keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Hakusanat, nuo elämän makupalat

Pitkästä aikaa silmäilin hakusanoja, joilla tänne on viime viikkoina eksytty. Aina sieltä jotain ylläreitä löytyy, niin nytkin. Katsotaanpa, mitä nyt on kuukkelin avulla etsiskelty.

raittiin ilman myrkytys
Aika yllättävä haku mielestäni. Niinpä tein itsekin koemielessä saman haun ja kyllähän tämä nyt on ihan "tavallinen" sanonta sille kuinka tulee ihan zippi olo kun on tarpeeksi ollut ulkona ja tulee sisälle. Aiheesta löytyi ihan artikkelikin, jonka mukaan määritelmä tälle oli se, että "kroppa viedään outoon ympäristöön" eli happirikkaasta ulkoilmasta takaisin sisätiloihin, jolloin elimistö yrittää sopeutua tuohon äkilliseen muutokseen. Toivottavasti etsivä löysi vastauksensa.
 
espressokuppi/-kupit
Niin, kerroin, että metsästin omiani vaikka mistä ja sitten ne sieltä Ingvarin kaupasta löytyivät. Hämmästelin kovasti "tavallisten" hypermarkettien huonoa tarjontaa tällä saralla. Ilmeisesti olisi pitänyt raahautua jonnekin kahvivehkeiden erikoisliikkeeseen.
 
lahjapaketti
En kyllä yhtään keksi mihin postaukseeni tämä liittyisi. Mutta lahjapakettejahan on aina mukava saada, eikö?
Jos taas kyseessä oli paketoimisvinkkien etsiminen, niin tämä on kyllä niin väärä osoite kuin vaan voi olla! Meikäläinen on maailman surkein paketoija, oikeasti.
 
milloin kesä tulee 2013
Jaa-a, sen kun tietäisi! Jos joku saa sisäpiirin tietoa aiheesta, niin saa vinkata tännekin. Tulis nyt ensin se kevät edes...
 
mummon perintö
Meikäläisen mummon perintö on yksi kukkamaljakko, repullinen karjalaisia sananlaskuja ja lausahduksia, omituinen huumorintaju sekä kyky nauraa vedet silmissä hytkyen ja hetken päästä itkeä yhtä voimallisesti. Sellainen mummon perintö, ei huano, sanoisin.
 
sloganeita
Joo, sen yhden postauksen vuosi sitten tein niistä mainossloganeista. Että menneen talven lumia, vaikka voisihan sitä uudenkin miettiä kun töllöstä tunkevat mainokset ovat niin urpoja. Aika harvassa ovat mainosmaailman helmet. No, jostain pervosta syystä tykkään R-kiskan "hojohojo iso pomo" -mainoksista. :D
 
vanha perkolaattorikeitin
No ei meillä nyt niin vanha ole. Oliskos se nyt pari vuotta vanha... En muista, koska aika juoksee kuin hirvi ja mielikuvissani edellinen perkolaattori heitti veivinsä ihan just äsken, tyyliin viime viikolla.
Hyvä kahvinkeitin perkolaattori on, suosittelen. Itse haluaisin sen isomman version, mutta niitä ei ollut silloin kaupan kun viimeksi ostettiin ja siksi jouduimme tyytymään pienempään malliin.
 
hengenvaarallinen saalis
Kestohakuja tänne kun olen pariinkin otteeseen kyseistä sarjaa hehkuttanut. Ei, en tiedä koska seuraava tuotantokausi alkaa ja kyllä, minäkin odotan kovasti uusia jaksoja. Jotain uusintojahan tuossa tuli taas taannoin.
 
anonyymit vittuilee
Niinhän ne välillä tekee, mutta ne kannattaa jättää omaan arvoonsa. Se anonyyminä vittuilui lienee helpompaa kuin omalla nimellä tai nimimerkillä. Nettimaailma tämän mahdollistaa niin kovin hyvin. Ja usein ne vittuilevat anonyymit luulevat tietävänsä kaiken siitä, jolle vittuilevat. Suorastaan tuntevat paremmin tyypin kuin tyyppi itse. Käsittämätöntä.
 
campylo bakteeri
En kehota hankkimaan. Ei ollut nimittäin mikään mukava kokemus... Sen seurauksena jäi pari ruokajuttua pois ruokavaliostani kun en niitä enää pysty syömään. Luulenpa, että se on elimistöni tapa kertoa, mistä se pöpö tuli.
Niin ja vieläkin, kolme kuukautta sairastamisen jälkeen, tuntuu välillä, että ihan ei ole kaikki palautunut suolenmutkassa ennalleen...
 
crocsit
Aahh! Tällä tänne usein tullaan ja varmasti petytään. Nimittäin crocseja etsiessään tästä blogista löytää vain sen haukkumapostaukseni. Ja ei, mieleni ei ole vieläkään muuttunut tässä asiassa eikä muutu. ;)
 
suomen surkein kuski
Kun sarja alkoi Subilla, tuli näitä hakuja ihan päivittäin ja vieläkin joitain. Minähän olin tästä postannut silloin kun se tuli Maikkarin Maxilta ja uteliaat tietysti etsivät tietoa kisan "voittajasta". Mielestäni se on kyllä häviäjä jos julistetaan Suomen surkeimmaksi kuskiksi. Ohjelma lienee päättynyt jo Subillakin? Kymenlaaksoonhan se "voitto" meni. Uutta kautta odotellessa.

