lauantai 4. tammikuuta 2014

Karkuteillä kutistunut

"Näppärästi" yhdistin eilisen ja tämän päivän sanan, vähänkö oon viksu...not.

Eilisestä sanasta minulle ei tullut mitään muuta mieleen kuin karkuteillä olevat teinit, joista välillä saa lukea iltapäivälehdistä sekä uuden vuoden paukkuja karkuun lähteneet koirat. Ja niistä koirsta aina mietin, että ovatko ihmiset oikeasti niin typeriä, että raahaavat rekkunsa mukaan raketteja katsomaan. Ilmeisesti ovat (idiootteja). Vaikka koira ei kotona pelkäisikään niin ei sitä pidä missään tapauksessa viedä "pääkallopaikalle" mukanaan, sanoohan sen jo ihan maalaisjärkikin. Tai sitten ei.

Kutistunut puolestaan tuo mieleen vaatekaappini. Erityisesti sen, jonka uumenissa vaatteeni aina kutistuvat. Ikävä huonekalu tuollainen. Toivottavasti tilanne kääntyy tässä tämän vuoden aikana.
Uuden kodinkoneen omistajan kiimassani pesin ja kuivasin koko pyykkikorin tyhjäksi tuossa muutama viikko sitten, kuten ehkä muistatte. Noh, siinähän kävi sitten niin, että Siipan lempikotipaita otti ja kutistui sen verran, että paita lähti viimeiselle matkalleen muutaman koekäyttökerran jälkeen. Tunsin syyttävän katseensa niskassani heittäessäni paidan pois... Joudun ehkä hyvittämään asian jotenkin. Jospa lupaan, että lähden etsimään vastaavaa samasta kaupasta kuin mistä se paita oli ostettu? Sehän sitten tarkoittaisi sitä, että pitää tästä sonnustautua Edinburghiin ja Princess Streetille. Kamalan vastenmielinen ajatus... ;)

JälkiJuttu:
Eilen alkoi taas kausi yhdestä ehdottomasti lempiohjelmistani. Kyllä, Voice of Finland. Minä sitten pidän siitä ohjelmaformaatista ja kauden avaus osoitti, että taaskaan ei tarvitse pettyä. Aikamoisia ääniä oli heti tarjolla! Että hyvä kausi tästä tulee.
Lisäksi pidin kovasti siitä, että valmentajien keskinäisiä sanailuja näytettiin enemmän ja siitä, että Mira Luoti tuntuu sopivan valmentajaporukkaan todella hyvin. Anne Mattilasta en vielä ole ihan varma yhden jakson perusteella, mutta annan hänelle vielä kuitenkin toisenkin mahdollisuuden. ;)
Mike ja Ela olivat ihan yhtä hyviä kuin aiemminkin ja jotenkin tuntuu, että puolen tuomariston vaihto on kyllä ollut ihan hyvästä.
Niin ja Muodin huipulle alkaa ensi viikolla, ja Maajussille morsian! Kyllä minua nyt hemmotellaan televisiotarjonnan puolesta oikein kunnolla.

14 kommenttia:

 1. Just puhuttiin täällä meillä eilen noista koirista samaan sävyyn - onko ihmiset jumakekka ihan tolloja? Niitähän oli vissiin 150 koiraparkaa karussa... toivottavasti ovat löytyneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan. Ihmiset on oikeesti ihan idiootteja... Toivotaan, että ovat löytäneet kotiinsa raukkaparat.

   Poista
 2. Kai sää huomasit, että meidän seuraamassa sosiaalipornon ykköstuottajablogissa tapahtui se, mitä ennustettiin jo keväällä ? Ei vissiin lyöty tippiä siitä, kauan kestää ennen kuin... Tapahtuma sinäänsähän oli ihan odotettavissa. Vihdoinkin taas jotain mielenkiintoista toimintaa B-staniassa ! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huomasin!! Meinasin jo joku päivä sitten postata sulle, että nysse on hollilla, tää mitä veikattiin. Mut joo, olihan tää ihan niin nähtävissä. Eihän me voitu lyödä vetoa kun oltais molemmat lyöty saman kantin puolesta. ;)
   Nyt vähän jännittää, että heilahtaako vanhaan uomaansa homma vai onko jotain uusia sävyjä. Mut ei lyödä siitäkään vetoa, eihän? :D

   Poista
  2. Ihan samaan loksahtaa, ei pienintäkään epäilystä !

   Poista
  3. Joo, olin jo oikeastaan hylkäämässä koko höskän kun arvelin, että tää oli tässä, mutta kyllä nyt tuli uutta draivia hommaan. Etenkin jos se uusi löytökin pysyy jotenkin hommassa mukana... Aika näyttää. ;)

   Poista
 3. Piti sanoa jotain koirista mutta rupesi aivan älyttömästi kiinnostamaan tuo teidän juttunne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *asentaa jokusen kuuntelulaitteen ja kasan muitakin tallentimia*

   Poista
  2. Sori apotti, tytöt eivät kerro. Kuuntelulaitteet yms. ovat siis täysin turhia.
   Jatkokeskustelut Nolliksen kanssa käydään ihan yksityisesti. ;-P

   Poista
  3. :D Tästä me nostetaankin A-potti puun oksaan. Se ei kestä olla tietämättömyydessä. ;D

   Poista
  4. Nimenomaan! Kohta se riehuu siellä ja täällä etsimässä jotain todisteita. ;D

   Poista
 4. Tuleekohan tuo Muodin huipulle Neloselta/ruutu.fi? Lakkasin kattomasta teeveetä monta vuotta sitten, mutta tuota kyllä vois kattoo jos se on netissä. On hienoa kun nuoret taitavat ihmiset tekee juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikäku se tulee Subilta eli on varmaan nähtävissä sit Katsomossa. Mun mielestä ainakin se edellinen tuotantokausi oli katsottavissa Katsomon kautta.
   Toivottavasti siitä tehdään vielä joku uus suomiversio kun tää jenkkimalli on vähän sellaista... noh, jenkkidraamaa. Ja sit siellä on aina se joku v-mäinen kiintiöhomo kiljumassa... Mutta aina niistä joku suosikki löytyy kuitenkin. :)

   Poista