torstai 12. tammikuuta 2012

Henkensä kaupalla

Siis TOdelLAkin henkensä kaupalla on saanut tänään lampsia menemään tuolla pihalla.
Kuvittelin aamulla, että se röpyliäiseksi pottupelloksi jäätynyt parkkipaikka olisi ollut pahin mahdollinen, mutta ehei! Kotiin tullessa oli sitten sen röpyliän päälle satanut sellainen kiva sadekerros samalla kun röpylä oli vähän siloittunut. Siis todellinen kaljama-keli! Siinä sitten kieli keskellä suuta (matalapohjaisissa kengissä onneksi) piti vaeltaa autolta postilaatikolle ja sieltä kotiin. Hitaasti, mutta varmasti suoriuduin siitä ja ajattelin, että pitää kai, hitto vieköön, ruveta käyttämään nastakenkiä työmatkoillakin.

Mutta itsepähän tätä taisin eilen manata. Sanoin illalla, että olisihan se ollut kiva jos huoltoyhtiö olisi käynyt auraamassa sen loskan pois pihasta ja parkkipaikalta, niin ei olisi niin kamalaa sitten aamulla kun se kumminkin on jäässä... Joo-o, sitä saa mitä tilaa. 
Se röpelö-pottupelto oli niin terävää, että Mummeli-koira kieltäytyi kävelemästä siinä kun sitä selkeästi sattui tassuihin. Olinkin sitten muka fiksu ja filmaattinen ja päätin rämpiä hienoine nastakenkineni tuonne metsään koirien kanssa työpäivän jälkeen. No olihan se vähän parempi, mutta pari luistinratakohtaa sieltäkin löytyi paikoista, jossa maa vähän viettää ja puista putoilee vettä polulle. Nastakenkä puri siihen ihan hyvin, mutta koirilla meinasi heittää pakin tai sivuluisun päälle. Hengissä selvittiin kuitenkin, kaikki neljä.

Ja samanlaista on luvassa sitten huomenna ainakin sen säätiedotuksen perusteella, jota katselin. Suomen talvi on sitten viehättävä tällaisena "normaalivuonna" täällä etelässä.

Väsyttää ihan helvetisti. Tänään jouduin Siipan työhommien takia lähtemään noin tuntia normaalia aikaisemmin töihin ja sekös otti koville. Muutenkin stressaan jo nukkumaan mennessä jos pitää herätä jotenkin poikkeukselliseen aikaan normaalia aiemmin. Oli siis melkomoista tervanjuontia heräily aamulla kun kellot soivat. Teki niiiiiiin mieli kääntää kylkeä ja vetää peitto korville.
Nyt taistelen itseni kanssa, että ottaisiko pikku päikkärit vai nou... Luultavasti otan tietoiset koska muuten simahdan töllön eteen tahattomasti.

Olin jopa aikeissa lähteä tänään vähän shoppailemaan, mutta en jaksa. Jos näin väsyneenä lähden luovimaan tuonne ostoshelvetteihin, niin lupaan, että tulee ruumiita ja ärräpäät lentävät. Ehkäpä sitten viikonloppuna.
Kohta se on kuitenkin mentävä kun huomasin, että kaikki rintsikat alkavat vähitellen sanoa sopimuksen irti... Kukahan niitä on lainaillut kun niin huonolla tolalla ovat...? 
Ja tästä tulee mieleen se mummon opetus, että aina pitää olla ehjät ja puhtaat alusvaatteet päällä siltä varalta, että joutuu onnettomuuteen. Eli eihän mulla ole muita vaihtoehtoja kuin mennä shoppailemaan ja toivoa että en joudu onnettomuuteen matkalla ostoshelvettiin kun päällä on jotkut vuodelta nakki ja kivi olevat kaarituelliset liivit, joista toinen kaarituki on ottanut ritolat jo ajat sitten ja muutenkin vaatekappale näyttää vähintäänkin piestyltä.


Eilen sain sentään aikaiseksi varattua itselleni kampaaja-ajan kun olen sitäkin tässä jaaritellut ja jahkaillut jo vaikka kuinka. Eihän siinä muuten mitään, mutta alkaa ikävästi tuo totuus paljastua tuolta hiusjuuresta. ;)

2 kommenttia:

 1. Samat rutinat mullakin. :D
  Ja mutsi sanoo just samoin kun sun mummo ja siksi tänä aamuna vaihdoinkin Äärimmäisen Rikkinäiset (= 7-13 reikärypästä) Sukahousut ehjiin sukahousuihin ! :D
  Lisäksi aamulla luulin, että vaivun koomaan. Niin sikamaisesti taas väsytti. ...zzZzz...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nollis. :)
   Sen verran jänskätti se pihalla tepastelu peräsuoli jäykkänä, että pakko oli avautua täällä.

   Ja rysäpöksyt on ihan oma lukunsa... Tiedätkö, mulla on niin terävä perse ja varpaat tai jotain, että yleensä rysäpöksyt reikääntyy hetkessä just näistä parista kohdasta. Kivointahan on päästää mielikuvitus valloilleen näistä onnettomuusvisioista silloin kun töissä kyykistyt ja kuulet haarovälistä sellaisen kivan rrrriiiippppssss-äänen. Että mitähän ne ambulanssikuskit siitä ajattelisivat. ;D

   Poista