tiistai 18. joulukuuta 2012

Numeroiden kertomaa

Pepponen ja Nolliksen innoittamana kävin minäkin veivaamassa syntymäaikani tuonne "ennustussaitille" ja tällaista tekstiä sieltä tuli:
  
Karman luku 3
Kolmonen on elämänilon, auringon ja onnen luku. Kolme tuo esiin menestyksen henkilökohtaisella tasolla, onnekkaat tilanteet ja elämänrunsauden hyvinvoinnin kautta. Kolme on pitää sisällään mukavuutta, helppoutta, luontaista elämäniloa ja luovuutta. Taito elää hetkessä läsnä on kolmosihmisen kyky, usein tätä pidetään myös luonnonlapsen lukuna. Kolmosaikana elämä on yhtä juhlaa ja iloitsemista.Elämä sujuu omilla uomillaan, eikä huolia tarvitse miettiä, koska asioihin liittyy onnekkaat ratkaisut. Kolmosihmisen ala on ehdottomasti asiakaspalvelu, hoiva-ala sekä myyntityö. Kolmosen kielteiset puolet, pinnallisuus, turhamaisuus, kykenemätön ottamaan vastuuta.

Pyrkimyksen luku 22

Luku on täydellistymisen ja loppuunsaattamisen luku. 22 on Kabbalistinen elämänluku, se liitetään elämäpuuhun, hebrean aakkosiin, sekä Tarot korttien Suurten Salaisuuksien kortteihin (Arcana Major). Kaikki on valmista. Ajanjaksona tämä on vahva ja hyvä jakso. Voimaantuminen ja ehjäntyminen ovat nyt läsnä. Läsnä on myös oma itse ja kaikki mihin olet pyrkinyt. Henkilöt joilla on tämä luku kartassaan haluavat hallita omaa elämäänsä ja ympäristöään. Luku supistuu neloseksi ja usein 22 tyypillä on nuo nelosen positiiviset puolet ominaisuuksinaan. Ura tämän luvun omaavilla henkilöillä onkin usein juuri vallankahvassa oloa tavalla tai toisella. Kielteiset puolet, liiallinen kontrollointi, suuruudenhulluus ja itsekkyys.

Vaikutelman luku 1

Yksi merkitsee kaiken alkua, aloitusta ja aloitteita. On aika aloittaa alusta, ja lähteä kohti uusia päämääriä. Tietyllä tapaa uudet keinot ja toimintamallit hallitsevat nyt kaikkea toimintaa. Vanhalla ei ole enää merkitystä, se jää taakse. Uhkarohkeus, tienraivaaja, itsenäisyys liitetään ykkösen energioihin. Ykkösihminen on usein älykäs, haasteita rakastava ja selkeää johtaja-ainesta. Ykkösen kileteisiä puolia ovat ylpeys, hallitsevuus, röyhkeys ja itsekeskeisyys.

Minuuden luku 5

Muuttuvan energian, vapauden ja liikkuvuuden luku. Viitonen on kaikkein levottomin luku. Se laittaa asioita liikkeelle, ensin sisäisen tarpeen kautta, tämän jälkeen ulkoisia muutoksia kohti. Kunnes transformaatio on käyty läpi. Viitosihminen pitää rahasta, mutta käyttääkseen sen elämänkokemuksiin, elämyksiin ja seikkailuhin. Viitosihmisen elämä ei saa olla tylsää vaan muutosalaista, seikkailua, etsintää ja jopa äärikokemuksien hankkimista riskejä kaihtamatta. Viitosessa on rohkeutta, sankaruuttakin, jopa yltiöpäisesti. Viitosihmisessä on älykkyyttä, monipuolisuutta ja lahjakkuutta eri aloille on vain valittava. Ne joilla ei ole ollenkaan viitosta kartassaan, eivät omaa varmoja mielipiteitä, heillä on muistiongelmia ja ovat epävarmoja. Viisi vetää puoleensa ongelmia, stressitilanteita sekä parisuhdevaikeuksia. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkaustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosen kielteiset puolet, kärsimättömyys, ärtyvyys ja hermostuneisuus.
*****************

Joo-o... Täytyy sanoa, että tämä oikeastaan kuvaa minua moneltakin osin todella hyvin. Muutamia asioita en tunnista itsestäni ollenkaan ja toisia en halua tunnistaa, mutta valitettavasti ne siellä sielun syövereissä ovat, ainakin tuon minuuden luvun osalta. 
Ja taas tällaisia tulkintoja lukiessani en oikein tiedä pitäisikö tällaisiin uskoa vai ei...

