sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Jutunjuurta pipareista

Nonni, nyt on sekin nähty, että tämä akka joutuu vetämään sanojaan takaisin, perkele. Siis minähän olen todella harvoin, jos koskaan, väärässä. Nyt olin ja arvatkaa ketuttaako... Olkoon tämä nyt sitten ripittäytymispostaus.

Minähän haukuin eilen jo etukäteen sekä seuran että ravintolan ja pieleen menivät molemmat haukut! Siis meillähän oli oikein mukavaa! :-o
Kukaan ei fiineillyt liikaa pikkurilli pystyssä, keskustelu säilyi normaalilla tasolla eikä kukaan ruvennut nokittelemaan uusimmilla hankinnoillaankaan. Kerrassaan hämmentävää kun miettii aiempia kohtaamisiamme.

Entäs se ravintola sitten. Taisin tituleerata sitä trendiluomukuppilaksi. Nyt vähän hävettää (ihan vähän vaan). Ruoka oli loistavaa ja kohtuuhintaista, ja palvelu oli erinomaista eikä millään muotoa koppavaa. Olimme ravintolassa nimeltä Juuri. Voin lämpimästi suositella kaikille, joilla vain on mahdollisuus siellä käydä. Mutta pöytä kannattaa varata etukäteen, sillä paikka on pieni. Ehkä menemme sinne toistekin, nyt kun on pää avattu. :)
Aterian päälle kipaisimme vielä lasillisella ennen kotia kohti suunnistamista. 
Ai niin, mainita pitää, että tällä kertaa oli molempiin suuntiin taksikuski, joka osasi osoitteeseen kyselemättä kyytiläisiltä! *piirtää pienen ruksin seinään*

Nyt kaikki pohtivat, että mitenkäs se pipari tähän liittyy. No, "piparihan" liittyy kaikkeen, mutta tämä piparijuttu on kyllä ihan huomio lukemistani blogeista.
Joulukuun parhaat naurut olen nimittäin saanut sekä Nolliksen että Ässän piparkakunleipomisjutuista. Ässä oli vielä höystänyt oman juttunsa kahdella kuvalla, jonka jälkeen suorastaan ulvoin naurusta ja vesi lensi silmistä. Siinäpä siis päivän lukuvinkkini, käykää kurkkaamassa jos ette ole niitä jo lukeneet. ;) 

Ja vielä lopuksi: olen näköjään saanut toisenkin liittyneen lukijan! *hihkuu*
Tervetuloa joukkoon harvaan ainokerttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti