torstai 11. lokakuuta 2012

Heliumpallo

Mikähän helvetti siinä on, että kun joku biisi jää soimaan meikäläisen päähän, niin se ei sitten lähde kulumallakaan pois. Ei, vaikka mitä muuta kuuntelisit tai yrittäisit ajatella. Heti kun tulee "hiljaisempi hetki", niin ta-daa! taas soi. Sitkeässä on meikäläisen hatarassa päässä tällaiset. Istuu tiukasti kuin paska siinä kuuluisassa junttilan tuvan seinässä...

Tällä kertaa biisinä on PMMP:n Heliumpallon kertosäe:

"joka rakkaudesta ei nouse ilmaan milloinkaan
se ei kappaleiksi liian korkeella mennä saa
nosta katse taivaaseen sieltä leijun hiljalleen
heliumpallo heliumpallo heliumpallo joka saa räjähtää"

Miksikö? Yleensä en tiedä miksi, mutta nyt tiedän! Siksi, että edellisaamuna uutisissa kerrottiin, että tämä laskuvarjohypyn korkeusennätysyritys siirtyy sääolosuhteiden vuoksi. Oli liian tuulista. Uutinen päättyi siihen, että uutistenlukija kertoi: "Herra X nousee yrityskorkeuteen heliumpallon avulla." Ja siitä se sitten lähti. Ja nyt se vaan soi ja se soi ja se soi... Aaaarrrgggghhh!!! Soisi edes koko biisi, mutta kun se on aina joku pieni pätkä.

Johan tässä on pitkä aika mennytkin ilman minkäänlaista "rikkinäistä levysoitinta" päässäni.

Kiitos, että sain avautua. Nyt yritän jatkaa työpäivääni heliumpalloni kanssa. 

6 kommenttia:

 1. :D Älä välitä, se äijähän hyppää nyt viikonloppuna niin varmasti kaikki mediat uutisoivat siitä ahkerasti. Jos se sitten ensi kuussa vaikka lakkaisi soimasta.
  Ai niin ja pentele sentään, sehän on sitä aikaa kun joka helvetin marketti alkaa soittamaan niitä joululauluja! Happy halloween.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saa nauraa toisen ahdingolle... (eipä!) ;D
   Mä alan jo alistua kohtalooni. Pitää etsiä joku toinen renkutus, joka tarttuu päähän tämän sijaan. Vaikka täytyy sanoa, että ei tämä huono biisi ole. Pahemminkin voisi olla. ;)

   Poista
 2. Sunnuntaina hyppää! Ei hitsi, 'hyppää eetu hyppää, alas rohkeasti vaan' alkoi soida MUN päässä XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni, siitäs sait! ;-P
   Toivotaan, että hyppää ja että selviää hengissä. Toivotaan myös, ettei mikään renkutus jää meidän kummankaan päähän junnaamaan. ;)

   Poista
 3. Korvamato! Sattuneesta omanani soi Palefacea: "tyhjästä sanasta sakko, älä puhu jos ei ole puhua pakko"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Täytyy myöntää, että vielä tänäänkin sama biisi hetkittäin pyrki pintaan... Mutta en kadehdit tota sunkaan biisivalintaa. ;)

   Poista