torstai 26. heinäkuuta 2012

Syyllinen on löytynyt

Ja se on työpaikan kone! Siis syypää siihen, että kaikki blogit (paitsi Tsompin) näyttävät omituisilta, alusta puuttuu tekstiä ja että oman blogin asetussivullakin asettelu näyttää kummalliselta.
Nimittäin, ta-DAA! Kaikki tämän huushollin tietsikat (niitä on monta) näyttävät blogit ihan siististi ja oikein. Myös oman.

Eli työpaikan ionipipot ovat huomanneet, että siellä se akka hengaa jossain blogistaniassa tämän tuosta työpäivän aikana. Eikun laittamaan joku vipstaaki kaikkiin sen selaimiin, niin eiköhän lopu tyhjänpäiväinen surffailu. 
Tänään yritin nimittäin kaikenlaisia kommervenkkejä tyhjentämällä välimuistit yms. Harkitsin jo selainten uudelleen asentamista, mutta niin pitkälle en viitsinyt sentään mennä. En siis yritä enää kun byroon ulkopuolella homma tuntuu pelittävän. Kai siellä on joku vanha tai väärä versio jostain kilkkeestä.
Huh, onneksi homma selvisi. Saan mielenrauhan tältä asialta.

Heiluin pihalla kännykkäkamerani kanssa, mutta koska välipiuha on tietysti töissä enkä jaksa kikkailla sen mobiilibloggerin kautta, joudutte odottamaan kukkaotoksiani huomiseen.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti