tiistai 9. joulukuuta 2014

Päivät kuluu hukkaan

Tuntuu siltä, että kun selkänsä kääntää, on viikko vierähtänyt. Ja ihan tuosta noin vaan, mitään sen kummempaa tekemättä.

Perjantai-iltana kuului hyviä uutisia lasaretista, leikkaus oli sujunut hyvin ja lauantaina odotti jo kotiinpääsy. Toivotamme pikaista ja jouhevaa paranemista!

Lauantaina heräsin kellonsoittoon ennen kukonpierua, sillä olin lupautunut itsenäisyyspäivän kunniaksi maamme suurimpaan vuosittaiseen koiranäyttelyyn töihin. Onneksi viisaudessani olin lupautunut vain yhdeksi päiväksi, joten sunnuntaille oli luvassa lepoa ja rauhaa.
Enpä muista koska viimeksi olisin ollut jo menossa seitsemän aikaan aamulla. Liikennettä ei pahemmin ollut, sää oli pimeä ja sateinen. Onneksi sain auton näppärästi Velodromille parkkiin, joten hyvissä ajoin olin ilmoittautumassa työn ääreen.
Päivä oli ihan mukava, tuttu tuomari ja kivoja koiria sekä omistajiaan/esittäjiään oli kehässä. Tälle kerralle ei tainnut sitä ensimmäistäkään sitruunan niellyttä tyyppiä "asiakkaaksi" sattua, vaan kaikki olivat hyvällä mielellä liikkeellä.
Kotona olin hyvissä ajoin ennen linnan juhlien alkua, joten ihan bueno päivä.

Linnan juhlista, vieraista tai puvuista en sen enempää kommentoi kun niitä on jo ruodittu muualla ihan riittävästi, mutta sen sanon, että Saku Koivun vaimo on mielestäni todella kaunis ja tyylikäs! Jos olisin älynnyt tehdä muistiinpanoja kättelyn aikana, olisin voinut jotain kirjoittaakin, mutta näin tiistaihin asti kun on päästy, en todellakaan muista kaikkea mainitsemisen arvoista.

Tällä viikolla pitäisi kai jo ryhtyä orientoitumaan joulusiivoukseen... Mieli ei ole kovin jouluinen kun ikkunasta ulos kurkistaa, mutta ei kai se säätä katso, se joulu.
Piparkakkutaikinan ostin jo, joten se hommahan on melkein puoliksi tehty! Ehkäpä leipaisen ne piparit huomenna. Samalla mallilla mennään kuin viime vuonna jos vaan löydän ne muotit jostain.
Ensi viikolla minulla on yhtä päivää lukuunottomatta joka päivä jotain menoa ja hässäkkää, joten viisas varmaan tekee tällä viikolla paljon joulun eteen. Aika näyttää olenko viisas. Tänään aion kuitenkin iltapäivän puolella pitkästä aikaa käydä kävelemässä VV:n kanssa ylimääräisen lenkin. Taidamme molemmat tarvita sitä, minä kunnon puolesta ja VV energian purkamisen puolesta.

Olen myös jo tehnyt valmisteluja ensi vuodelle. Skannasin nimittäin kaikki (ihanat) palomieskalenterin kuvat valmiiksi koneelle, jotta on helppo postailla aina kuun ensimmäisenä päivänä. Kokeilin ensin skannausta aivan liian pienellä resoluutiolla ja kuvista tuli todella rasteroituneita. Otin homman uusiksi ja johan näytti paremmalta! 
Saatte malliksi nämä epäonnistuneet skannaukset kalenterin lopussa olleesta postikorttisetin mainoksesta. Tällaisia joulukorttien pitäisi mielestäni olla! ;)Juuh... Ei muuta kommentoitavaa tällä erää... :)

17 kommenttia:

 1. No nyt alkaa olla silmäniloa kypsemmänkin iän ihmisille. Kuka niitä kiiltäviä hunkseja jaksaisikaan :D
  Oi KIITOS! Herra Tammikuuta odotellessa... voisit kyllä lähettää mulle joulukortin kun sulla nyt on aineistoa ja köhhöh... kalustoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu-u, kyllä voisi oululaisille sanoa, että ovat oivaltaneet oikean markkinaraon. ;)

   Saattaahan se olla, että ilahdutan sinua sähköisellä joulukortilla, katsotaan sitten onko kuvassa palomies vai koira... :D
   Oikeasti mun tekisi mieli tehdä jo noi kuukausipostaukset valmiiksi ihan vaan siksi, että saisin tekosyyn tuijotella kuvia taas. ;-P

   Poista
 2. Ei jessus teidän kanssanne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tädeillä vähän mopo keulii, mut haittaakse? ;D

   Poista
  2. Mopo keulii ja sutii, ei haittaa :D

   Poista
  3. Nimenomaan! Näillä mennään. ;)

   Poista
  4. Ladies, start your engines <3

   Poista
  5. Hoitoon teidät pitää viedä.

   Poista
  6. Brrrmm....

   Hoitoon...? Joo, jos saa itse valita hoidon! Mulle kelpais vaikka kuuma laavakivihieronta. ;-P

   Poista
 3. Olet löytänyt ihana kalenteriin , sinne katsoisi joka päivä varmasti pari kertaa. On komeita miehiä silmäniloksi, mutta kaunista joulunodotusta ja siivoa nyt kunnolla ja leipoo. Kohta on joulu ... Joulumielessä halija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan Nata. Tervetuloa sitten tänne katselemaan kuvia kun joka kuun alussa uuden laitan jakoon. Sitähän voi katsella useamman kerran päivässä tosiaan. :)

   Lupaan siivota ja leipoa, lähipäivinä. Ihanaa joulun odotusta sinullekin! Kohta se on jo täällä, joulu siis. :)

   Poista
 4. No nyt on miehiä eikä poikia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, ihania aikoja luvassa, ainakin joka kuukauden ensimmäinen päivä. ;)

   Poista
 5. Nyt on minukin mielestäni luvassa miehiä eikä pikkupoikia. Tulis nyt jo tammikuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se sieltä laukkaa, se tammikuu, pikemmin kuin uskommekaan. :)

   Poista
 6. Siitä huolimatta että joudun kahlaamaan kuolassa, niin haluan toivottaa sulle Oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua! <3
  (Tiesitkö että sellaiset joulukortit jotka on tehty silmistä otetuista valokuvista, ovat nyt erittäin suosittuja joten mä ajattelin kysyä että oletko sä ajatellut lähetellä niitä?) :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää joulua Sinullekin! Toivottavasti saat kystä kyllä ja kinkkua niin, että napa raikaa. :)

   Etkös sinä nyt ystäväiseni muista, että minä en lähetä joulukortteja ollenkaan, joten ei ole mitään silmänkuvia luvassa. ;D

   Poista