torstai 2. tammikuuta 2014

Paluu arkeen

Miten niin arkeen? Minähän olen ollut kaikki arkipäivät tiiviisti töissä! Sanoisin, että se oikea arki alkaa vasta ensi viikolla. Sitten kun jokaisella viikolla ei ole vähintään kahta maanantaita. Tälläkin viikolla on kaksi maanantaita ja kaksi perjantaita, välissä yksi vapaapäivä.

Uuden vuoden paukutteluja oli mielestäni tällä kertaa vähemmän kuin vuosi sitten. Ehkäpä lumettomuus ja lama vaikuttivat. Mutta kyllähän sitä pauketta riitti vielä eilisellekin ihan tarpeeksi. Niin paljon oli pommitusta ja ruudinkäryä, että vanhat pierut olivat vielä tänä aamunakin hermoromahduksen partaalla. Tai no, PP alkaa olla vissiin riittävän kuuro ettei ihan kaikkia risahduksia kuule enää, mutta Juniorin häröillessä vieressä on PP helposti vietävissä mukaan.
Onneksi VV ei pelännyt eikä ottanut mallia isommistaan! Ihanaa. Se olisi mielellään kyllä ollut mukana ulkona kommentoimassa ja katseli harmistuneen näköisenä ikkunasta kun me Siipan kanssa olimme pihalla katsomassa vuoden vaihtumista.

Toivon siis, että pommittajat ovat nyt paukkunsa hoitaneet ja paluu arkeen myös koirien elämän kannalta vihdoin toteutuu.

2 kommenttia:

 1. Saman huomion tein täällä korvessakin eli rakettien määrä oli huomattavasti vähäisempi kuin aikaisempina vuosina. Eivät edes kylän kakarat, jotka muutoin jo illasta alkaen pommejaan paukuttelevat, räjäytelleet oikeastaan yhtään sillä varsinainen rakettien ammunta keskittyi puolille öin ja nimenomaan "oikeisiin" raketteihin joten lienevät aikuisten käsistä lähtöisin.

  Muutenkin tervehdin ilolla arkea koska tänäkin aamuna olen nähnyt YHDEN ihmisen kävelevän kylän raitilla :O
  On siis vilkastumaan päin....;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hyvä niin, vaikka kyllä niitä pommejakin riitti.

   YHDEN?? Wautsi, sehän oli sitten jo ruuhka suorastaan! Mutta eiköhän siellä ensi viikolla jo muutama muukin kulje. :D

   Poista