tiistai 10. kesäkuuta 2014

Twitter

En ole Twitterissä, en Facebookissa enkä Instagramissa.
Mistä mä keksisin jotain twiitattavaa edes kun tämä blogikirjoittaminenkin tahmaa välillä kummasti.
Twitterin sielunelämään olen joutunut työn puolesta paneutumaan hieman ja onhan se vähän sekava koko systeemi. Itse en moista kauaa varmaankaan jaksaisi. Juu, ei ole mun juttuni ja ihmettelen, miten jotkut megatwiittaajat ehtivät koko ajan räplätä niitä värkkejään ja suoltaa kommenttejaan sekä lisäksi vielä seurata muita siellä Twitterissä. Mutta kukin tyylillään.

JälkiJuttu:
Meille on luvassa vihdoin hieman viilennystä yläkerran kuumuuteen, sillä taloyhtiössä on nuijittu läpi lupa asentaa ilmalämpöpumppu asuntoon jäähdytystarkoituksessa. Niinpä minäkin eilen sellaisen tilasin ja asennus on heti heinäkuun alussa. Ihanaa, on toivoa vielä, että yläkerrassamme olisi joskus viileääkin!

Muutoin täällä ei tapahdu mitään mullistavaa. Siippa lähti työreissuun ja me täällä koirain kanssa vedetään lonkkaa ja koitetaan olla hikoilematta turhaan. Ohessa mallia näyttää PP.


Kyllä se niin on, että mitä vanhempi koira, sitä enemmän se nukkuu. Tänään PP vaivautui raahaamaan arsensa alakertaan siinä kohtaa kun kilistelin kotiavaimia ja availin tuulikaapin ovea joskus lähempänä puolta päivää... On se, vanha ja hidas, ja jäykkä. Olen henkisesti hyväksynyt sen, että viimeistä kesää tässä varmaankin yhdessä mennään.

Kesällä pitää olla tietysti kukkakuvia, joten tässä suloinen atsaleani, joka kukkii juuri nyt ihan täysillä.
Enkä ole muuten moneen päivään nähnyt yhtään liljakukkoa! Taidan siis oikeasti olla voitolla tai sitten ne vaan keräävät voimiaan seuraavaan hyökkäykseen.

4 kommenttia:

 1. Menee varmaan väsymyksen piikkiin, mutta ensin nauratti toi "räplätä värkkejään" ja sitten mielikuva, kun liljakukot kokoontuvat strategiapalaveriin hiomaan aseitaan ja suunnittelemaan hyökkäystä sun puutarhaan. Tarkoitan: kukkapenkkeihin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ihan harkittu ja tarkoituksellinen sanavalinta. ;)

   Mä en tänäänkään ole nähnyt yhtään liljakukkoa, joten pitänee munkin koota joukkoni ja varustautua hyökkäykseen. Tai sitten malliksi jättämäni raadot purkissa ovat tehonneet, mene ja tiedä. ;D

   Poista
 2. En oo Facebookissa, mutta Twitter on kyllä siitä kiva, että sieltä kuulee uutiset ennen kuin suomalainen media on ehtinyt reagoida johonkin ulkomailla tapahtuneeseen. Ja onhan siellä hauskaakin kun seuraa koomikoita :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua pelottaa, että jäisin ihan koukkuun jos lähtisin mukaan. Enkä tarvitse moisia addiktioita enää.
   Mutta uskon kyllä, että osa twiittaajista on taitavia ja viihdyttäviä. :)

   Poista