lauantai 28. tammikuuta 2012

Sitä saa mitä EI tilaa

Vittu. Nyt se iski muhun se lenssu. Eilen oli jo vähän kurkku kipeä, mutta ajattelin, että kyllä se siitä. Lääkkeeksi nappasin muutaman punkkulasin illalla. Ei auttanut. Aamulla oli kurkku ihan saatanan kipeä. Niin kipeä, että melkein itketti nieleminen. Päivä on menty buranalla ja Strepsilsillä. Toivottavasti ei pahene.

Enkö mä juuri edellisessä postauksessa sanonut, että en nyt joutaisi sairastamaan. Vaan ehkä tämä on ohi maanantaiaamuun mennessä. Ei pidä toivoa tai se ei todellakaan ole ohi. Pitää kai toivoa, että olis vielä helvetin paljon kipeämpi maanantaina!

Yritin riehua lumilapionkin kanssa takapihalla, mutta ei siitäkään mitään tullut.

Mummeli-koiran tila huononee päivä päivältä ja olen jo miettinyt, että onko vielä kolme päivää liikaa... Mutta en nyt käy säätämään tämän enempää.

Yhtäkkiä saunassa lenssua parannellessani muistin, että minun on jo pitkän aikaa pitänyt kirjoittaa mielipiteeni UGG-jalkineista. Nyt en jaksa, mutta katsotaan josko huomenna irtoaisi teksti.
Nyt lähden sohvalle makaamaan ja niistämään.

2 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista. Taas yksi naula lisää tammi- ja helmikuuarkkuun - vittumaiset flunssa-aallot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tsompi. *tröööötttt*
   Pää on täynnä räkää ja kaikki mehut ovat kyllä menneet tähän sairastamiseen. Eilen makasin koko päivän sängyssä/sohvalla ja pohdin, että olisipa hyvää aikaa kirjoittaa postaus. Vaan ei pystynyt. Ehkä tämä tästä, tervehtyihän se Siippakin.
   Mutta kyllä, vihaan edelleen talvea!

   Poista