perjantai 16. marraskuuta 2012

Töllöntuijottajan ilot

Eilen oli Dance-ohjelman finaali ja jeeeee! suosikkini voitti! :)
Kun kausi alkoi, en oikein tahtonut löytää sopivaa, kannustukseni "ansaitsevaa" tanssijaa, mutta kun suorat lähetykset alkoivat, nousivat melko pian esiin voittaja Haza ja Jukka. Enkä osannut oikein selittää miksi, mutta molemmissa oli "sitä jotain".

Enkä siis todellakaan äänestänyt ketään kertaakaan, sillä en harrasta moista, mutta kannustin silleen hiljaisesti.

Olinkin erittäin iloinen kun voittaja julistettiin, sillä niin paljon kuin sitä nuorta Kalle-poikaa hehkutettiinkin esimerkiksi tuomareiden toimesta, en oikein vakuuttunut. Taitava, kyllä, mutta ehkä se oli se elämänkokemuksen ja "Siperia opettaa" -rosoisuuden puuttuminen, mikä näkyy. Vaan hyvä tulevaisuus on varmasti hänelläkin edessään tanssin saralla.

Ja lisää hyviä uutisia TV:n orjalle. The Voice of Finland palaa ruutuun tammikuun alussa. Jiihaa! Siinä on mielestäni aidosti hieno tosi-TV-formaatti. Jäin ensimmäiseen kauteen koukkuun ihan välittömästi ja niin jäi Siippakin. Valmentajanelikon kirjo on loistava suola ohjelmalle. Onneksi se säilyy samana. Kyllähän Mike Monroe on ihan kingi. ;)

Ihanaa kun on perjantai. Viikko on tuntunut jostain syystä todella pitkältä. Tänään sitten töllötellään viimeinen jakso Vain elämää -sarjasta. Saapa nähdä pitääkö taas itkeä. Viime jaksossa itketti, mutta sitä edellisessä suorastaan vollotin. Olen iloinen, että tartuin tähän ohjelmaan (kiitos Siipan), vaikka alkuun vähän epäilin, että onkohan tästä mihinkään. Eniten olen ollut yllättynyt Cheekistä, ja siis positiivisesti yllättynyt. Mukavan ja järkevän tuntuinen nuori mies.

JälkiJuttu:
Päässä soi Jesse Kaikurannan Vie mut kotiin. Miksi? No siksi, että aamulla näin telkkarissa levynsä mainoksen ja mainoksessa tietysti soi tuo biisi. Äääähhh, millä tästä taas pääsee eroon?!

4 kommenttia:

 1. Dance:a en ole seurannut mutta silloin tällöin katsoin Voice of Finland:ia kun se vielä tuli. Hyvä ohjelma ja valmentajanelikko "ei yritä liikaa", vaan ovat mukavan rentoja. Jälkijuttuun sanoisin ettei mikään ole sen ärsyttävämpää kuin kunnon korvamato :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siksi onkin tosi kiva, että samat valmentajat tekevät seuraavankin kauden. Ja ne laulajat ovat kyllä ihan jotain muuta kuin kaiken maailman idols-yrittelijät... Että heti tammikuussa sitten lärvi kiinni ruutuun. :)

   Onneksi tuo korvamato kuoli iltapäivään mennessä. Tänään soi päässä Katri Helenan Vasten auringon siltaa... ;)

   Poista
 2. En ole katsonut mitään noista, enkä paljon telkkuakaan. Nykyään vain harva juttu saa minut ruudun ääreen, ja olen ylikasvanut monista jutuista, joita varmaan olisin nuorempana seurannut. Onko se A-studio meidän viiskymppisten suosikki? Hitsi meinasin jo purskahtaa nauramaan itselleni ajatellessani tätä tunneköyhyyttä. Ja ajankohtainen kakkonen. Ei edes uudet jaksot Dallasia saa viisaria värähtämään. :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajankohtainen kakkonen... ou mai gaad! :D :D :D
   Ei sillä, kyllä mä sitä välillä katson, mutta ei tosiaan ole ainoa iloni töllön tarjonnasta. ;D

   Dallasia en oo kattonu yhtään jaksoa nyt kun se alkoi uudestaan. Jonkun mainoksen näin ja olin ihan et :-o
   Eli ei tartte kattoa.

   Poista