maanantai 15. huhtikuuta 2013

Mateleva maanantai

Oikeasti. Viikonloppu hujahti taas tuosta vaan ilman, että ehti kunnolla ymmärtää sen menneen ja taas on maanantai. Tämä päivä se ei sitten kulukaan mihinkään, näköjään. 
Tuntuu siltä, että lounaasta on jo ehtinyt kulua valovuosi (oikeasti 1,5 tuntia) ja kotiinlähtöön on aikaa toinen mokoma.

Taitaa tuo Virallinen Valvojakin olla jo tympääntynyt virkamiehenäkoirana olemiseen, vaikka se on käynyt töissä vasta viikon ja yhden päivän ajan. Aamupäivällä näppäämäni kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, vai mitä mieltä olette tästä:

Plääh!

Huomenna onkin taas "verkkarit jalassa ja tukka sekaisin" -työpäivä kun jään etätöihin. Eli se tarkoittaa sitä, että tänään pitää käydä etsimässä jotain sapuskaa huomiseksi lounaaksi. Mitähän mikropettymystä sitä tällä kertaa ostaisi? Pari edellistä kokeilua on kyllä ollut sellaista paskaa, että eipä ole Sukulan pojalle montaa irtopistettä herunut lanseeraamastaan mikroateriasarjasta. En suosittele.

Samalla keikalla pitää käydä apteekissa hommaamassa kersalle matokuuri. Rokotusaika kun on varattuna ensi maanantaille.  Vanhat pierutkin voisi varmaan jo madottaa kun viikonlopun sade nosti pintaan kaikki "ihanat" paskalillut ulkoilureitin varrelta. Kyllä minä kuulkaa taas niin vihaan kanssakoiranomistajia. En vieläkään ymmärrä sitä, mikä siinä on niin vaikeaa kerätä ne jätökset ja etenkin silloin kun torttu on veivattu keskelle tietä, perkele.

Ehkäpä nyt jatkan pinnistelyjäni työtehtävien parissa ja palaan illalla tontille kuvahaasteen pariin kun Hirnakka ehti sellaisella paiskata eilen.

12 kommenttia:

 1. Maanantait ovat hanurista ja se vaikuttaa kelloihinkin. Virallinen Valvoja sen sijaan osoittaa älykkyytensä suhtautumalla ko. päivään siihen kuuluvalla välinpitämättömyydellä. On se mainio koiruus. Niin, ja samaa mieltä paskoista joita ei kerätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska siperia opettaa, olen näin vanhemmiten oppinut, että lomat kannattaa aloittaa ja päättää keskellä viikkoa. Jää se loman jälkeinen maanantaikärsimys vähän vähemmälle.

   Valvoja on jo kartoittanut työyhteisön jäsenistöä sillä silmällä ja bongannut ne, joita voi purra surutta kun eivät raukat osaa kieltää kunnolla. ;)
   Hauska se on ja välillä niiiiin raivostuttava luupää.

   Poista
 2. Mä olen tehnyt semmoisen havainnon, että mitä pienempi piski, sitä varmemmin omistaja noukkii kikkareet pussiin ja vie ne roskikseen. Mutta niitä lehmänpaska -kokoluokan kiäkkyjä murjovien koirien omistajat eivät vaivaudu siivoamaan. Oi miksi ottavat niin isoja koiria, että ne paskovat lenkkimakkarapökäleitä jos eivät ole valmiita jätöksiä siivoamaan? Siihen saa pikkurekku päkistää suonet sinisinä että pääsee samaan sontamäärään kuin metrin korkuinen lajitoverinsa.

  Virallinen Valvoja on hieno. Just hyvä asenne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, olet oikeassa. Tai no, ainahan näihin on poikkeus, niin kuin vaikka tämä meidän armas Puutarhatonttumme. "Ei se haittaa jos se tekee tarpeitaan pihapiiriin kun se on niin pieni koira." Jep, jep...
   Täällä kuljeskelee myös sellainen lehmän kokoinen tanskandoggi, joka taitaa olla enempi ja vähempi säännöllisesti ripulilla. Kiva sitten väistellä niitä ripulijärviä kun luonnollisesti ne ovat tiellä. Eihän sitä koiraa voi opettaa menemään pusikon puolelle, ei...

   Valvoja on oivaltanut, että tärkeintä työssä on kunnon työunet. Jaksaa sitten vetää koppisrallia kotona. ;)

   Joudun lykkäämään kuvahaasteeseen vastaamista, sillä huomasin, että kaikki kesäkuvat ovatkin yläkerran koneella enkä jaksa nyt lähteä sinne istuksimaan. Tässä läppärillä olevat on jo kaikki julkaistu erinäisissä kukkapostauksissa.

   Poista
 3. Kakkaa tulee taas sisään, kunhan pääsen mopolla ulos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan varmasti! Ja sekös on paskamaista. :-/
   Naapuri juuri manaili sitä, että koiranpaska tarraa kivasti lastenvaunujen pyöriin. Ja sitähän ei sitten huomaa ennen kuin on liian myöhäistä eli sisällä kun huomaa "jarrutusjäljen" tai haistaa tuotokseen.

   Poista
 4. Oon tosta koiranpaska-asiasta täysin samaa mieltä. Perkele!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan!
   Omistajan tyhmyyttä, ei mitään muuta. Ja milläänhän noita ääliöitä ei saa kuriin vaikka mitä tekis.

   Poista
 5. oikein isot kakkaläjät piileskelee lumen sulamisen aikana, valokuvakamerat esiin kun näkee eetei siivoa jälkiään ja facebookin toisille näkyviksi ja jakaamaan koiran omistaja kuva ja kakkaläjän kuva vierekkäin kollaazhiin . ja talon tiedottetaululle ... kohta se rupea siivoamaan. Valokuvaus viralliseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kamalimmat paljastuvat nyt kun lumet ovat kunnolla sulaneet.
   Mä jos näen jonkun kakattavan koiraansa tien poskeen eikä kerää pois, niin käyn ojentamassa pari kakkapussia ja sanon "sulla tais unohtua omat pussit kotiin kun jätit noi kakat tohon". Vaan tuntuu, että ei sekään auta, vaikka ne hetken häpeävätkin.
   Valokuvaus olisikin hyvä juttu, pitää harkita puskakyttäystä! :D

   Poista
 6. Voi tuota natiaista, kun se on söötti! Mun täytyy lopettaa sun blogin lukeminen, iskee pian koirakuume. Ja siitähän ei näin mukavuudenhaluisen ihmisen kyseessä ollessa tule yhtään mitään, jos mä koiran hankin.
  Meidän lähimmässä naapurissa on neljä koiraa, ruskeita labbiksia. Yhtään ei ole haittaa koiran jätöksistä, kun siivoavat jälkensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eijei! Mä lupaan lopettaa kaikki pentupostaukset! En halua karkoittaa ketään. :)

   Sähän voit rapsutella naapurin labbiksia sitten kun koirakuume yltyy liikaa. Ja kunnollinen koiranomistaja siivoaa koiriensa jätökset, aina.

   Poista