tiistai 22. tammikuuta 2013

Hädehaaste

Tämä saattaa olla niitä harvinaisia hetkiä, että kadun sanoneeni tykkääväni Blogistaniaa kiertävistä haasteista ja siitä kun ne osuvat omalle kohdalle. No nyt osui isosti ja taisi upota saman tien...

Päivällä kävin kahvitauolla vähän kurkkimassa Blogistanian kuulumisia ja huomasin Nolliksen saaneen tämän haasteen. Ihan pienen ohikiitävän hetken ajattelin omahyväisesti, että "sit se tietty heittää haasteen mulle". Niinhän siinä sitten kävi, mutta ihan kiitollisena, rakkaudella ja lämpimästi nauraen otan haasteen vastaan. Kiitos Nollis! <3 Mitään loistotulosta en kylläkään lupaa. :)

Hädehaasteessa ei ole kyse kilpailusta eikä arvonnasta, vaan yhteen hiileen puhaltamisesta. Nyt joukolla keksimään toteuttamiskelpoisia käyttötarkoituksia kaikkien peräaukkojen kauhistukselle Hädesalvalle! Haasteen säännöt ovat hyvin yksinkertaiset:

1. Keksi yksi tai useampi uusi toteuttamiskelpoinen käyttötarkoitusehdotus Hädesalvalle. Salvan ainesosathan ovat lanoliini eli villarasva, vesi, Arachis hypogaea -öljy eli suomeksi maapähkinäöljy (allergikot huomio!) sekä mentoli. Se on siis lääkeaineetonta tahmaista mentolivoidetta eikä sisällä mitään sellaista, miksi sitä pitäisi käyttää juuri tai vain peräaukon seutuville.


Tutustuin tuotteen selosteeseen ja opin, että kyseessä ei ollutkaan ihan varsinainen peräpukama- tai -haavaumavoide, vaan ennemminkin kutinasalva. Kuitenkin mieltäni kutkuttamaan jäi tuo mentoli. Tätä kyseistä tuotetta en ole itse kokeillut, mutta muita mentolia sisältäviä kuitenkin.
Niinpä yritin päästää mielikuvitukseni valloilleen...
Myönnän, että mieleeni tuli kaikkea sellaista, mikä ei sovi perheen pienempien eikä siveyden sipulien silmille, mutta mikä luultavasti saisi jonkun kinky-ryntäyksen tähän blogiin. ;)
Koitan tasapainoilla ja kerron, en yhden vaan KAKSI ideaa. 

Koska tuotetta markkinoidaan pyllyreiän seudun kutinan lievittäjänä, arvelin että se voisi lievittää muutakin kutinaa. Ja koska sydäntäni lähellä on ihoani runteleva psoriasis ja sen karmea kutina ajoittan (eli silloin kun on paskat kelit ja lääkesalvan käyttö on jotenkin unohtunut vähemmälle). Kutina vie väistämättä tilanteeseen, jossa raavin ihottumakohdat auki verille. Ja sittenhän ne vasta kipeät ovatkin. Hädellä voisi ehkä viilentää ja rauhoittaa ihottumakohtia, mutta toki vain silloin kun iho on ehjä. Tällä voisi korvata kortisonirasvan käyttöä, sillä kortisonin jatkuva käyttöhän ei ole millään tavoin suositeltavaa ja meikäläisenkin reseptisalvoja käytetään kuureina. Väliajat voisi sitten vedellä Hädellä. 

Toinen ideani onkin sitten vähän pervompi ja kiduttavampi. Nimittäin armas puolisko, miespuoleinen siis, en lähtisi naista moisella kiduttamaan. ;)
Miettikääpä jotain soveliasta perheriitaa tai kun se ukko on tehnyt jotain älyvapaata vastoin yhteisesti sovittua. Vituttaahan se, eikö?
Kostoksi voikin sitten aiheuttaa ukolle vähän vipinää. Anna äijän painua rauhassa unten maille. Luonnollisestihan hänkin nukkuu nakkena kuten sinäkin (nakuna nukkuminenhan on terveellistä, kuten viime viikolla saimme lehdestä lukea), joten suurempia ongelmia hädekepposen kanssa ei luulisi tulevan.
Tuubista sitten vaan reilu nokare sormeen ja siitä vaan sitten äijän perhekalleuksien kimppuun. Itse sivelisin nahkapallien juureen sekä kruununjalokiven päähän, sinne herkkään osaan. Luulisi tekevän eetvarttia. Ja luulisin, että muistaa hölmöilynsä normaalia pidempään. 
Jos joku rohkenee kokeilla, niin voi vapaasti tulla kertomaan tänne kokeilun tulokset.
Itselläni ei varmaan moiseen ole tarvetta. ;)    

