintasankaria... En ole kyllä ikinä siitä tykänny.

   Thurman on jees munkin mielestä, nimenomaan Tarantinoissa. :)

   Poista