toinen nainen blogi
Juu, tämä ei ole sellainen, joten voitte poistua. Haku johdattanee tänne kun olen jossain postauksessa pohtinut näitä toisia naisia lukemieni blogien perusteella. Ei, en vieläkään ymmärrä miksi joku suostuu roikkumaan vuositolkulla kiinni äijässä, jolla ei ole aikomustakaan heittää "oikeaa" elämäänsä romukoppaan salarakkaan vuoksi. Eikä tarvitse selittää, ei minun tarvitse enkä halua kaikkea ymmärtääkään. 

16 kommenttia:

 1. Nauratti parissa kohtaa :d Voi niitä mummoja, ja siunkii mummoais.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin aina naurattaa nää jotkut haut ja mielessä käy, että mitä ihmettä näiden ihmisten päässä liikkuu. ;)
   Mummo oli kyllä jotain ihan muuta kuin tylsä mummo, vielä viimeisinä aikoinaankin ihan loistotyyppi.

   Poista
 2. Hakusanat ovat huippuja, kiitos nauruista. Etenkin toi mummokeissi. Ja tietysti crocsit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummosta riittää juttua kyllä. Toinen mummoni ei ollut ollenkaan niin värikäs persoona, vaikka ihana ihminen oli hänkin. :)
   Crocsit, juuei mulle... Ihmettelen aina miten monta erilaista vaihtoehtoa niistä(kin) on pystytty polkaisemaan.

   Poista
 3. Heipaa, voisitteko miut opasta miten löytän sen sivun josta voin tarkastaa hakusanat joilla blogini on viime viikkoina eksytty. ... olen lukenut teidän hupaisia sanoja ja ihmetellyt että josta ne on tullut ? Kiitoksia etukäteen ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en Na-ta osaa sinua auttaa, sillä sinun blogisi on Vuodatuksen-palveluissa kun tämä omani on Blogspotissa. Bloggerin hallinta- ja ylläpitosivulla on ihan sellainen tilasto-osio, josta myös näkyy suosituimmat hakusanat valitulta ajanjaksolta. Kyllä siellä vuodatuksessakin varmaan on. Osaisikohan joku muu auttaa? Kaverit?

   Poista
  2. kiitos .. yritän löytää

   Poista
  3. Toivottavasti löytyy!
   Kävin katsomassa, mitä bloggerissa lukee siinä kohdassa ja linkki on: sivun katselut tänään, josta sitten pääsee katsomaan vähän tarkemmin. Ja sieltä löytyvät myös suosituimmat hakusanat. Luulisi, että siellä vuodatuksen ylläpidossa olisi jotain vastaavaa.

   Poista
 4. Suomen surkein kuski on täydellinen super-ohjelma. Meikä kans venaa uutta tuotantokautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä ihan varmasti tehdään lisää. Olihan se ihan mahtavan pelottavaa viihdettä (etenkin siinä jaksossa kun kurvailivat meidän nurkillamme). :D

   Poista
 5. Crocseista olen sun ja Lea Lavenin kanssa samaa mieltä - ei oo, ei tuu!

  Ja mua kyllä kiinnostaisi tietää milloin se kesä tulee. Kaikkea sitä googlelta kysytäänkin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, se oli Lavenin biisi toi. Enpä muistanutkaan. :D

   Kuukkeli taitaa olla nykypäivän oraakkeli. Kyllähän sieltä nyt tuollainen simppeli kesän tuloon liittyvä tieto löytyy, eikö. ;)

   Poista
 6. Hengenvaarallinen saalis on erittäin hyvä, varsinkin Hansenin porukka. Erityisesti mieleeni jäi se jakso missä ohjelman tekemistä näytettiin kuvaajien näkökulmasta. Huonoa oloa ja saivatpahan osansa siitä huutamisestakin. Muuten, mummot ovat ykkösiä! Olkoonkin että molemmat muoreistani ovat manan majoilla mutta silti - mummoista löytyy totuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, norjalaisveriset ovat tarpeeksi hulluja. ;)
   Pidin kyllä ärjyvästä Philistäkin ja taas tuli tippa linssiin kun uusintana näyttivät sitä jaksoa, jossa kuolema korjasi. Siinä kostui jokaisen raavaan ravustajankin silmä.

   Mummot ovat ihan parhaita! Meikäläinenkin on sitä ikäpolvea, että kesäksi tyrkkästiin aina mummolaan kun ei muuta hoitopaikkaa ollut. Mummo opetti kortinpeluusta alkaen kaikenlaisia "huonoja" tapoja. Muistan, että äitini oli hyvin vihainen kun mummo oli sadepäivien ratoksi opettanut korttipelin jos toisenkin. ;)

   Poista
 7. Tyrkkäsin sulle haasteen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika pahan pistit kyllä! Mutta kiitos kuitenkin! :D
   Noh, pitää kaivella kotikoneen uumenista josko olis jotain muitakin kuin pihan kukkapenkin antimien kuvia varastossa...

   Poista