maanantai 1. joulukuuta 2014

Viimeistä viedään

Kuvaa kalenterista nimittäin.
Tässä hän on, juuri paketista pompanneena, herra Joulukuu. Olkaapa hyvät.

En oikein tiedä, mitä mieltä olisin hänestä eli luultavasti hän ei herättäisi minussa mitään suuria reaktioita jos kävelisi kadulla vastaan. Vaatteet päällä siis kun ei näin yläosattomissakaan oikein mitään reaktiota irtoa. Sanokaa te, menisittekö vastaanotolleen?

En ole vieläkään tehnyt mitään löytääkseni ensi vuodelle korvaavan tuotteen, mutta uskon johdatukseen eli siihen, että sopiva painotuote löytyy kyllä kunhan aika on.

14 kommenttia:

 1. Minä menisin, hän edustaa juuri sellaista miestyyppiä, joka vetoaa minuun: jotenkin ehkä hieman vaatimaton mutta kuitenkin poikamaisella tavalla vetävän näköinen kaveri. Ja vaalea tukka on aina bonusta. Minähän olen aina vakuutellut, että miesihanteeni on suht. pienikokoinen (= vain vähän minua pidempi), vaaleatukkainen ja sinisilmäinen. Jep, ja miähenihän on 190-senttinen, lähes mustatukkainen ja ruskeasilmäinen. No, aina ei saa mitä tilaa, mutta en kyllä yhtään valita, ihan hyvä poikkeus sääntöön se on. (Vieläköhän keksisi jotain jaariteltavaa, että saisi hyvän tekosyyn tuijotella tuota kuvaa...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se taitaa olla, että ne mielessä olevat ulkonäkökriteerit eivät paljoa paina loppupeleissä. Itselleni ei ole niin väliä värillä, mutta miehen pitää olla minua niin paljon pidempi, että voin huoletta käyttää korkokenkiä. ;)
   Toisaalta, olenhan minäkin muinoin lausahtanut, että ikinä en kimppaan mene insinöörin kanssa enkä ainakaan DI:n! Kuinkas sitten kävikään. ;)

   Poista
 2. Ei kyl oikeen vetoo... Ei olis kyllä näin vanhemmiten varaa kranttuilla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei olis niin, mutta kai sitä vähän kuitenkin saa kranttuilla. ;D

   Poista
 3. Hmm, palomiehiä ensi vuodeksi?

  Tai sitten liikunnanopiskelijoita: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288750735115.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noita palomiehiä ehdotti joku muukin taannoin. Stadin brankkarit rankkasin pois ihan vaan sillä perusteella, että kalenteri on A3-kokoinen. Että jos löytyis joku samanmoinen kuin tuo tämänvuotinen. Mutta katsellaan, vielähän tässä ehtii ja aina on varalla karvalehmäkalenteri. ;)

   Poista
 4. Voi huoh, onneksi ne omat pesänrakennuksen ja parinvalinnan 'aktiiviajat' ovat jo takana. Onhan se nyt ihan mahdotonta, että sekä lapsenpäästäjät, että lääkärit ja jopa papit alkavat olla nuorempia kuin minä. Noita nuoria siloposkiahan sitä saa katsella päivystyksessä juu... mutta eivät kyllä saa yhtään ylimääräistä sydämensytkäystä aikaan. Viimeksi tapaamani kardiologi kyllä sai, siinä vaiheessa kun ojensi laskun. Meinasin saada sydärin siihen paikkaan.

  Mitenkäs ne olisivat ne palomiehet? Siellä olisi varmasti varttuneempaakin kalustoa tarjolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamen. Nuoriso valtaa alaa. Viikonloppuna ravitsemusliikkeessä oli niin nuorta porukkaa, että pelkäsin, että maito alkaa nousta rintoihin, kohtu meinaan supisteli jo, kun niitä katsoi. ;D

   Poista
  2. No nimenomaan! Onneksi mun nilkkaepisodissa sekä orto että anestesia olivat sellaista meikäläistä ikäluokkaa niin ei tuntunut niin nololta. :D
   Mutta kyllä Nollis, näin on! :D
   Tuntuu, että porukka vaan nuorenee kun tuolla kaupungilla vähän liikkuu.

   Poista
 5. on tuo ehkä vähän turhan silkoposkinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se. Että jos tämä olisi ollut oikea joululahja niin naamalta olisi varmaan loistanut samanlainen pettymys kuin kersana kun sai lapaset tai villasukat, vaikka olis halunnut jonkun barbin. ;)

   Poista
 6. Tässähän tuntee itsensä ihan ikälopuksi, kun tuo tohtori näyttää lähinnä meidän teinin kaverilta :D Ehkä vastaanotolla kävisi mielessä pyytää, että hän käy hakemassa jonkun aikuisen paikalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. "Voitko noutaa jonkun täysi-ikäisen paikalle, kiitos." Voisi olla tohtorilla pokassa pitämistä1 ;D

   Poista