perjantai 7. lokakuuta 2011

Ei mut, hei mut...!!

Siis taas on perjantai! :-o
Mihin ihmeeseen tää viikko laukkasi? Viime viikko oli niiiiiin pitkä ja niiiiin hitaasti etenevä, että mit vit, miks tää viikko hujahti tosta vaan? Väitän, että ei ne työpäivät niin paljoa toisistaan eronneet, että siinä olisi ollut syy, joten jossain muualla "vika" on. 
No ihan kiva, aikaa rentoutua ja ihmetellä maahamme saapunutta syysmyrskyä. Partsilla oli yksi kukkapurkki heittänyt kuperkeikkaa ja köynnöskasvi vähän ottanut nokkaansa. Pihalla hieno pajusta punottu possu-kukkateline-systeemi  (en osaa selittää paremmin, pitänee ottaa kuva) oli päätynyt terassilta nurmikolle nenälleen kanervapurkkinsa kanssa. Nostin sen jo kerran takaisin paikalleen vain huomatakseni puolen tunnin kuluttua, että se oli samassa asennossa, samassa kohdassa kohdassa nurtsia kuin aiemmin, joten päätin pelastaa sen "sisemmälle" terassille. Nyt se kai on pysynyt pystyasennossa. En ole uskaltautunut katsomaan kun tuuli ja sade ovat aikamoisia. :)

Ihanaa kuitenkin lökötellä kotioloissa aivot narikkaan viskattuna ja pääsääntöisesti telkkaria tuijotellen. Kyylättiin jo siipan kanssa aamuiset formulan vapaat harjoitukset digiboxin tallenteelta (juu, uskokaa tai älkää, tykkään formulasta ja minä olen se, joka on hankkinut maksu-TV:n kortin sitä, ja tietty vähän muutakin, nähdäkseni) ja nyt sit öllötellään naukkaillen punaviiniä.

Päivän hauskuus irtosi kun luin nollavaimon blogista, että hänet on noteerattu kaksplus-keskustelufoorumilla, mutta ei välttämättä niin positiivisessa mielessä. Käykääpä itse kurkkaamassa. ;) 
Pakko oli samalla sitten kurkistaa sinne Kaksplussan keskusteluihin, vaikka ei itsellä tosiaan mitään vauva-asiaa olekaan. Ja juu, kyllä ihmetytti keskusteluissa tietynlainen tiukkapipoisuus ja toisinaan kirkasotsaisuus. Toivon, että maamme kaikki nuoret tai uudet äidit eivät ihan niin huumorintajuttomia ja vakavia ihmisiä ole. Uskoisin, että lapsenhoito ja -kasvatus kysyy vähän sitä huumoriakin, ainakin sillä kokemuksella joka minulla on lastenhoidosta.

No, se siitä. Kukin tyylillään ja toiset tyylittä. ;)


Nyt menen jatkamaan punaviinin kanssa seurustelua ja aion todellakin nukkua huomenna pitkään!

2 kommenttia:

  1. Olen seurannut formuloita vuodesta 1994, mutta viime aikoina on mielenkiinto lopahtanut. Liekö liian tylsät kisat vai mikä.

    VastaaPoista
  2. Huomenta Zombi,

    (Vaude, joku on lukenut mun blogia!)

    Olen samaa mieltä, että aikamoisen tylsiä pääsääntöisesti kisat nykyään ovat. Henkilökohtaisesti olen vähän kyttyyntynyt siitä, että koko touhua rulettaa yksi urgammal Bernie-setä ja että sääntöjä rukataan vähän väliä suuntaan ja toiseen. Tykkään kuitenkin kuunnella Kovalaisen Heikin positiivisia kannanottoja, vaikka ei menestystä nyt ole tullutkaan. Toivottavasti jatkossa kuitenkin tulee.

    VastaaPoista