2. Kopioi aiemmin haasteeseen osallistuneiden käyttötarkoituslista ja liitä oma(t) ehdotuksesi listan jatkoksi. Tämä voi edellyttää vähän muiden osallistujien vaklaamista, jos vain aikaa ja viitseliäisyyttä (ja kiinnostusta - mutta siitähän ei varmasti kenelläkään tähän osallistuvalla jää kiikastamaan, vai kuinka?) on, koska haaste luulatavasti kiertää samanaikaisesti monella taholla. Vinkkaillaanpa siis toisillemme, missä haaste kulkee, jotta pysymme ajan tasalla käyttötarkoituslistan sisällöstä!

Kiki käytti Hädeä tukkoisen nenun aukaisemiseen ja Lambada-liikkeisiin ;), Ärjyperä keksi käytön huulirasvana, ripulipyllyn pelastajana omalla vastuulla ja imetyksestä kärsineille nänneille jos luulee vauvan mieltyneen tujakkaan mentolin makuun :) Maija kokeilisi Hädeä vesirokkonäppylöihin, auringon polttamalle iholle, jälleen omalla vastuulla petipuuhien piristykseksi ja ei-ikinä-muttamieleentulisilti vinkkinä eläinten yllättämiseen, heh. Suvi Trokee-Daktyylin oma vinkki oli viilentävänä jalkavoiteena. nunju itse vinkkasi Häden toimivuudesta selluliittivoiteena. Nollis puolestaan ehdotti rasvan toimivan loistavasti silmänympärysvoiteena. Ja täytyy sanoa, että se minullekin ensimmäisenä tuli mieleen kun tämän haasteen jossain Blogistanian kulmalla näin.

3. Laita Hädehaaste logon kera eteenpäin niille, joiden huumorin uskot kestävän sen, ja/tai joilla uskot olevan mahdollisesti käyttöä Hädehaasteen informaatiosisällölle.

 
No huumorintajuun luottaen minun on pakko jakaa tämä iloinen haaste eteenpäin Hirnakalle. Hän varmasti keksii sille jonkun kuntosaliin liittyvän käytön. ;)
 
4. Jos kehtaat, kopioi logo blogisi reunaan merkiksi siitä, että olet jo osallistunut haasteeseen. 

 
No totta munassa laitetaan seinälle killumaan! Harakkageenini ansiosta kaikki koristeelliset killuttimet blogin seinustalla näyttävät hyviltä.
Ja varmuuden välttämiseksi laitetaan se vielä tähänkin, että varmasti löytyy moinen hieno plakaatti!

5. (Vapaaehtoinen) Kauhean mukava olisi, jos Hädehaasteen liikkelle laittanutta STD:tä muistettaisiin välillä informoida haasteen kulusta halki blogiteollisuuden. Älä siis kursaile, vaan käy rohkeasti jättämässä esim. alkuperäiseen Hädehaastepostaukseen kommentti ja linkki omaan blogiisi, josta pääsee kurkistamaan miten pitkäksi käyttötarkoituslistaa on saatu kasvatettua :)

Tottahan toki käyn kertomassa kunhan tästä joudan.

8 kommenttia:

 1. Toi Hädekepposidea on niin paha... :,D

  VastaaPoista
 2. Tytön täytyy pitää puolensa ja joskus se vaatii vähän pahuutta tai noitavoimia.
  Mutta kuten sanottu, siitä voi olla jollekin iloa tai hyötyä... ;-P

  VastaaPoista
 3. Ei ole blogia, mutta saakohan tänne jonkun ajatuksen heittää...?

