torstai 4. joulukuuta 2014

Ja voittaja on...

Oulu! Tai oikeammin Oulun palomiehet.
"Vuoden 2015 Oulu Firefighters-Palomieskalenteri. Kalenteristamme löydät nimipäivämerkinnät, pyhät ja liputuspäivät."
Tällaista herkkua on siis luvassa ensi vuoden iloksi. Kansikuvan perusteella ihan *köh* timmiä tavaraa on luvassa. Tilaus on jo matkalla kuulemma, joten kieli pitkällä kuolaan postilaatikolla...
Tämä on siis joululahjani kaikille teille ihanille naislukijoilleni, jotka tykkäävät palomiehistä.

JälkiJuttu:
Onni on hyvä loistava eläinlääkäri! PP nuortui ainakin puoli vuotta eilisellä käynnillä, VV pysyi omana itsenään, emännän mieli huojentui ja keveni. :)

26 kommenttia:

 1. Tatuoinnit hemmettiin, niin siinä mie.. poika tämän mamman makuun ! *MRRAUH*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä mitään tatuointeja kerinnyt katteleen :D

   Poista
  2. Pah! Tietysti ehdin! Sitäpaitsi. Tässä tapauksessa se oli naama kun käynnisti kehräyksen. Toisenlaisella päällä olisi ollut nou-nou. Ei kropassakaan mitään vikaa tietty, mutta se oli toisarvoinen asia tämän nassun kohdalla. Että silleen. Ei täällä kaikki kuolaa reenattuja roppia, nääs.

   Poista
  3. Mun yks entinen hellu on tuon näköinen (siis naamasta). Se asustelee naapuripitäjässä - pitäisköhän tehdä asiaa sinne?

   Poista
  4. Mitä sä siellä vielä teet ?! Hop, matkaan jo käy !

   Poista
  5. Nollis: Joo, en mäkään noista tatuoinneista niin perusta, mutta nykyään taitaa olla harvinaisempaa se, että niitä ei oli kuin se, että on.

   Paimen: Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus, mutta kuvasta on vaikea arvioida sitä psyykettä joten fysiikkaahan me sitten tuijotellaan. ;)

   Marjaana: Kai sä menit jo?

   Poista
 2. Kiitos kiitos kiitos jo etukäteen. Sä oot I-H-A-N-A!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Jaettu ilo on moninkertainen ilo ja tämä tulee vieläpä aika halvaksi jos jakaa kustannuksen koko vuodelle ja yleisöjoukolle. :)

   Poista
 3. Hirnakka kun lopetti epäjumalankuvien julkaisemisen niin kuninkaalliset jatkaa. Se on kuulkaas semmonen juttu että Taivaan Isä rankaisee teittiä moisesta kerettiläisyydestä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Kilpisoturit -julkaisu oli vain pienen ihmisen yritys tuoda hyvää ja kaunista kanssakulkijoiden elämään. Mutta sitten homma lähti onneksi elämään omaa elämäänsä! OI KIITOS OI KIITOS!!!!

   Kyllä nyt kelpaa odotella tammikuuta. Ja muita kuita <3

   Poista
  2. Älä nyt vähättele omaa osallisuuttasi ja lakkaat yllyttämästä -S- :ssää, ties vaikka täällä kohta pyöris vireot vai mitä ne elävät kuvat nyt olivatkaan ;D

   Poista
  3. Siis Hirnakan kilpisoturit oli ihania! Noi tämänvuotiset lekurit valikoituivat sattumalta kun kerran sain sen työkaveriltani. Palomiehet valitsin ihan itse tuon yhden kuvan perusteella. ;)

   Ja Paimen, kyllä mun syntisäkkini on ollut jo entuudestaan sen verran raskas, että tämä kerettiläisyys on lisänä ihan hyttysenpaska Itämeressä. :D

   Hirnakkahan sen tietää kuten me muutkin, että sitä tällainen täti-ihminen ilahtuu pienestä ja jos sitä ilostumista on luvassa edes kerran kuussa niin elämähän on ihan mallillaan. ;)

   Poista
 4. Jooo-o! Kyllä kelpaa vuoden vaihtua. Tässähän alkaa odottaa tammikuun alkua....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä laitan jotain tiisereitä kunhan posti kopsahtaa perille. Ihan vaan sillä, että jaksaa odotella sitä tammikuuta. ;)

   Poista
 5. ooooooh! (*silmät kääntyvät nurin*)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä pyörry! Jos pyörryt, tulee lanssi paikalle eikä paloauto. ;)

   Poista
  2. kyllä mulle lanssimieskin kelpaa, jos vaan on tota kaliiperia.

   Poista
 6. Onpa siinä pätevänoloinen palomies. Mitähän sitä tuikkaisi tuleen, hmm... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku ihan pieni ja hitaasti etenevä, että ehtii Oulusta sinne asti hätiin. :D

   Poista
 7. Mun piti oikein palata takaisin hmmm.. tuota kertomaan, että ehkä vuodelle 2016 saataisiin nuorten miesten koteka-kalenteri jostain?

  ks http://nyt.fi/a1305903381167

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *HAHAHAHHAHAA*

   Aivan mieletön !! Odotan innolla vuotta 2016, jos tuo vaikka toteutuisikin. :D

   Poista
  2. Marjaana, tossa kulkee mun raja. Tuollaista kalenteria en lupaa, että se on jonkun muun vuoro sitten. Toki jos mallit olisivat hieman... hmmm... katseenkestävämpiä, niin ehkä sitten... Mä ensin luulin, että olit linkannut väärin kun avasin ton sivun! :D

   Nollis ottaa siis kopin tästä ideasta. ;)

   Poista
  3. Jep, 20 vuotta ja saman verran kiloja pois ja kalenteriin!

   Poista