maanantai 21. marraskuuta 2011

Kertakäyttökamaa

Siippa osti pelihärvelin. Ja perusteellisena miehenä hän oli pitkään ja hartaasti pohtinut eri vaihtoehtoja, vertaillut niiden ominaisuuksia ja loppujen lopuksi (usean kuukauden jälkeen) päätynyt vekottimeen Y.

Onnellisena ja hyvään hintaan kaupat tehneenä Siippa kantoi uusimman härvelin hypermarketista kotiin. Aikansa ähräili piuhoja kiinni masiinaan ja telkkariin. Sitten kaiken piti olla valmista. Jännitys tiivistyi ja Siippa painoi virtanäppäintä... Mitään ei tapahtunut! Pakasta nykäisty härveli, perkele!


Siippa on kova poika surffaamaan netissä näissä tilanteissa. Sieltä etsitään selitystä ja kohtalotovereita. Ja löytyihän niitä, paljon.

Härveli & vermeet takaisin laatikkoon ja seuraavana päivänä hypermarkettiin. Tilalle saatiin uusi härveli, joka sitten taas kuskattiin kotiin, liitettiin töllöön jne. Ja kas! Sehän toimi! Juu, toimihan se, ihan kokonaisen viikon... Tällä kertaa vika oli erilainen, mutta taas kamat kasaan ja markettiin. 
Tälläkin kertaa saatiin tilalle uusi härveli. Nyt jännittää, että kuinkahan kauan se toimii...

Vaan eipä olisi ennen vanhaan moinen tullut kysymykseenkään, että kaupasta saa valmiiksi rikkinäisen laitteen ja meidän tapauksessamme siis kaksi peräkkäin. 
Maailmassa kaikki on nykyään kertakäyttötavaraa. Mitään ei kannata korjata, halvemmalla saa uuden. Ihme touhua, sanon mä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti