keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Lomalorvailua

Joo, lomalla ollaan. Pää on tyhjä, mutta mahasta ei voi sanoa samaa. ;)

Appivanhemmat ymmärsivät poistua hyvissä ajoin Tapaninpäivänä aamupäivällä Tapani-myrskyn saattelemina. Taisivat päästä vauhdikkaasti kotikaupunkiinsa asti.

Ihme ja kumma, meiltä ei hajonnut mitään kummassakaan myrskyssä, mutta naapurikiinteistössä kaatui piha-aita. Semmoinen yli kaksi metriä korkea tukeva lauta-aita, joka on rivitalopihojen välissä. Mahtoi olla ylläri kun talonväki saapui kotiin.
Meillähän tuli aikanaan noin vuoden asumisen jälkeen parvekkeen lautaseinä parvekkeen lattialle eräänä myrskyisänä kevättalven päivänä. Vähänkö säikähdin! Olin joko etätöissä tai sitten kipeänä, mutta joka tapauksessa arkipäivänä kotona. Ja tämä jonotalo on todella hiljainen keskellä normaalia työpäivää... Siinä meinasi sumppi sujahtaan väärään kurkkuun kun kuului hirveä rämähdys enkä pystynyt heti edes paikallistamaan, mistä moinen ääni kuului. Jälkeenpäin nauratti, silloin ei.
Että näin laadukasta rakennusjälkeä on täällä. En edes halua tietää, mitä kaikkea muuta piilovikaa täältä löytyy. ;)


Muuten ollaankin sitten vaan lorvittu, pelailtu, syöty ja tuijoteltu töllöstä kaikkea höttöä. Mutta hyvä se on välillä heittää aivot narikkaan ilman sen kummempia suunnitelmia.
Tänään kävimme aamulenkillä katselemassa lähimetsen tuhoja. Aika monta puuta oli taas kaatunut ja vanhastaan tiedän, että kaupunki ei niille mitään tee. Tai no, jos nyt ihan keskelle tietä on sattunut kaatumaan, niin sitten sen voi ehkä käydä katkaisemassa pois.

Nyt sitten odotellaan (kauhulla), että koska se maailmansota taas syttyy kun rakettimyyjien kulta-aika on parhaimmillaan. Meillä kun nuo karvalapset pelkäävät uuden vuoden rakettisotaa enemmän kuin mitään muuta maailmassa. Tuumin jo, että näinköhän mahtaa Mummeli-koira kuolla sydäriin uuden vuoden kunniaksi... Viime uusi vuosi meni aika hyvin, mutta se varmaan johtuikin siitä kaiken hyydyttäneestä pakkasesta. Nyt ei taida olla ilmojen haltijasta apua tähän hommaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti