maanantai 3. maaliskuuta 2014

Kukinto

Hmmm... Vähän aikaista odotella mitään kukintoja ainakaan tuolla pihan puolella.
Lauantaisen auringonpaisteen innoittamana kävin kurkkimassa omaan kukkapenkkiini, mutta kyllä se on vielä jäässä.
Syksyllä kasvamaan lähteneet helmililjat taitavat olla menetettyjä... Mutta katsotaan nyt. Eniten jännittää atsalea-raukka, joka jo uutterasti ryhtyi pukkaamaan lehdenalkuja ja sitten tuli pakkanen. Saapa nähdä, että tointuuko se vai pitääkö minun lähteä uutta ostamaan.

Takatalvi tulikin sitten nopeammin kuin luulinkaan. Eilen ja tänä aamuna on satanut lunta ja räntää taivaan täydeltä. Nyt näyttäisi hieman laantuneen, mikä on ihan hyvä, sillä parin tunnin päästä on lähdettävä tallustamaan tuonne taajaman keskustaan.

Vapaa on siis alkanut ja samalla alkaa kuntokuuri, kävelyä lisään joka päivälle ja samalla toivottavasti lähtee jokunen kilokin kropasta. Se on päätavoitteeni tälle vapaalle. Siivousurakan aloitan ehkä huomenna tai ehkä ensi viikolla. Aika näyttää, mutta paineita en aio ottaa. :) 

4 kommenttia:

 1. Joo räntää tulee, onpas kuvottavan näköinen kevätkeli nyt. Jospa se tästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivotaan. Ei tuo loskassa paarustaminen nyt mitään suurta herkkua ole...

   Poista
 2. Mietin bussissa, että jos bussi olis Pariisissa tai jossain Reyjavikissa, niin ikkunasta näkyvää harmaata vetistä purppaa pitäis varmaan vain romanttisena ja rauhoittavana... mut kun se on Hellsingissä, niin suttupaskoohan se on. Kuten Jari Tervo sanoi uutisvuodossa, helsinkiläisille Helsinki näyttäytyy kauneimmillaan nousussa olevan lentokoneen ikkunasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jari Tervo on osittain ihan oikeassa. Kyllä Helsinki näyttäytyy kauneimmillaan myös kesäaikaan auringonpaisteessa. :)

   Poista