keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Haastettu (taas)

Haasteen säännöt:
1. Linkitä henkilö, joka haastoi sinut.

Arvatkaapa... Nollis tietysti, kukas muu! :D Kiitos kuitenkin, oma sanainen arkkuni on tällä erää varsin tyhjä ilman tällaisia stimulantteja. 

2. Kirjoita säännöt blogiisi ja vastaa alla oleviin kysymyksiin. Kirjoitettu on.
3. Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät. No, katsotaan.
4. Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogiinsa. Juu, juu, siis jos haastan.
5. Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen. OK, mutta ei hänkään käynyt täällä kertomassa, että minut on haastettu, joten onko pakko? ;)

 
Tässäpä kysymykset:
1. Mitä aiot tehdä isona? (Tämä ei sitten ole ikäkysymys!) 


Siis jos voisin tehdä ihan mitä vaan, niin olisi siistiä olla Snooker-ammattilainen maailman huipulla. Ja se jos mikä lähentelisi maailman kahdeksatta ihmettä, sillä (tietääkseni) koskaan ei ole nainen ollut top 30 ammattilaispelaajan joukossa. Itse asiassa miesten yleinen käsitys on se, että snooker ei ole naisten laji. Nippanappa voivat ysipalloa pelailla keskenään, mutta sekin on vähän arveluttavaa ja paheellista...

Toinen vaihtoehto (ja ensimmäistä realistisempi) olisi muuttaa jonnekin Skotlannin tuulisille rannoille viettämään leppoisia eläkepäiviä ja lepuuttamaan sielua. Just me and my single malt whiskey husband.

Todennäköisintä kuitenkin on, että jatkan nykyisessä duunissani puurtamista siihen asti kunnes kuolema korjaa. Eläkkeelle tuskin pääsen kun eläkeikää koko ajan nostetaan...

2. Jatka lausetta: Jos olisin rohkeampi, niin . . . 


Irtisanoutuisin, myisin kaiken ja muuttaisin pois!
No en kai sentään. En nyt oikeasti keksi mitä tekisin jos olisin rohkeampi. Olen jo nyt aika rohkea, mutta rämäpäisyys on karissut vuosien saatossa. Vai onkohan se vain lisääntynyttä itsesuojeluvaistoa kuitenkin?

3. Mitkä asiat saavat sinut kyyneliin? 

Aika monetkin asiat. Iloiset tai surulliset. Liikutun melko helposti ja sitä helpommin, mitä vanhemmaksi tulen. Minä kuulun siihen "itkee vaikka mustalaisen hevosen hautajaisissa", joten voitte uskoa, että välillä tirahtaa tippa jos toinenkin blogeja lukiessa, vaikka kyseessä ovat oikeasti itselleni ihan tuntemattomat ihmiset.

4. Jos sinulla olisi mahdollisuus, niin mitä harrastusta haluaisit kokeilla? 

Öh... No tuota kun olen tällainen laiskanpulskea ylipäänsä mitään harrastamaan, niin vähän vaikea keksiä yhtäkkiä... Riippuliitoa ehkä, vaikka siinä varmaan iskisi korkean paikan kammo päälle.
*edit 5 minuuttia myöhemmin* Toisaalta olisi ehkä kiva kokeilla olisiko minusta laulamaan jos saisi ohjausta tekniikassa ja äänenkäytössä. Kuvaamataiteet kiinnostavat myös, mutta olen ihan surkea piirtämään joten pitäisi keskittyä johonkin abstraktiin. ;)

5. Ottaisitko jonkin kauneusleikkauksen vanhempana? Onko mielipiteesi tästä
muuttunut iän myötä?
 


En, mikäli kyseessä olisi pelkkä turhamaisuus. Mutta jos toimenpide korjaisi jotain oikeaa ongelmaa, niin sitten varmaan. Siis jos vaikka silmäluomi lerpahtaisi niin pahasti, että näkökyky heikkenisi sen takia tms. Mutta mun tissit on jo lerpahtaneet ja perse kans läskin kerääntymisestä puhumattakaan, joten olkoot ihan rauhassa maan vetovoiman uhreja.

Ja muuten aika monet itsensä "parantelua" harrastaneet tyypit ovat sortuneet melkoisiin ylilyönteihin. Mutta ehkä se operoinnin määrä on suorassa suhteessa äo:n kanssa jos mietitään vaikkapa sitä erästäkin "valtakunnan kohublondia" elikkäs Tuksua... *yöks*

Ja ei, mielipiteeni ei ole muuttunut vuosien saatossa.

6. Mikä laulu on viime aikoina soinut päässäsi? Entä onko jokin biisi ollut joskus oikein riesana ja korvamatona? 

Siis kun oikein mietin, niin ei mikään ole soinut eikä ainakaan korvamadoksi jäänyt!!! Olen tässä kuluneina parina kuukautena nauttinut hiljaisuudesta ja kuunnellut todella vähän radiota, joten siinä ehkä syy ettei mikään biisi ole jäänyt pyörimään päähän ärsyttävyyteen saakka.

7. Mitä tietotekniikkaa ostaisit heti, jos olisi mahdollisuus/varaa? 

Hmmm... En juuri nyt tarvitse mitään kun kaikki tarvittavat pelit ja pensselit ovat ihan kunnossa. Eli en ostaisi nyt mitään. 

8. Opiskeluhaaveita, mitä? 

Ei kai mitään. Tai no, kieliä voisi aina osata enemmän ja paremmin. Mutta mitään sellaisia uuden ammatin opiskeluhaaveita ei ole. Olen oikeasti enemmän tekijä kuin lukija, sen olen tajunnut jo kauan aikaa sitten.

9. Mikä on kaikkein tärkein arvosi ja miksi? 

Kunnioitus, se "kohtele muita kuten haluaisit itseäsi kohdeltavan". Se, että kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti huolimatta siitä, mikä kenenkin ulkonäkö tai tausta on. Ja myönnän, että välillä on vaikea ajatella analyyttisesti kun tunteet ja omat käsitykset pyrkivät pinnalle. Mutta oppia ikä kaikki, minulla ainakin.

10. Riitätkö itsellesi? 

Fyysisesti minua on jo liikaakin... ;-P
Mutta vakavasti puhuen, kyllä, nykyään riitän. On ollut hienoa kasvaa niin aikuiseksi, että on ymmärtänyt olevansa hyvä juuri sellaisena kuin on. Aina voi parantaa, mutta pakko ei ole kaikessa kilpailla toisten kanssa.

11. Minkälainen käsillä tekeminen on sinulle mieluisinta? 

Puutarha-askareet erityisesti, sillä tämän ilon olen löytänyt vasta oman pienen pihan myötä. Pidän myös neulomisesta ja ristipistotöistä. Koirien harjaaminen on myös oikein terapeuttista. :)

Noin. Eihän se nyt niin paha rasti ollutkaan, oikeastaan ihan kiva. Joten kiitti vielä kerran Nollis!
Minä en nyt haasta ketään kun viimeksikin nousi hirveä kalabaliikki. ;D
Vaan jos joku haluaa poimia matkaansa, niin ihan vapaasti, vaikka tämä on tainnutkin jo ainakin puoli Blogistaniaa kiertää.

***************

Kävelin tänään tuulisessa mutta aurinkoisessa säässä kampaajalle ja olipa ilahduttavaa nähdä jo paljon valkovuokkoja matkan varrella. 
Mustarastaat ovatkin kailottaneet ja kisailleet jo pidemmän aikaa, mutta pääsiäisenä bongasin peipposen oksalta keikkumasta. Omassa kukkapenkissä krookukset, narsissit ja tulppaanit puskevat määrätietoisesti kuorikkeen alta ja eiköhän se ole aika jo istutella parvekekukatkin. Ainakin ikkunat pitää pestä pikapuolin! Se siis on ihan aidosti kevät ja ihana sellainen. Vähän voisi vettä sataa niin tuo uusi vihreys pääsisi kunnolla valloilleen.

4 kommenttia:

 1. Hyviä vastauksia ja tuo kakkoskohdan vastaus oli sellainen, mitä varmaan jokainen on joskus miettinyt. Muttakun on perhe, on duuni, on sukulaiset etc. niin taitaa olla tosi harvassa ne jotka sen todella toteuttavat.
  Kaduttaa etten lähtenyt 90 - luvun alussa Australiaan kun siihen tarjoutui mahdollisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän meissä useimmissa on estävänä tekijänä, se luterilainen moraali ja sellainen "enhän mä voi vaan jättää kaikkea" -asenne. Ihmisten pitäisi ehkä hullutella vähän enemmän. Tai jotain. :)

   Poista
 2. Nyökyttelin vastauksillesi, taas kerran :D Sain tuon samaisen haasteen ja yhä vaikeammalta tuntuu vastausten, etenkin omaperäisten, keksiminen. Tuntuu, että kaikki on jo sanottu.

  Sadetta voisi hyvin tulla parina yönä. Nyt on meillä oltu pakkasella kahtena yönä. Onneksi aamuaurinko lämmittää nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sellaisiahan nämä haasteet vähän tuppaavat olemaan, että mitään huitsin omaperäistä ja ennen kuulumatonta on vaikea keksiä. Mutta ei kai sekään haittaa. :)

   Juu, sadetta saisi tulla. Taidan tänään antaa periksi ja lannoittaa kasteluveden seassa tuon kituvan katajamme. Taitaa olla käynyt myyrä-perkele taas huudeilla... prkl.

   Poista