lauantai 13. lokakuuta 2012

Landet lähtee stadiin

Tänään on suuri päivä. On aika potkaista nokialaiset jalasta ja suoristaa farkunlahkeet. Suuntaamme isolle kirkolle kulttuurin ja ravintolaruuan pariin!

Juu, koska olen aina tällainen viime tipan ihminen, on nytkin viimeinen hetki mennä Ateneumiin katsomaan Helene Shr Scje Sjef  hitto, aina se on yhtä vaikea nimi *lunttaa muualta oikeinkirjoituksen* Schjefbeckin näyttely.
Piti mennä jo viime viikonloppuna, mutta kun se sienimetsä vei silloin voiton. Eli menemme nyt. 
Ja kun kerran mennään, niin mennään sitten kunnolla. Olemme tai siis Siippa on varannut pöydän, joten ei tarvitse edes siellä cityn pyörteissä pohtia, että mihinköhän ravitsemusliikkeeseen sitä roponsa veisi.

Nyt pitää etsiä jotain päällepantavaa, muutakin kuin risat farkut tai löysät ja kahisevat ulkoiluhousut tai työvaatetus. Mahtuukohan mikään enää päälle... Joku takkikin pitäisi etsiä kun aamulla oli kohtuullisen holotna. Mittarissa oli kolme astetta kun silmäni aukaisin ja raahasin ison ahterini keittiöön kahvinkeittoon.

Eli meikäläiset lähtee rimpsalle. Raportteeraan sitten kuinka kivaa oli, mutta sen tiedän entuudestaan, että näyttely on hieno ja Ateneum on jo itsessään hieno riippumatta siitä, millaisia tauluja on näytillä.

Mukavaa syyspäivää sinullekin! 

JälkiJuttu:
Pitää varmaan lopettaa kommenttien kirjoittelu tolla Tabille. Eilenkään en vissiin yhtään kommenttia saanut pukatuksi maailmalle ilman kirjoitusvirheitä, vaikka kuinka muka yrittää lukea tuotoksensa ennen lähetä-napin painallusta. Ja kun se on mennyt, se on mennyt. Ei auta jälkikäteen huomata typeriä typojaan. Tabin "näppäimistössä" kun ei ole samanlaista tuntumaa kuin oikeassa, vaikka siinä se värinäpalautin onkin. Että pahoitteluni kaikille, jotka ihmettelevät, että mitähän salakirjoitusta se akka veivaa...

7 kommenttia:

 1. Oikein hauskaa iltaa teille, se on mukavaa välillä päästä käymään jossain.
  Mitä kirjoitusvirheisiin tulee, meikäläiselle se on aivan sama millä kirjoittaa kun niitä tulee solkenaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa oli, ruoka oli hyvää eikä mokailtu pahemmin. ;)

   Poista
 2. "Juu, koska olen aina tällainen viime tipan ihminen, on nytkin viimeinen hetki mennä Ateneumiin katsomaan Helene Shr Scje Sjef hitto, aina se on yhtä vaikea nimi *lunttaa muualta oikeinkirjoituksen* Schjefbeckin näyttely."

  Nimim. pilk.nus. oikaisee: Schjerfbeck

  Hauskaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prrrrrkele kun oli jäänyt ärrä pois!
   Kiitos korjauksesta ystäväiseni. :)

   Poista
  2. Sen siitä saa kun kyttää liikaa nimen alkupään osan oikeinkirjoitusta. Onneksi siihen(kään) ei kuole. Vaan tabin ja kännykän näppäimistö on kyllä sieltä ja syvältä.

   Poista
 3. Mun siskokin kävi just kattoo sen sjhc scjh no sen saman näyttelyn:D Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista