keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Borta bra, men hemma bäst!

Ja nyt sit todistin, että osaan mää tota toista kotimaistakin. ;)

Juuh, London-town tuli käytyä ja kivaa oli tietysti. Lissu ei tosin ollut kotona kun käytiin palatsin ovella kolkuttelemassa. Mutta ei meikäläisestä kyllä tulis tollaista maailman suurkaupungin asukasta. Enhän mä ikinä oppis edes niitä metrolinjoja puhumattakaan siitä, että närvi kestäis sitä ryysistä!
Katselen siis muita maisemia maailman metropolien sijaan. ;)

Kotiin tultiin myöhään maanantai-iltana ja voin kertoa, että Siipalla on varmaankin kynnenjäljet käsivarressaan, sillä laskeutuminen oli lievästi sanottuna kiikkerää! Meikäläinen kun on muutenkin hieman lentopelkoinen, niin tuo ei kyllä auttanut. Ja aina lentokoneessa istuessani pohdin sitä samaa, että olisi TOSI kiva jos näkisi menosuuntaan. Myisivätköhän ne paikkoja ohjaamosta... ;) 


Tänään olen viettänyt vielä lomapäivää, mutta kyllä on ollu paskamainen keli koko päivän. Olin luvannut Siipalle, että viritän päivän aikana pihapuuhun jouluvalot, joten tehtävähän se oli.
Lykkäsin tehtävää moneen otteeseen kun katselin ikkunasta ulos. Lopulta syöksähdin varastoon valojen noutoon ja viritin ne sen vitun puun ympärille. Vettä vihmoi ja havupuu yritti käydä kimppuun useamman kerran. Lopulta sain homman tehtyä ja näpit niin saatanan jäässä, ettei mitään rajaa! Ei kai käynyt mielessäkään, että olisi voinut laittaa hanskat käteen... Nyt se on tehty, ei tartte kenenkään rutkuttaa. Huomennä räppään ne päälle kun kerran alkaa se joulukuu. Muillahan ne tosiaan on palaneet jo kuukauden tai jotain sinnepäin. 


Että näin. Olis mulla kaikenlaista purnattavaa taas, mutta emmä just nyt jaksa. Meen sen sijaan keittämään ittelleni iltapäiväkahvit. 

*************
Jälkinitinatinat: Ehketi pitäis oikolukea edes vähän näitä omia juttujaan. Voisi varastokin olla ihan vaan varasto eikä mikään varsto. Noh, juntti mikä juntti. Ei kai sitä muuksi muutu. ;)

2 kommenttia:

  1. Just joo, senkin jouluvalojen vihaaja hahahaha!

    VastaaPoista
  2. Nii-i, mulle kosti sekä ilmojen valtias että se havupuu-parka tän mun iänikuisen nillittämisen jouluvaloista! ;D
    Tänä aamuna juhlallisesti sytytin ne valot ja yhtä juhlallisesti lupaan sammuttaa ne loppiaisena. ;-P

    VastaaPoista