perjantai 21. joulukuuta 2012

Maailmanloppu talvipäivän seisauksen kunniaksi

Ei tainnut tulla maailmanloppu, ainakaan tänne tai ainakaan vielä. Vaan eiväthän ne Mayat ennustaneetkaan maailmanloppua vaan ajanjakson loppua ja asioiden muutosta. Kuinkahan ankeaksi tämä elämä tästä käy vai onko muutos kultaan ja kunniaan, ambraan ja mirhamiin?

Tänään kuitenkin saavutettiin myös se meikäläisen vuoden pohjakosketus eli talvipäivän seisaus. Jos olisi oikein positiivinen, ajattelisi että huomenna päivä on jo hippusen pidempi. Joo, en ole.

Sentään pientä ilon ja valon pilkahdusta tähän päivään liittyi, sillä nyt se loma vihdoin alkoi! Sähköpostini poissaoloilmoituksesta huomasin, että edelliseltä lomaltani olin työmaalle palannut todellakin syyskuun alussa. Ei siis ihme, että oli vähän jyrkästi v-käyrä nousujohteinen jo pidemmän aikaa. Myös rautalankavarantoni oli tuhlattu jo ajat sitten enkä oikeen jaksanut enää niitä tiettyjä sössökoskia leipomisineen ja saman asian toistamisineen. Juu, olen huono ihminen ja siedän todella huonosti tietynlaista erilaisuutta... Enkä edes lupaa yrittää parantaa tapojani sillä tiedän, että se ei onnistu, ikinä. Sori.

Tänään koitin päätellä keskeneräiset hommat siihen malliin ettei kollegalta repeä pää heti kättelyssä kun ensi viikolla palaa kilpailupaikalle. Kai hän sitten soittaa kun menee närvi ja puolet hommista on käsittämätöntä huttua...

Sain Nollikselta hyvän mielen haasteen, mutta annan homman muhia mielessäni ainakin huomiseen. Ei nimittäin just nyt irtoa mitään megaihkua hyvää mieltä tuottavaa asiaa.

Lähdenkin tästä saunaan miettimään hyvän mielen asioita. Kyllähän niitä on, sauna lisäksi muitakin, ne vain pitää palauttaa mieleen.

Mukavaa jouluputken alkua, nauttikaa ja rentoutukaa. :) 

11 kommenttia:

 1. Oi, ihanaa lomaa! Nolliksen haaste on aika kinkkinen. Työstin sitä itsekin jokusen tovin koska minusta siinä piilee myös semmoinen miina, että ajatella täytyy.

  Olet lomasi ansainnut. Skål på den saken :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos, koen jopa itsekin ansainneeni tämän loman. :)

  Haaste ON kinkkinen kun haluan listasta näkyvän itseni eikä "jokapojan jargoniaa" pelkästään, vaikka väistämättähän niitä kaikkien juttuja listaan tulee. Suomalainen vaan on sellainen, että monta samaa asiaa on jokaisen listalla. Eikä siinä mitään pahaa ole. :)

  Sauna teki hyvää, rentoutui keho ja mieli. Nyt on varsin hyvä olo ja leppoisa fiilis.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Koitan nollata pään tavalla tai toisella.

   Poista
 4. Hyvää lomaa ja vaikka vihaankin talvea varmasti yhtä paljon kuin sinä, olen pakkopiristänyt itseäni sillä että valoa kohti mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Ja kyllä, talvi on perseestä, mutta ehkä se tästä taas, toivottavasti.
   Tänään näin jopa auringon pilkahtavan ja hei, ei oo satanu lunta ainakaan kahteen päivään tai jotain...

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Tallinna calling sitten heti uuden vuoden kunniaksi. Sitä odotellessa joulupaniikit ensin. ;)

   Poista
 6. Kävin laittamassa sulle kiitos-kommentin Nolliksen blogiin aiheesta koulutodistusten numerot.

  Hyvää lomaa ja Rauhallista Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin lukaisemassa, kiitos tuesta. Mä en oikeasti voinut ymmärtää sitä kommenttia, että peruskoulu on läpihuutojuttu. Aika törkeetä ja ajattelematonta.

   Ihanaa joulua sinulle ja perheellesi. Huilikaa ja nauttikaa. Olikos sulla nyt vapaata vai ei?

   Poista
  2. Piti olla töissä, mutta pomo järjesti yllärin ja sain aaton sekä j-päivän vapaaksi. Varmasti nautitaan. Tehkää samoin :)

   Poista