torstai 3. huhtikuuta 2014

Tää päivä ollaan vaan ja hengaillaan

Siippa lähti tänään töihin puolentoista viikon loman jälkeen. Minäkin reippaasti nousin aamulla ylös seitsemän kantturoissa ja pääsin todistamaan VV:n järkyttynyttä ilmettä moisesta. Se kun on oppinut oikein hyvin talon tavoille ja nukkuu mielellään kymmeneen vapaapäivinä.  Mutta koska se on seurakoira ja nuori sellainen, se ei malta jäädä nukkumaan vaikka voisikin. Vanhat pierut sen sijaan kuorsaavat tyytyväisinä tahoillaan tasan siihen asti, että remmi kilahtaa tai kuuluu joku ulkoiluun liittyvä avainsana.

Saattelimme Siipan matkaan ja sitten sinnittelin katsomalla pari tallennetta pois digiboksilta. Kuukahdin sohvalle ja vetelin hirsiä VV:n kanssa pari tuntia.
Nukkuminen ja parin sähköpostilaatikon asetusten rukkaaminen ovatkin sitten olleet päiväni uroteot. Vaan mikäs kiire tässä... Kun sääkin on vaan kylmenemään päin. Tulis jo se oikea kevät! Sellainen pihanruopsutuskeli.

Siipan loman aikaan saimme tosiaan aikaiseksi vessan kaapin hommaamisen sekä yläkerran rapputasanteen kattoon uuden lampun. Se "väliaikainen" ehtikin olla siellä sellaiset vaatimattomat seitsemän vuotta. Vaan se on niin tyypillistä meikäläistä. Tyydyn helposti johonkin "purkkapaikkaan" pitkäksi aikaa, mutta sitten kun iskee henki päälle niin korvaavan tuotteen on parasta löytyä heti.

Seuraavaksi pitäisi löytyä joku senkintapainen tuohon rapputasanteelle. Saapa nähdä kuinka siinä käy...

Mutta pitemmittä puheitta siirrynkin tästä takaisin sohvan nurkkaan jatkamaan boxin tyhjennystä kahvikupin kanssa. Ehkä huomenna teen jotain oikeita hommia. Tai sitten en. ;) 

6 kommenttia:

 1. Pihanruopsutuskelejä odotellaan, ja jos Pouta kumppaneineen oli oikeaasa, saattaa jopa viikonloppuna lämmetä. Ei tarvita haravoida kädet kohmeessa:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän yritin jo haravalla kopaista nurtsia, mutta liian kohmeista on vielä. Tänäkin aamuna oli 5 astetta pakkasta!
   Taisivat jopa lupailla vähän vesisadetta sunnuntaille, mikä olisi ihan hyvä. No, eiköhän se siitä. Nyt ainakin paistaa aurinko. :)

   Poista
 2. Nauti vapaista äläkä edes ajattele töitä - kyllä niitä ehtii tehdä sitten kesällä ja silloin saa aurinkoakin. Tähän aikaan vuodesta ihmisillä on kiire pihalle ja he kylmettävät itsensä eli alkukesä menee pitkäaikaisen flunssan kourissa joten digiboxin tyhjentäminen on se viisain vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin. Johan mä sen lenssun hommasin kun viipotin takki auki ja hiki päässä tuolla lenkillä. Onneksi nyt on jo paranemaan päin.
   Se vaan on sellainen juttu se keväällä pihalle pääseminen, että olo on kuin lehmämullikoilla kun kevätlaitumille pääsevät. Sitä kun on tarpeeksi kököttänyt sisällä talvella niin mieli halajaa jo ulos aurinkoon. :)

   Poista
 3. Kyllä Paimen tietää, ihan just veteli mun sanat tohon kommenttiisa. Mä törkeesti käytin tuulikonetta pihan putsaamisee. Kun sitä käyttää, tietää miks se on talkkareitten lempikone. Sillähän saa köykäsen lumenki phkuttuu hevon vitt... siis kuuseen. Nii, piti viellä sanoa, että mun tuulikone puhkuu sähkön voimalla, ei pal metelii piä!

  Rentoile nyt vaan siellä, kun sellanen mahis on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiennytkään, että jättiföönejä on sähkökäyttöisenäkin. On varmasti paljon vähemmän ärsyttävä kapine se kuin polttomoottoriversio.

   Joo, rennosti vaan kunnes pääsen pihalle möyrimään. :)

   Poista