perjantai 10. tammikuuta 2014

Nokkakolari

Soisin ettei kukaan tällaiseen joutuisi. Omat autokolarit ovat luokkaa pari peräänajoa. Siis minä en ole ajanut kenenkään perään, mutta minua on tuupittu takaapäin parikin eri kertaa, mutta onneksi hiljaisessa vauhdissa. On vissiin ollut niin hyvät perät. ;)

Kerran on keulaan (vanha Saab, vahvaa peltiä), vilkun alle ajanut riisipussilla rattijuoppo sillä seurauksella, että riisipussi meni tuulilasiin asti kasaan ja Saabiin tuli pieni lommo vilkun alle. En muista paljonko se tyyppi puhalsi, mutta paljon se oli. 

Ai niin ja kerran on ollut sellainen "huhhuh, läheltä piti" -tilanne. En tiedä kehtaisiko tätä edes tunnustaa... No tunnustan nyt kuitenkin.
Olin ajelemassa läntisestä Suomesta kohti Helsinkiä ja tuolloin kännykkään puhuminen ajaessa ei ollut vielä kiellettyä. Noh, ajatteleminenhan toki olisi ollut sallittua.
Puhelin piippasi repsikan penkillä tekstaria ja minä tietysti sitä lukemaan kun oli sopivasti hyvä suora edessä. Kun seuraavan kerran nostin katseeni puhelimesta olin ajautunut vastaantulijoiden kaistalle ja edessä näkyi kohti tuleva rekka joka vilkutteli ilmeisen hätääntyneenä valojaan... Pikkuisen tuli kiire omalle kaistalle ja kyse oli todellakin enää kymmenistä sekunneista. Kohdatessamme rekan kuski soitti torveaan pitkään ja hartaasti. Ymmärrän hyvin miksi.
Uskokaa kun sanon, että sen jälkeen en ole ikinä lukenut tekstaria ajon aikana, sen verran säikäytti... 

JälkiJuttu:
Onko "oikean" blogin merkki se, että kommenttiposteihin alkaa sataa roskapostia? Jos on, niin voin onnitella itseäni! :D
Viimeisen muutaman viikon aikana olen saanut joka päivä jotain spämmiä. Täytyy todeta, että bloggerin roskapostisuodatin toimii hyvin, kaikki ne ovat sinne jääneet eivätkä ole (lähettäjien harmiksi) siis päätyneet kaiken kansan ihmeteltäväksi. 

8 kommenttia:

 1. Onneksi ehdit alta pois. Noi tilanteet tapahtuu niin nopeesti. Mäkin olen (siis vaan sähkömopollani viime kesänä:) meinannut ajaa alas korokkeelta ajatuksissani, viime hetken käännös, muuten olisi mopo kyllä kaatunut asfaltille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä olis käyny huonosti jos oisit mopolla muksannu reunalta alas.

   Omassa keississäni ajattelin jälkikäteen, että jonkunsorttinen varjelus oli matkassa...

   Poista
 2. Mitäs pornoa täällä jaetaan säädylliselle ja sivelliselle kristikansalle ?! En taida hyväksyä. "Tuupittu takaapäin..." HMPF.

  Saapilla minäkin tuupin takaapäin (oma vikasi, jos saat kukkivia syyspervoja blogiisi) eikä täyskumisesta puskurista lähtenyt muuta kuin pölyt. Saapi on..korjaan: oli hyvä vaikka saapismi onkin kuulemma sairautta.

  Roskapaskaa tulee mun plokiin ihan joka päivä. GRRRAAUH !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vaan se sun likainen mielikuvituksesi. ;)

   Saapi oli hyvä auto! Mulla oli monta Saapia ja viimeisintä ikävöin vieläkin toisinaan. Vaan ei nää uudemmat ole tainneet ihan samalle tasolle yltää kuin vanhat kumipuskuriversiot.

   Joo, jännää tommonen spämmäysyritys. Kun eihän niissä ole päätä eikä häntää, niin luulevatko hakkeripaskiaiset ihmisten klikkaavan tommosia linkkejä?

   Poista
 3. Hui tota rekkajuttua :( Pitäisköhän mun lopettaa tekstarien kirjoittaminen ajamisen aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti pitää lopettaa.
   Mä en edes tossa kohdassa kirjoittanut, ainoastaan luin saamaani tekstaria. Mutta siihen loppui lukemiset. Sen verran säikäytti kyllä.

   Poista
 4. Mun piti ihan vasiten goolettaa mikä on male enhancement kun en suorilta tietänyt mitä se meinaa…kovasti tuli kommenttilootaan semmoista viestiä. Onneksi bloggerissa näyttää olevan melko hyvä roskapostisuodatin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh! Koit varmaan jonkinasteisen valaistumisen asian tiimoilta. :D
   Mulle tulee sellaisia, joissa tyyli on "tää on tosi hyvä" tai "kiitos, löysin täältä etsimäni" tms. Ja sitten yritetään jakaa linkkiä sinne johonkin spämmiin.
   Mutta tosiaan, hyvä, että jokin bloggerissa toimii kunnolla (mulla näytti nyt taas lukulista tyhjää... sitä tapahtuu usein).

   Poista