lauantai 16. helmikuuta 2013

16. Eilen

Eilen oli perjantai, joka on aina töissä jollain tapaa hektinen. Tietyt hommat pitää tehdä aina perjantaina ja tietysti soppaa hämmennetään sitten jollain ylläripylläreillä, hommilla, jotka toimitetaan saatesanoilla "tämä olisi pitänyt tehdä oikeastaan jo eilen". Kiva.

Eilen huomasin myös rappusemme pielessä kasvavan koivuangervon muuttuneen jääveistokseksi. Ilmeisesti räystäältä on tippunut sopivasti vettä ja se on sitten jäätynyt puskan oksiin. Otin siitä tänään kuvan, mutta en tiedä saako siitä kunnolla selvää. Hienolta se kuitenkin näyttää livenä.

Eilen tuli töllöstä eräs ehdottomista suosikkiohjelmistani eli Voice of Finland. Mutta voi rähmä! Taisin olla yhtä valintaa lukuunottamatta eri mieltä valmentajien kanssa. Siis mitä vittua!? Suoranaisia oikeusmurhia tapahtui ja toivonkin, että seuraavalla kerralla olisi edes vähän parempi linja valmentajilla. Ärsyynnyin kovasti sorsittujen artistien puolesta enkä joutunut olemaan ärsyyntymisenä kanssa yksin, sillä Siippa hämmästeli kanssani asiaa yhtä lailla.

Tämä päivä on mennyt lähinnä löhöillessä ja ihmetellessä Siipan eilen saamaa uutta puhelinta. Eipä ole suurempaa apua siitä, että meikäläisellä on kilpailevaa merkkiä oleva puhelin ja tabletti, sen verran oma maailma on Onkian wintoosa-puhelimessa. Kyllä sillä todistettavasti voi soittaa ja siihen voi myös soittaa. Että ihan puhelimenakin näyttää toimivan.

Koska olen tunnettu myös kylmistä varpaistani, olen opettanut koirat lämmittämään varpaitani. Oheisessa kuvassa näette Koera-merkkisen, PP-mallisen varpaanlämmittimen. Tosin se toimii vähän miten milloinkin eli lämmittää silloin kun sitä huvittaa, vaikka ei tarvitsisikaan (kuten tänään), joten en voi suositella moisen hankkimista.

Meikäläinen hilppaisee nyt iltapäiväsaunaan, joten mukavaa lauantain jatkoa sinulle.     

4 kommenttia:

 1. Koirat ovat maailman parhaimpia lämmittimiä mutta huonona puolena voidaan pitää niiden liikkuvuutta öiseen aikaan.

  Illalla lämmittää mukavasti jalkopäässä ja aamulla kun heräät niin on naama perseessä kiinni. Ei hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meillä ei ole enää (tai tällä hetkellä) sitä tyynyhiipijää. Itse asiassa nuo kumpikin pysyvät aika lailla poissa sängystä paitsi silloin kun Siippa on reissussa. Silloin PP:n pitää tulla "nukuttamaan" meikäläinen.

   Mummeli-koira oli sellainen, joka pienestä koostaan huolimatta onnistui valtaamaan puoli sänkyä ja löytyi aamulla pää tyynyssä vierestä nukkumasta. Se välillä taisi luulla olevansa ihminen...

   Poista
 2. Koirillä ja ihmisilla on paljon yhteisiä piirteitä, koirat ovat niin viisaita .. ja kuinka ne lohduttaa osaa , voi että . kaikkea he ymmärtää ..
  Olet onnekas kun sinulla on semmoinen hyvä kaveri ja monta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, koirat eivät tuomitse ja ovat maailman parhaita kavereita kun niitä kohtelee oikein. :)

   Poista