lauantai 12. marraskuuta 2011

Nyt se on sitten tehty

Nimittäin vierailu ostoshelvettiin niitä tähän laardiperseeseen sopivia helvetin housuja ostamaan.

Ja perkele! Jos olisin tiennyt, että siellä on joku helvetin joulukauden avaustsembalo, niin en TOD olis menny! 
Ei saatana, jengiä oli kuin pipoa. Ei kävelemään päässyt kun ihmismassat velloivat käytävillä. Että siihen nähden löytyi se parkkipaikka ihan tosta vaan.

Itse ostotapahtuma ei ollut niin vastenmielinen kuin olin alunperin odottanut. Koska olen vanhemmiten ruvennut viisastumaan vahingoista enkä enää tao päätäni sitä sadatta kertaa samaan puuhun, suuntasinkin hetimiten oikeanlaiseen vaatekauppaan. Siis näillä kiloilla voi huoletta kääntää selkänsä kaiken maailman MenkkaHaukoille, Giinan trikoille yms. teinivaatteiden halpispuodeille ja suunnistaa ihan reilusti sinne Isojen Tyttöjen Kauppaan. Siellähän sitä tuntee itsensä ihan simpsakaksi ja pieneksi kun koot alkavat siitä neljäkakkosesta. Halpojahan ne rytkyt eivät tietenkään ole, mutta ihan kivan näköisiä ja laadukkaita. Ja ehkä se motivoi laihikseen kun vertaa noita hintoja halpiskauppoihin...
Tässä kyseisessä myymälässä on aidosti hyvä ja palveleva myyntihenkilöstö. Erityisesti pidän eräästä nuoresta naisesta, jolla on selkeästi silmää ja tajua sille, mitä mikäkin asiakas etsii. Meikäläisellekin hän taikoi hyllystä tuosta vaan kolmet byysat, jotka sopivat kuin hansikas käteen. Ostin sitten ne kaikki kolmet housut ja läksin mahdollisimman nopeasti pois.

Olin ollut aikeissa kierrellä vähän muitakin puoteja, mutta se ihmispaljous sai minut pakenemaan pikamarssia kohti parkkihallia. Samalla päässä soi se biisin kertsi, joka noissa tilanteissa aina tulee mieleeni. Kyseessä Stam1na ja biisi, jossa hoilotetaan "Vihaan sinua ihminen!" 

Parkkihallista poistuminen oli oma ohjelmanumeronsa, sillä aina sekaan mahtuu niitä, jotka eivät tunne esim. kielletty ajosuunta -merkkiä tai eivät vaan piittaa mistään säännöistä.
Kotiin päästyäni olin oikeasti sekä vittuuntunut että tyytyväinen. Paiskasin sapuskan uuniin kypsymään, korkkasin punkun ja tulin kirjoittamaan tätä.
Siippa on taas riennoissaan, joten joudun ruokkimaan itse itseni. Nyt menenkin katsomaan, että tuleeko siitä mitään, siitä sapuskasta siis.

2 kommenttia:

  1. No helkkari, miten löydänkin itseni aina täältä sun blogilta, mutta kun noi juttusi nappaa. Taas tulin hyvälle tuulelle, nimittäin itsekin tänään kaupoilla ja tunku oli hirveä, kuin maailmanloppu! hhahahah

    VastaaPoista
  2. Päivää Zombi,
    Kiva, että räpellyksistäni on iloa päivääsi. Tämä on hieno keksintö tämä blogi kun tänne voi kirjoittaa juuri sen mitä oikeasti ajattelee. ;)

    VastaaPoista