perjantai 23. toukokuuta 2014

Millä maustaisit sukkasi?

Tulin tuossa pari päivää sitten sanoneeksi ääneen, että jos Suomen lätkäjoukkue noin huonolla pelillä voittaa Kanadan ja pääsee mitalipeleihin niin minä nakertelen sukkaani.

Kuinkas sitten kävikään eilen... 

Pitäisi kai päättää, että syönkö puuvillaisen nilkkasukan vai nailonillako mennään. Puhtaan ajattelin kuitenkin ottaa ettei ole mitään sivumakuja. Ja miten valmistettuna se sukka olisi helpointa saada alas? Vinkkejä? Palan painikkeeksi täytyy varmaan ottaa huikka viiniä.
Varmaan on kuitenkin se, että seuraavan pelin tuloksesta en sano mitään. En yhtään mitään. Nythän on vielä niin onnellisesti asia, että hääpäivä sattuu huomiselle ja olemmekin varanneet pöydän ravintolasta sitä juhlistaaksemme. Jää siis Suomen matsi näkemättä. Siippa tosin jo ehdotteli, että perutaan pöytävaraus, mutta minä uhkasin mennä yksinäni...

Sunnuntaina pitäisi suunnata vaaliuurnille, vaan en ole oikeasti suonut ajatustakaan sille, että ketä äänestäisin. Pitäisiköhän taktiikaksi valita se, että kenet haluan mahdollisimman kauaksi kotimaan politiikasta? Jos sillä mennään, niin mielessä on parikin ehdokasta.

JälkiJuttu:
Lisää varmoja kesän merkkejä: ampiaiset... Muutama päivä takaperin yksi pörräsi keittiön ikkunaa vasten ja sen armollisesti hätistelin ulos lehden kanssa. Tänään näin kuinka yksi ampiainen (ties vaikka olisi ollut sama) pörräsi kohti avointa tuuletusikkunaa. Myöhästyin pienen hetken ja niinpä amppari jäi tuuletusikkunan väliin vangiksi. Hetken pohdittuani vapauttamisen vaikeutta, sillä sitä se tosiaan jos yrittää pörriäisen saada ulos sieltä lasien välistä, päätin että amppari saa päättää päivänsä... Itse vähän pelkäänkin ampiaisia kun olen jossain määrin allerginen niiden pistolle enkä siis halua lähikontaktia sen kummemmin.
Niinpä truuttasin raidia isolla kädellä kohti pörisijää pariinkin otteeseen. Katsellessani sitten ötökkäraukan kuolinkamppailua siellä tuuletusikkunan välissä tunsin itseni todella julmaksi. Olisi varmaan ollut armollisempaa päästää se kuitenkin lentämään sisään ja liiskata sitten lehdellä nopeasti.

12 kommenttia:

 1. Ota sellain nailoninen nilkkasukka, saksi se silpuks ja sekota maittavan kaurapuuron sekaan. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea muuten, mutta en syö kaurapuuroa. Mutta ehkä jonkun muun puuron sekaan. ;D

   Poista
 2. Äkkiä neulot salmiakkilangasta sukan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vois varmaan tehdä sellaisen kaksiulotteisen, että näyttää pannulapulta. Aika paksut puikot vaatii... :D

   Poista
 3. Jääkiekosta en tiedä mitään, mutta tietenkin ruokavinkkejä voin antaa:
  Lakritsinauha, saisko siitä sukan?
  Toinen vinkki: silppua kutistunut sukka oikein pieneksi ja sekoita a)lihamureketaikinaan tai b)pullataikinaan. MUTTA ennen kuin syöt, juo se pullo viiniä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on ehkä paras vinkki tuo pullollinen ENNEN syöntiä. :D

   Poista
 4. No voi sun... aiotko tosiaan syödä sukan?

  Mahdollisimman pieni nailonsukka, sellainen kengän sisään piilotettava? Mausteista en osaa sanoa, mutta väitän että Paimen (jota muuten sivumennen sanoen on ikävä) saattaisi keksiä oivankin idena esim sukkahoususta. Siitähän saisi täyttämällä vaikka mustan makkaran - jos olisi väri oikea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä en kuitenkaan, ruuansulatus ei vissiin pitäisi siitä. Mutta sellainen avokassukka voisi olla jees.

   Mihinköhän se paimen on kadonnut? On niin kipeä ettei pysty mihinkään enää tai on joutunut sairaalaan?

   Poista
 5. Hahhaaa, lakunauhasukkaa minäkin ehdottaisin. Tai sitten otat semmoisen avokkaiden kanssa käytettävän semisukan, marinoit sen viinissä ja paneroit kunnolla. Paistat ja napsit rapeana chipsinä.

  Minä nimen omaan äänestin tällä kertaa, en puoluetta vaan sitä henkilöä jonka toivoisin muutamaksi vuodeksi kauas kotimaasta.
  Pääasia, etten tule näissäkään vaaleissa kirjatuksi nukkuviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakunauhasukka olisi varmaan paras vaihtoehto tosiaan. Tai sitten tuo avokassukka. :D

   Joo, täytynee kallistua samalle kantille kanssasi äänestyksessä. Ja sehän se on pääasia, että nimi tulee vedettyä vaaliluettelosta yli. Huomenna uurnille siis.

   Poista
 6. Joku semmonen vastasyntyneen vauvan sukka? Vai onko materiaali sitten paksumpaa?

  Mun talossa on kans myös sellainen laki, että kutsumattomat eläimet ovat haram, ja rangaistus tunkeilusta on kuolema. Niillä on kuitenkin koko maailma vapaana melskattavanaan, mutta kotini on linnani ja luvaton vierailu siellä käy kohtaloksi.

  Miten tässä oli nää kommentoitimahdollisuudet muuttuneet? Enhän mä ossoo enää kommentoidakaan :O

  -Zim

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on puuvillaa eli olis varmaan vähän tekeminen sellaista mätystellessä. ;)

   Toi on ihan hyvä periaate, että kutsumattomat elukat listitään. Pidän jatkossa mielessä tuon filosofian.

   Mä poistin mahdollisuuden kommentoida anona kun tuli sitä roskapostia niin maan perusteellisesti. Nytpä ei ole tullut kun pitää olla jollain tapaa rekisteröitynyt käyttäjä. Että ehkä siks se vaikutti erilaiselta se kommentointi?

   Poista