  Ensiksi olet aivan oikeilla jäljillä lanoliini/mentholi voiteen käyttökelpoisuudessa rauhoittamaan ihoa. Tuota Hädeä voi laittaa täysin surutta myös rikkinäiselle iholle, koska se ei sisällä vettä eikä alkoholia. Ei pitäisi kirvellä. Ja lanoliini on taivaan lahja tehokkaaseen ihon hoitoon! Aito luonnontuote vieläpä. Se ei ole mikään kevyt päivävoide, vaan todella kovan luoka hoitotuote. En ole ikinä sitä nähnyt/käyttänyt, mutta tuolla ainesosalistalla se on sitä.

  Silmänympärysrasvaksi se on todennäköisesti liian rasvaista, mutta tulee tyynyliinat sitten kyllästettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottakai saa heittää ajatuksia. :)
   Sultahan tuli ihan asiantuntijakommenttia. Ite en ois ehkä lähtenyt kokeilemaan rikkinäiseen ihoon. :)
   Vaan ehkä pitää käydä ostamassa "välikausisalvaksi". Ei ne meikäläisen kortisonitökötitkään mitään köykäisiä tai nopeasti imeytyviä ole. Kiitos selvennyksestä. :)

   Poista
 4. Jumaliste - S -, sussahan asustelee pahemman luokan sadisti! ;D
  Tässähän on pakko ruveta pitämään jotain äijäblogia ja palkata kätyreitä lukemaan blogistanian lukemattomia juttuja sekä raportoimaan heti näistä kidutuskirjoituksista. Lisäksi on sovittava hälytysketjusta joka tavoittaa kulloisenkin uhriksi aiotun mahdollisimman nopeasti eli sähköpostilla tai kännykällä ;D

  Jos totta puhutaan niin kerran on käynyt niin että silloinen likkakaveri laittoi Icepoweria revähtyneeseen reiteeni ja sitä itsestään perkeleestä olevaa ainetta lipsahti melko reilusti palleille. Sadankymmenen metrin sähköaidat tuli juostua tyylillä josta Arto Bryggare:kin olisi ollut kateellinen (sandaalit otti maahan about joka kolmas metri ja huuto oli sellaista hysteeristä kirkumista).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo... Mitään en tunnusta, tietenkään, koska olen aito Lady. ;-P
   Ja kuten sanottu, MINÄ en tarvitse moisia konsteja, mutta ihan vaan jollekin tarvitsevalle siskolle vinkiksi. ;D

   Ihan vakavasti sanottuna, voin kuvitella, että tuntemus ei ole millään tapaa miellyttävä.
   Ja mun likainen mielikuvitukseni olisi tuottanut muitakin konsteja, mutta en halua mitään pervoryntäystä tänne.

   Poista
 5. Mulla kesti aika kauan lukea tämä postaus, kun takerruin heti alkuun pyllyyn. En voinut uskoa, että täällä puhutaan oikeasti pyllyrasvastata :D Mietin, että tää on nyt taas joku ihme juttu, mutta ilmeisesti Hädesalvaa on oikeasti olemassa? En vielä jaksanut googlettaa, mutta ehkä joutuu myöhemmin. Alkoi nimittäin heti kiinnostaa.

  Nyt ymmärrän, miksi miehekkeesi käytös on moitteetonta: varmaan monen olisi, jos taustalla häilyy uhka pallivoitelusta yöaikaan ;DD

  Hädesalva kuulostaa sen verran rasvaselta, että se olisi varmaan hyvä kynsivoide.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, pyllyn kutinaahan tällä hoidetaan! :D
   Voit tutustua tuotteeseen täällä:
   http://www.leiras.fi/tuotteet/Itsehoito/intiimivalmisteet/hadesalva
   ja tulet huomaamaan, että tämä olikin miedointa kamaa, mitä pyllyn hoiteluun on tarjolla. ;D

   Juu, mies pitää pitää hellan ja häderasvan välissä niin ei tule ongelmia. ;-P

   Kynsivoide, joo, hyvä idea! Varmaan kuiviin kynsinauhoihin olis ihan omiaan.

   Poista