maanantai 12. joulukuuta 2011

Paska maanantai

"Taasko maanantai ja sataa, samaa rataa, 
viikot valuu, ruumis hiljaa hajoaa. 
Paska maanantai ja sataa, 
ansaan juuttuu, maahan sortuu, syviin vesiin vajoaa..."

Siis just niin! En edes tiedä mistä aloittaisin tämän yybervitutuspostauksen!
Aamulla oli kiva pikku pakkanen, vaikka väsyttikin aivan saatanasti, niin ei vielä pahemmin vituttanut siinä kohdassa kun rekkuja ulkoilutti. Toki pimeää oli kuin siellä pingviinin, vai oliks se jääkarhun... no ihan sama, persauksessa.

Töihinlähdön koittaessa alkoi valjeta maanantain ihanuus. Siipan "uudehkosta" (not) saksalaisesta autosta oli näköjään kimahtanut lohkolämmittimen vastus. Eli biili oli jääkylmä ja ikkunat ihan helvetillisessä jäässä. Kiva... Siinä sitten hinkattiin kynnet verillä sitä perkeleen jäätä ikkunasta. Onneksi oli sentään tullut lähdettyä suhteellisen ajoissa (kerrankin) liikenteeseen, joten paniikkia ei ehtinyt syntyä ehtimisen puolesta.

Työpäivä eteni omalla painollaan eikä siitä sen enempää, mutta päivä muodostui paljon, siis monta tuntia, pidemmäksi kuin olin kaavaillut. Onneksi Siippa oli irtautunut töistään ajallaan, koska oli taas lähdössä työmatkalle, niin en joutunut maalailemaan mielessäni kauhukuvia pidätyskyvyttömistä geriatrikkokoirista.
Laahauduin siis kotpuoleen vasta kahdeksan jälkeen ja väitän, että takki (ja tukka) on nyt aika tyhjä. Mutta hei, muistin, että ei parane tökätä sitä kaaraa töpselin päähän. 
Toivokaamme siis plussakeliä aamuksi, että ei tartte taas viimeisillä voimillaan yrittää saada ikkunoita raavittua.

Että nyt mä nykäisen puikot suoriksi, aivot narikkaan, avaan siiderin (HAH, luulitte, että mulla ei oo mitään lohduketta!) ja koitan olla miettimättä mitään hetken aikaa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti