tiistai 17. kesäkuuta 2014

Radikaali

Ainakin tämä suomalainen kesäsää on melko radikaali tällä hetkellä. Tänään aamupäivällä täällä maan suurimman lentokentän kupeessa oli lämpötila plus kuusi astetta ja taivaalta tuuttasi sakeasti räntää & rakeita.
Kohta on jo niin kylmä, että pitää kaivella takaisinpäin jotain talvivarusteita. Aamulla ainakin kaipasin hanskoja ulkona käydessä ja tuumin, että PP:lle ainakin olisi voinut heittää manttelin selkään.

Tänään olen kylmän päivän kunniaksi siivonnut! Arvelin, että ei tule niin hiki ja ehkä se nyt osittain olikin näin, mutta hiki siinä hommassa aina tulee. Vähän fuskasin ja päätin jättää lattianpesun ylihuomiseen, mutta taikasienen kanssa heiluin kuitenkin ja kiillotin parit seinät.
Mattopyykillekin pitäisi päästä, vaan taitaa olla turha toivo näillä keleillä.

Näillä lämpötiloilla voin olla myös tyytyväinen siitä, että ei ole sitä hataraa aittaa kesämökkinä, jonne olisi pakko lähteä juhannuksen viettoon palelemaan. Ei, me pysymme lähiössä kaukolämmön piirissä. 

Aamulla suoritin jo osan yksi juhannuksen ruokaostoksista. Ihan kivaa oli olla ysin kantturoissa Rismassa. Siellä oli hyvinkin väljää ja avaraa eikä kassallekaan tarvinnut jonottaa. Huomenna osa kaksi...

JälkiJuttu:
Nyt se tapahtui. Eilisiltana ensimmäistä kertaa PP ei tullut yläkertaan nukkumaan. Ei koko yönä. Ja tämä on todella merkille pantavaa, sillä se on ollut varjoni niin kauan kuin se on luonani ollut. Askel on lyhentynyt lyhenemistään ihan muutamassa viikossa ja nyt on näköjään tullut stoppi portaiden kulkemiselle. *huoh*

2 kommenttia:

 1. Kylmää on ja kylmää on luvassakin joten ei tämä hauskuus tähän lopu vaan Talvisten Kelien pitäisi jatkua juhannuksen jälkeenkin :O
  Jaksamista PP:lle eli toivotaan terveitä päiviä vaikka ikä painaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, tämän aamun +11 astetta tuntui suorastaan lämpimältä pariin viime päivään verrattuna! :D
   Noh, huomiseksi luvattiin näille leveysasteille sellaista +15, joten ei tule hiki grillatessa ja saunasta vilvoittelemassa käynti on miellyttävää.

   PP voi paremmin, kiitos vain. Taisi olla joku vanhan koiran suolistovaiva, sillä seuraavana päivänä se oli kuin nuori poika ja meni ulkonakin oikein reipasta vauhtia. Tällaistahan se on, elo vanhan koiran kanssa. :)

   Poista