perjantai 26. lokakuuta 2012

Jokaisen suosikkiaihe

Nimittäin hakusanojen kertomaa. En tiedä teistä muista, mutta kyllä välillä pistää ihmetyttämään se, mitä kaikkea kuukkelista haetaan sekä se, millaisia hakusanoja käytetään. Tässä kuukauden ajalta valikoituja osumia, joilla tänne on löydetty. 

suomen surkein kuski
Juu, tunnustan. Kirjoitin postauksen tästä ensimmäisen jakson jälkeen. Olen katsonut muutkin jaksot tähän asti uskollisesti joka tiistai ja joka tiistai olen yhtä hämmästynyt muutamien "kilpailijoiden" käsittämättömästä typeryydestä niin liikenteessä kuin sen ulkopuolellakin. Surullisinta ohjelmassa on se, että se alunperin kymmenen pönttökuskin joukko on vain pintaraapaisu niistä kaikista umpitampioista rattisankareista, joita teillämme riittää.

blogittaisko
blogittaisko vai nou

Näitä hakuja on säännöllisesti ja oikeasti mietin, että mitä ne ihmiset etsivät näillä hakusanoilla? Tuskin kuitenkaan meikäläisen hengentuotetta... Tämä on ehkä niitä mysteerejä, jotka eivät selviä ikinä. ;) 

hengenvaarallinen saalis
Joo, tätäkin olen hehkuttanut. Ihan omalla postauksella ja sitten jossain toisessa hakusanapostauksessa. Mutta hei, ettekö ole huomanneet, että nyt niitä uusia jaksoja tulee! Joka tiistai iltakymmeneltä. Lumitaskurapukausi 2012. Onko Jake Harris livennyt takaisin huumeiden maailmaan? Kuinka alukset selviävät ennätyskylmästä ja jäisestä kaudesta?
Ja nämä ihan sillä perusteella, että olen itse katsonut vasta yhden jakson boxin tallenteelta. Kun en oo ehtiny muita vielä. Tykkään edelleen, vaikka Phil Harrisia onkin ikävä. Levätköön rauhassa. 

ergonomia toimistotyössä
No sehän on äärimmäisen tärkeää! Vaan en nyt millään muista, että missähän postauksessa on tätä aihetta sivuttu... Mutta kyllä, jos koette, että työergonomian kanssa on ongelmia, vaatikaa paikalle ergonomiaekspertti. Meillä sellainen löytyy työterveyshuollon puolelta. Kun hän kävi minun huoneessani useita vuosia sitten, vei mennessään tuolin käsinojat ja kielsi ikinä niitä laittamasta takaisin. En ole laittanut enkä kyllä kaivannutkaan.

hyvä rouva, miksette ryhtyisi lumikuningattareksi? 
Tämän kirjoitin joskus viime talvena kun ostin sitä jotain ihanaa pörrölankaa, josta tein itselleni kaulaliinan. Langan merkkiä en muista, mutta Novitan tekemää on. Ja juu, tunnen itseni lumikuningattareksi siinä lämpimässä ja kauniissa kaulaliinassani. ;)
Pitääkin etsiä se, missäköhän se on... 

jarmo luttinen dokumentti
Taikuri Luttista sivuttiin siinä Fröbelin palikat -postauksessa. Peppone muistaakseni kommentoi Luttisesta ja meikäläinenkin siihen jotain vastasi.
Mutta varmasti Luttisesta löytyy jostain YLE Areenan kätköistä joku fantastinen dokumenttikin. Sinne vaan etsimään, hushus!  

sammalmyrkky
Juu, ostin alkukesästä sitä kasteluveden kanssa levitettävää Moss GTi -myrkkyä ja ehkä kehuin täälläkin, että hyvää on. Sammal lähti ja uutta ruohoa tuli tilalle. Suosittelen, vaikkei se ihan ilmaista olekaan. Tosin nyt ei ehkä enää kannata, mutta ensi kesänä sitten. 

telefax laitteita
Telefaxlaite saattaa monelle nuoremman sukupolven edustajalle olla ihan tuntematon vekotin. Näin ainakin meillä töissä. Tästä taisin jossain postauksessani kirjoittaa, mutta en muista koska ja mitä. Vaan Fax oli kulta-aikoinaan fantastinen laite, etenkin verrattuna edeltäjäänsä telexiin...

Ja kaikkihan nyt ymmärsivät, että tämä postaus tuli tehtyä vain siksi kun halusin kirjoittaa jotain, mutta mieleeni ei tullut mitään järjellistä aihetta. Saatte siis tyytyä tällaiseen saastaan. 

6 kommenttia:

 1. Telefax/Telex!!! Kauppaopistossa meillä oli oikein oppiaine toimistotekniikka, jonka tunneilla tutustuttiin noihin merkillisen kehittyneisiin laitteisiin. Windowsia vasta kehiteltiin silloin ja muistan, kun ATK-ope kertoi, että Dosin jälkeen markkinoille on tulossa uusi mullistava käyttöjärjestelmä. Oi niitä aikoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Meikäläisen ensimmäinen atk-kurssi on ollut ihan DOS-pohjainen.
   Toisessa työpaikassani oli hienoa kun oli sähkökirjoituskone, johon oli liitetty "pääte". Pystyi kirjoittamaan vaikka arkillisen ruudulle valmiiksi ja tulostamaan sen sitten kerralla. Kuulosti siltä kuin olisi konekiväärillä ampunut kun kirjoituskone paukutti tekstin paperille. :D

   Konekirjoituksessa olin ihan kiitettävää tasoa eikä tullut virheitä tehtyä. Nykyisenä tietokoneaikana tulee hirveästi virhelyöntejä, jotka korjaa vaistomaisesti, mutta myös paljon jää virheitä tekstiin. Valitettavasti, sillä se ärsyttää itseäni aika paljon...

   Poista
 2. Aika hyviä! Kyllä noita on kiva joskus tiirailla. Taidan mennä tiiraileen omiani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskojahan ne on ja välillä miettii, että miksi kukaan käyttää tommoisia hakusanoja tai mitä helvettiä ne etsivät moisilla hakusanoilla. :D

   Poista
 3. Ne on todella hupaisia - ja sairaita...
  Samaa mieltä kanssasi Hengenvaarallisesta saaliista, se on hemmetin hyvä ohjelma. Kuinka hupaisaa, aikoinani yläasteella oli valinnaiskurssit ja minulla kaupalliset ja konekirjoitus (ehkä minusta piti tulla jotain). Konekirjoitus oli kiitettävä mutta nyt tulee yhtenään kirjoitusvirheitä. Johtuuko siitä että on helpompi korjata vai luuleeko sitä olevansi nopeampi kuin onkaan. En tiedä mutta konekirjoitus tunneilla virhemarginaali oli todella pieni vaikka nopeustestissä naputtelinkin ihan kelpo tuloksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, oikeesti välillä tulee ihmeteltyä ihmisten mielenliikkeitä kun tekevä kuukkelissa hakuja. Ehkä en halua tietää, oikeasti...

   Mutta kuten tuohon O.T.ja A:n kommenttiin vastasinkin, niin sama täällä. Oli tosi säntillistä ja virheetöntä kun kirjoituskoneella naputeltiin. Tämä tietsikkakirjoittamisen helppous on päästänyt velttouden valloilleen. Tai jotain... Tai sit mä vaan selittelen. ;D

   Poista