perjantai 7. joulukuuta 2012

Totuuksia


Sain Hirnakalta tuollaisen hienon tunnustuksen. Kyllä kuninkaallinen toisen samanmoisen tunnistaa! Kiitos ystäväiseni! :)

Tämä lämmitti mieltäni enemmän kuin arvaattekaan, sillä vaikka kuinka yritin niellä pahan mieleni ja ajatella muita juttuja, palaa mieleeni väkisin keskiviikkona esihenkilön kanssa käymäni "tuloskeskustelu". Paskin keskustelu ikinä. 
Tai varmaan ainoastaan minun mielestäni paska, sillä minä sain vähemmän mairittelevaa palautetta, josta ei nyt sen enempää, ja samalla sain kuulla kuinka hänellä on ollut niin raskas vuosi kun hän on joutunut tekemään niin paljon töitä. Just, me muuthan vaan istutaankin peukalo perseessä kaiket päivät tekemättä mitään... Mihinköhän meitä tarvitaan kun hän kerran kaiken tekee? Tai no, minullahan on useampi pomo, joille töitä teen, että ehkäpä olen hyödyksi muiden hommissa sitten.

Se siitä. Koska mä en oikeasti jaksa enää välittää sen henkilön jutuista, tämä oli nimittäin vähän liikaa. Useinmiten osaan päästää hänen säännölliset tölväisynsä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mutta nyt jäi korpeamaan koko homma. 
Jos on juntti eikä tajua loukkaavansa, niin olkoon. Ja jos oma totuutensa on aina se ainoa ja oikea, niin olkoon.

Että jatkossa pidän kirkkaana mielessä Hirnakan antaman plakaatin sanoman. Eli paskat nakkaan muiden mielipiteistä ja vissiin pitää työntekokin lopettaa kun ei siihen ole lahjoja. ;)

Kävin kaupungilla tänään noutamassa yhdet housut ja samalla menin "isoon handeliin". Sieltä sain vihdoin tiskin alta pullon Nightwish-punkkua, jota taidamme tänään maistaa perjantain kunniaksi.

Huomenna sitten reippain mielin Messukeskukseen läpi tuulen ja lumituiskun. Päivän luulisi olevan suhteellisen mukava kun on tuttu tuomari jolle saa toimia kirjurina. :)

4 kommenttia:

 1. Älä välitä. Muistan vielä hyvin kehityskeskustelut ym ja pomo laskettelei suorastaan luikuria ja käytti esimiesvaltaansa väärin. Olikin jo saanut silloin varotuksia eikä enää tänä päivänä siellä päällikkönä ole! Joten et yhtään mieti sitä tuloskeskustelua enää myöskään. Paska mikä paska. Aina ne on samanlaisia. Onnea huomiseen koitokseen ja halirutistus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon joskus ennenkin miettinyt, että millä tavalla ne keskustelut kehittävät. Ja joo, ei pitäisi välittää, mutta nyt vaan osui niin väärään kohtaan että...

   Kiitos, onneksi lumisade ainakin on loppunut, joten saatan päästä perille yhtenä kappaleena.
   Hali sullekin! :)

   Poista
 2. Olikos sulla tänäänkin koiranäytelmäpäivä?

  Siitä blogisi nimikilpailusta... mitä enemmän asiaa mietin, sitä kriittisemmäksi ehdotusteni suhteen tulen.
  En tiedä tuleeko valmista ehdotusta ollenkaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään meni päivä toipuessa. Eilen meni piiiitkään, liian pitkään.

   Joo, miistin illan suussa, että tänään on deadline, mutta annan vielä mahdollisuuden . Eli liika kritiikki romukoppaan ja sinne vaan ehdottelemaan. ;)
   Huomenna tartun toimeen ja koitan tehdä päätöksen tai ainakin postauksen. :D

   Poista