keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulurauhaa

Ihanaa. Talo on ensimmäistä kertaa moneen päivään hiljainen. Täällä on vain minun kuninkaallinen korkeuteni sekä lakeijani PP & Juniori. Mikä siunattu rauha.

Siippa vei vanhuksensa sukuloimaan enonsa luo ja paleltumaan hautuumaalle. Minä sanoin kauniisti ei kiitos kun olisi sitten vähän ahdasta autossakin kun roudaavat sen enonkin sinne hautuumaalle. Ihan hyvä tekosyy enkä epäröinyt ollenkaan käyttää sitä.

Nyt otan ihan kaiken ilon irti tästä omasta rauhastani. Ensimmäistä kertaa moneen päivään olen saanut rauhassa katsella ympärilleni Blogistaniassa. Melkein on tullut kuulkaas vierotusoireita jo! Vaan eiköhän se tästä taas normalisoidu elo omiin uomiinsa

Joulu on mennyt ihan hyvin. Aattona oli suorastaan helvetillinen keli kun autoilin toiselle puolelle kaupunkia äitiäni hakemaan. Olin myös iloinen etukäteen sopimastani taksikyydistä muorille, sillä lumentulohan ei tyssännyt missään vaiheessa. Jos minulta kysytään, sitä on jo liikaa. Tänään oli myös niin rapsakka pakkanen, että PP:n tassut paleltuivat jo ensi metreillä. Huono emäntä kun ei muistanut vaatettaa huollettavaansa eli laittaa tossuja tassuihin. Tämä kun oli ensimmäinen tällainen pakkaskeli, joten eipä tullut mieleen ennenkuin olimme jo pihalla.

Nyt läppään läppärin kiinni kun en keksi mitään kirjoitettavaa ja käperryn sohvannurkaan katsomaan vähän hömppää tallenteelta omassa seurassani kun vielä voin.

Mukavaa Tapaninpäivän jatkoa! 

   

4 kommenttia:

 1. Hyvää Tapaninpäivää ja nauti olostasi.

  VastaaPoista
 2. Hyvää illanjatkoa, nauti rennosti. Vatsa valtoimenaan täällä itsekin köllötellään.

  VastaaPoista
 3. Huh, mikä härdelli koko ajan. Onko lomalla aina näin kiire? Piti tulla jo eilen ilmoittamaan, että lahjakortti saapui jo eilen. Tänään kävin kaupoilla, mutta alennusmyynneistä johtuen siellä ei tullut kuin hiki ja jalat kipeäksi ja jonoakin oli kilometri kassalla, joten onneksi se on voimassa kokonaisen vuoden. Kiitos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä mietin ihan samaa, että mitä lomaa tää on kun koko ajan pitää mennä tukka tuubilla ja peräsuoli pitkänä. :D

   Kiva, että kortti löysi perille. Ilmeisesti se niiden ilmoittama uudenvuodenaatto olikin takaraja eikä varsinainen toimituspäivä. :)
   Etköhän sä sitten jotain ostettavaa löydä myöhemminkin. Alennusmyynneissä menee vaan närvi ja tulee hiki.

   Poista