perjantai 1. helmikuuta 2013

Helmikuun haaste

Neo intoutui heittämään tarinahaasteen helmikuullekin! Otan siitä samanlaisen kopin kuin tammikuisestakin versiosta eli inspiksen mukaan kirjoittelen. 

Ja tämän myötä päätin ottaa vihdoin kaiken pyristelyn jälkeen tagit käyttöön. Nuo tammikuun tarinat tagitinkin, vaikka se ei vielä missään näykään, mutta jos nyt ryhtyisi muihinkin teksteihin keksimään asiasanoja. taitaa tosin käydä niin, jokaisen tagiksi tulee "jatkuvaa valitusta", paitsi näihin tarinahaasteisiin. ;)

  
Yllä siis helmikuun aiheet. Näillä lähdetään! Kiitos Neo!

6 kommenttia:

 1. Hyvä. Kävin just Neolle sanomassa että tää on hieno juttu sillä vaikka kirjoitatte samasta aiheesta, niin silti tulee aivan eri versioita aiheesta. Sehän kai tämän haasteen juju onkin ja hyvä niin. Odotan mielenkiinnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hauskaahan tämä on kun pääsi siitä alkukipsistä eroon, että pitäisi kirjoittaa jotain upeeta ja mahtavaa. Itselläni toimii parhaiten se kun kirjoittaa omasta elämästään ja sovittaa sanat sinne.
   Ja se on todellakin toinen hauskuuden puoli kun käy lukemassa muiden juttuja. :)

   Poista
 2. Mä en noihin uskalla lähteä kun en muista kummiskaan ja jakelen aina vaan oman navan antimia :-/
  Mutta kiva noita on lukea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omaa napanöyhtäänihän mäkin näissä kaivelen, mutta ei se vissiin haittaa. Niin ja jotkut sanat sitten kirvoittavat jonkun "mielipidekirjoituksen", mutta ei kai sekään väärin ole. ;)

   Ja kiva, että on kiva lukea. Siksihän niitä kirjoitetaan. Valehtelisin jos väittäisin kirjoittavani näitä vaan itselleni. Se, että postaus kirvoittaa kommentteja, on mun mielestä se ihan paras juttu. Sitten kommenttiboksissa käydään hyvää keskustelua. Se on ihan parasta. Kyllä kommentoivat lukijat ovat blogin suola. :)

   Poista
  2. Varsinkin kun saa (tietoisesti) tekstillä härnattyä esiin reippaita ja kärkeviä kommentteja! Monta kertaa olen kironnut että tässä bloggerissa täytyisi olla sellainen mahdollisuus, missä jokainen antaisi ääninäytteensä ja näin kommentit voisi kuunnella kommnetoijan omalla äänellä. On ollut muutama sellainen teksti että sitä saatanallista kälätystä oli ollut perin hauska kuunnella ;D

   Poista
  3. Nimenomaan. Kun kirjoittaessa tietää, että nyt tuli sohaistua kusiaispesää oikein kunnolla. ;)
   Mutta voi sitä kälätyksen määrää, jos kuuntelemaan joutuis kommentit vaikkapa siellä sun luostarissa. Luulen, että et kovin kauaa jaksais kuunnella. ;D

   Poista