lauantai 14. heinäkuuta 2012

Kallellaan Killinissä

Elikkäs lomareissulla ollaan. Toinen päivä takanapäin ja tätä kirjoittaessa Atlantin (tai Irlanninmeren) aallot kohisevat rantaan hotellihuoneen ikkunan ollessa auki.

Eilen siis rantauduttiin Skotlantiin ja ensimmäinen etappi oli Falls of Dochart Killinissä. Majapaikkana varsin ihastuttava majatalo, joka oli enempi ja vähempi kallellaan, mutta huoneen ikkunasta näkyi ihana putous ja palvelu oli todella hyvää ja mukavaa. Kuvia luvassa myöhemmin kunhan palataan kotomaahan.

Tänään ajeltiin ihania maisemareittejä Invernessin kautta tänne Gairlochiin, länsirannikolle, joka on ainakin meikäläisen sielun kehto. Jos jossain tunnen olevani kotona, niin täällä, länsirannikon karuissa ja karikkoisissa maisemissa merituulen pyyhkiessä kasvoja. Tämä on jotain sanoin kuvaamatonta, todella hienoa ja meikäläiselle kuin unelmaa. 

Hotellihuoneemme on sviitti jossa kelpaa maisemia ihailla. 
Huomenna aiomme lähteä valaita ja delfiineitä bongaamaan. Toivotaan että sää suosii.
Ylihuomenna jatkamme matkaa kohti etelää, mutta länsirannikolla pysytellen. 

Oi autuutta ja loman ihanuutta. ;)

2 kommenttia:

 1. Ai olet Skotlannissa, jei! Toivottavasti siellä on paremmat ilmat kuin täällä eteläisessä osassa saarta. Ja toivottavasti sinulla on kamera mukana ja laittelet kuviakin sitten jossain vaiheessa?

  Kovasti kiihottaa Skotlannin maisemat. Olen kerran käynyt, mutta siitä on jo aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, siellä oltiin (taas). Kiva reissu, pari uutta paikkaa tuli nähtyä vanhojen "mukavien tuttujen" lisäksi.
   Kuvia tuli otettua joitain, vaikka ne parhaat kuvat on kyllä tullut otettua aikoinaan varmaan niillä ekoilla reissuilla kun kaikki oli uutta ja ooohhhh-vaikutelman tekevää. ;)

   Kirjoitan jonkun postauksen ihan omana aiheenaan tai ehkä parinakin.

   Poista