perjantai 19. lokakuuta 2012

Mitähän tuli tehtyä

Tänään on ensimmäinen työpäivä tällä viikolla, että olen edes hieman ehtinyt pysähtyä miettimään, mitä olen saanut viikolla aikaiseksi. No, onhan sitä tullut tehtyä yhtä ja toista, ja erityisesti sitä toista eli sellaista "tulipalojen sammuttamista". 
Onneksi viikon kruunasi tämän aamuinen pomon aito ja vilpitön kiitos. :)

Nyt en voi muuta sanoa kuin että ihanaa kun on perjantai! Viikonlopulle on onnellisen vähän ohjelmoitua ohjelmaa, joten sitä voi nakata puikot suoriksi ja olla kuin ellun kana (mistähän toikin sanonta tulee?). Tänään napsautan saunan lämpiämään ja lillun siellä ainakin tunnin kaikessa rauhassa. Aion napsauttaa myös viinipullon korkin auki ja lillun siinäkin riittävästi, ainakin tunnin. ;)

Siippa ilmoitti, että uusi sohva tulee ensi viikolla. Apua, nyt jo? Eli pitää vissiin imuroida nykyisen sohvan alta kaikki villakoirat ja kerätä Juniorin lelut. Sen mielestä kun sohvan alusta on mitä mainioin piilo. Sinne ei PP yllä, vaikka haittapuolena on se, että eipä se yllä itsekään... PP osaa pyytää jotain romua sohvan alta, Juniori ei. Se on todellakin vähän omituinen. Joissain asioissa sillä järki leikkaa nopeasti ja terävästi, mutta sitten on näitä... No, asioita, jotka itsestä tuntuvat siltä, että jos katsoisi vähän mallia vanhasta parrasta, niin saattaisi vaikka oivaltaa. Mutta ei. Vaan olkoon, oma on häpeänsä kun ei moista ymmärrä. ;)

Nyt kerään omat romuni kasaan ja suunnistan kohti ruokakauppaa, että on jotain mitä syödä viikonloppuna. Normaalisti viikon ruokaostokset hoidellaan torstaina, mutta eilen meni töissä niin myöhään, että ei jaksanut, eikä oikein voinutkaan, kurvata sen päälle vielä kaupoille.
Että sinne siis, kaikkien kiljuvien ja kiukuttelevien kakaroiden sekaan. I-ha-naa... *huoh*

JälkiJuttu:
Mä tiedän, että tämä ei auta mitään, mutta sanon sen silti: Eikö tämä helvetin vesisade voisi jo loppua?! Oikeesti! Parissa päivässä on taas lossottanut niin, että ei tahdo sademittareissa reunat riittää. Ulkoilureitit ovat silkkaa mutaa ja pimeyttä niin, että saa henkensä kaupalla ja housunpuntit kurassa paarustaa. Tosi kivaa.

4 kommenttia:

 1. Jokin käänteinen sadetanssi? Onneksi ei talkoita ole vielä tiedossa. Pirunmoinen poutajytä päällensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä varmaan teit jotain, mutta tänään alkoi sataa vasta illansuussa, tuossa neljän jälkeen. Enkä ole ihan varma sataako tuolla nyt ollenkaan...

   Poista
 2. Todella odotettu perjantai, vihdoinkin! Samaa mieltä sade asiassa, saisi jo luvan riittää. Ei hermo kestä pidemmän päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli ihmeellinen viikko. Aika meni nopeasti kun oli niin helvetisti hommaa koko ajan, mutta samalla se meni tosi hitaasti... Outoa.
   Ja sade tosiaan, voi vee...

   Poista