13 kommenttia:

 1. Jaa-a, pitäisköhän kanssa kerta muutkin. Vähän jo sivusin näitä numeroita jossain kuudessatoista paljastuksessa, mutten silloin joutanut katsomaan mitä ne tarkoittaa. Sitä paitsi mikä nimi sinne oikein pitäisi kirjoittaa, kun niitä elämän varrella on ollut useampiakin. Taidanpa testata sekä ristimänimeä että nykyistä nimeä. Jos vaikka niillä olisi suurikiakin eroja ja voisin valita sitten sen itselle sopivamman. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hitto! Tota mä en tajunnutkaan, että jos kokeilis tyttönimelläkin. Olen siis liian rouva kun en jaksa ajatella vanhaa sukunimeä. ;D

   En ole vielä, sori vaan, suoriutunut palkinto-ostoksesta. Tänään kävin ruokiksella ovelle kääntymässä, mutta koska jono oli kuin pahimpaan pula-aikaan, päätin suosiolla siirtää tuonnemmaksi. Mistä näitä shoppaajia riittää?

   Poista
  2. Jossain väitettiin, että sen pitäisi olla juurikin se tyttönimi. Otan kuitenkin vallan valita itselleni suopeamman vaihtoehdon, kun joudan numerologiaa testailemaan.

   Nou hätä. Turha sitä on ruokistaan näissä ruuhkissa kuluttaa sellaiseen. Sitä paitsi ruuhkat kuulostaa siltä, että en itsekään kyseiseen kauppaan suostu ennen kuin vasta joulun jälkeen. En niin osaa arvostaa ruuhkia. Tulee hiki ja ahdistus ja kiukku. Ei mun juttu ollenkaan. :)

   Poista
  3. Hmph. No olishan se pitäny tajuta. Ehkä teen uudestaan tai sitten en. :)

   Juu, taidan suosiolla siirtää hankintamatkaa jos sua ei haittaa. Lomalla kaikki on toisin, toivottavasti. ;)

   Poista
  4. Juu, siirrä vaan. Ei haittaa.

   Lomalla kaikki on toisin, mutta ei välttämättä, kuten suunnitteli sen olevan. ;)

   Poista
 2. Mä tein ton jokunen kuukaus sitte ja ihan kohillee olivat mun kohalla arvailleet. En tosin usko pahemmin tollassii. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on vähän sama, että en ole niin taikauskoinen. Mutta joskus tulee mieleen, että onkohan näissä sittenkin jotain perää... ;)

   Poista
 3. No jopas, naisellahan on vimpan päälle jutut kohdillaan! Varsinkin tuo numero viisi antaa sitä draivia jota elämässä tarvitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, välillä vois olla vähemmänkin. Ainakin niitä kielteisiä ominaisuuksia kuten kärsimättömyys.
   ;-P

   Poista
 4. Tähdet kertovat ja numerot paljastavat. Minä uskon molempiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä mäkin sisimmässäni uskon, vaikka välillä yritän järkeillä. Mutta ei kerrota Siipalle. ;)
   Tein tyttönimelläkin saman testin ja voisin todeta samaa kuin Neo, että siitä tunnistin "entisen minäni" kun taas naidulla nimellä löytyi nykyinen minuus. Enpä taida julkistella sitä toista "totuutta". :D

   Poista
 5. Mulla oli samat karman luku ja minuuden luku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli jotain samaa siis. Hmmm.... vuosi? Kuukausi? Pelkkä päivä ei varmaan riitä kahteen samaan tulokseen. Jotain sielujen sympatiaa kumminkin. ;)

   Poista