sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Narinaa Blogger-palvelusta

Myönnän, että en ole näppärin tämän Blogger-systeemin käytössä. Aika monta juttua on vielä hämärän peitossa kun epäilyttää, että jotain asetusta muuttamalla on pian pankkitilin saldokin koko maailman ihmeteltävänä...
Mutta se, mikä minua harmittaa ihan helvetisti, on se, että kun haluan olla muutaman blogin lukijana "julkisesti" eli siis omalla nimimerkilläni, niin asetus ei pysy. Osaisiko joku sanoa miksi?
Kirjaudun siis sisään tiliini ja kun menen katsomaan lukuluetteloani, niin asetus on keikahtanut lukulistassa asentoon "nimettömänä". Kun muutan sadannen tai äksännennen kerran asetuksen takaisin "lue julkisesti", pysyy asetus (kai) näin niin kauan kunnes taas kirjaudun ulos.
Ihan PIKKUISEN turhauttavaa! *ärh!*  Tuonne "ongelmapalstalle en jaksa vaivautua nitisemään kun en tiedä, onko siitä mitään hyötyä. Narisen siis täällä ja toivon, että joku ystävällinen sielu sattuisi lukaisemaan tämän ja osaisi vaikka kertoa, mitä teen väärin.
Anybody? Pliiiiiisssss!

*********************
Jälkijätökset:
Muisti palailee pätkittäin... Muistan, että joku bloggaaja kirjoittaa omassaan vinkkejä ja kikkoja tämän blogspot.comin kummallisuuksista. Nyt en vaan kuollakseni muista että kuka tai millä nimellä se blogi mahtoi olla...
Tänään olikin asetukset ihan kunnolla sekaisin. Kun kirjauduin sisään, väitti systeemi, että en lue mitään blogeja tällä hetkellä. Että näin... Sanoisko vaan, että VMP. ;)

**********************
Jälkijätös nro 2:
Ilmeisesti kannattaa paljastaa tyhmyytensä ja vinkua julkisesti. Nyt nimittäin näyttää siltä, että lukuluettelo on loksahtanut kohdalleen juuri niin kuin pitääkin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti