lauantai 21. heinäkuuta 2012

Vähiin käy

ennen kuin loppuu. Loma nimittäin. Huomenna on tietääkseni sunnuntai ja maanantaina pitää ponkaista töihin odottelemaan seuraavaa lomaa.

Kotimaan kamaralle laskeuduimme torstain ja perjantain välisenä yönä hieman klo kahden jälkeen. Tämähän siis tarkoitti, että nukkumaan mentiin öpaut neljän kantturoissa ja puolilta päivin piti olla koiria hakemassa. Vähän väsytti... Tänään tulikin sitten nukuttua ihan hyvällä omalla tunnolla pidempään.

Reissu oli ihana, vaikka Edinburghissa satoi keskiviikkona sinne saapuessamma melkein kissoja ja koiria, ja koko päivän ja illan. Vaan eipä se haitannut kun oli varustautunut.
Koitan koostaa reissusta ihan oman postauksen jossain suurin piirtein aikajärjestyksessäkin.

Kohta kuluneen kolmen viikon aikana olen lukenut monta pokkaria, kuten olen raporteerannut. Härkösen pornopokkarin jälkeen siirryin amerikkalaiseen hömppään. Kirjan kirjoittaja on kirjoittanut leffaksikin tehnyn "Paholainen pukeutuu Pradaan". Pidin siitä kirjasta ja olihan se leffakin ihan viihdyttävä, sillä olen aina pitänyt Glenn Closesta. Noh, tämä romaani oli nimeltään "Haluan Harry Winstonin", joka oli ihan ookoo lomalukemistoa, mutta ei sillä mitään palkintoja poimita. Harry Winston on siis tietty koruliike, joka myy "ihan pieniä", tyyliin viiden karaatin dimangisormuksia... Ja tuosta voittekin sitten suurinpiirtein arvata loput. 

Kotimatkalla ostin Edinburghin lentokentältä sen romaanin, josta ainakin koko Brittein saarten naiset ja media puhuvat. Juu, E L Jamesin kirjoittaman Fifty Shades of Gray. Sitä ei tietämäni mukaan ole vielä käännetty suomeksi, mutta kirjasta on kyllä kirjoiteltu Suomenkin mediassa. En ole vielä aloittanut, mutta silmäilin sieltä täältä ja juu, kyllä se on kaikkea sitä, mistä media on kohissut. Raporteeraan kunhan pääsen lukemisen alkuun. 

Nyt häippäisen pihalle nauttimaan Siipan grilliherkuista. Huomenna koitan väsätä sitä lomareissupostausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti