perjantai 25. huhtikuuta 2014

Happihyppelyä

Lähdin tänään pitkästä aikaa VV:n kanssa kahdenkeskiselle "hikilenkille". Noita vanhoja pieruja kun saa raahata perässä ja Juniori ehkä vielä jaksaisi vähän pidempää lenkkiä, mutta ei mitään kovatahtista. PP puolestaan alkaa olla jo sellainen "mallia tuuletettava" eikä ihan aina taida muistaa miksi siellä ulkona käydään. Helpointa siis tehdä ylimääräinen lenkki terroristin kanssa.

Vetäisin siis kävelytennarit jalkaan ja lähdin tarpomaan. Ensimmäisellä suojaisella aurinkopaikalla tajusin, että pukeutuminen tähän päivään olikin todella haasteellista. Aukealla tuuli melkoisesti, mutta suojassa metsän siimeksessä auringon paistaessa tuli hiki. Ja virhe numero kaksi: aurinkolasit jäivät kotiin. Matka jatkui siis vähän silmiä siristellen, mutta vauhdikkaasti.

Ensimmäiset pari kilometriä paineltiin menemään aika haipakkaa ja oli ilo huomata, että hengästymisestä ja hikoilusta huolimatta ei keuhkosta ahdistanut kuten aiemmin flunssan jyllätessä. Lisäksi polvi ymmärsi olla hiljaa ja vihoittelematta, vaikka unohdin laitta polvituen.
Metsän siimeksessä pysähdyin ihailemaan valtaisaa valkovuokkopeltoa ja pohdin, että eipä taida äitienpäivän aikaan enää olla valkovuokkoja pikku pilttien kerättäväksi.

Kukei

Lenkkikaverit: trimmaamaton koera ja tennarit
Lenkki sujui ihan mallikkaasti ja tyytyväisenä totesin, että tulihan sitä sellainen nelisen kilsaa tarvottua aikamoisella vauhdilla. Liikuntahan on kuntoa kohottavaa kun syke nousee ja tulee hiki...

Lopuksi nautin vielä ihanasta kevätauringosta sekä keskipäivän hiljaisuudesta ja rauhasta penkillä istuskellen. Sitten sain kuningasidean yrittää ottaa kuvan itsestäni ja koirasta niin, että koira on sylissä. Juu, ei ole helppoa näköjään... Ehkä en ihan heti kokeile uudestaan. Tässä pari tulosta:

Kuono & tukka
Korva & tukka
Mutta ainakin taivas on huikaisevan sininen vailla pilvenhattaraa! Ja viikonlopuksi luvattiin samanlaista keliä. Siispä: Ny' rillataan! ja paljon. Viikonloppuja! :) 

8 kommenttia:

 1. Kerrassaan hyvä postaus ja rakastuin kuvatekstien kielelliseen ilmaisuun, erityisesti sana "kukei" lämmitti sydäntäni sillä siitä on aikaa kun olen viimeksi tuon sanan kuullut. Kiitos siitä.

  Tuosta sinun kuningasideastasi.....mitä helvettiä tuo koira niissä tekee? Eikös se nimenomaan ollut puhe että...;D
  Oikein hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sun tarttee vierailla tuolla länsirannikolla. Siellähän niitä kukei on, kuten myös rätei ja lumpui. ;-P

   Enhän mä nyt voinut kun ei ollut meikkiä ja silmät turvoksissa ja... ;-P

   Poista
 2. Aha, laatuaikaa terroristin kanssa:-)
  Noista kuvista, tarkkana pitää katsoa missä sinun hiukset alkaa ja koira lopuu tai päinvastoin. Ihanat valkovuokot, katselin sellaisia tänään auton ikkunasta tien reunalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terroristin kanssa on kiva viettää laatuaikaa, se on hauska ja kiva koira.

   Kuva ehkä valehtelee, sillä väriero VV:n punaisen ja mun tukan tummuuden välillä on huomattava. Valkovuokot ovat todella kauniita tuollaisina suurina mattoina.

   Poista
 3. Tehän olette kuin yhdestä puusta ... wuh!

  Mainioita viikonvaihdetta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millainen koira, sellainen emäntä. Vai miten se menikään. ;)

   Ihanaa viikonloppua sinnekin! :)

   Poista
 4. Jep, koira ja emäntä, vakka ja kansi.
  Tosin mietin kovasti mikä yhdistää minua, Peetua ja Nassea. Olen kai se poikkeus.

  Hitokseen hauskaa viikonloppua ja loppuviikkoa sinnekin, oletteko muuten Haminaan tulossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ehkä niin. Aiemmin sovin hippitukkani kanssa noiden partojen kanssa yhteen paremmin kuin hyvin. Vaan ehkäpä se on kuitenkin enemmän luonne- kuin ulkonäkökysymys se koira & omistaja -juttu. Tai niin luulen.

   Ei tulla Haminaan. Itse asiassa kasvattaja kävi nykäisemässä terroristin karvan alas (tuo b&t vaatii sen toimenpiteen) ja seuraava näyttely on vasta heinäkuun lopussa ihan täällä kotikulmilla. Jos haluaisi kaikissa näyttelyissä rampata, pitäisi melkein ottaa punainen. Mutta tämä passaa minulle hyvin.

   Viikonloppuja! Ja hei, mä sentään arvasin mistä oli kysymys siinä sun kuva-arvoituksessa... ;)

   Poista