torstai 7. kesäkuuta 2012

Tasaisen vitutuksen vuoksi

Enpä olekaan tainnut muistaa kertoa, mitä viikko sitten tapahtui.
Siis Murphyn lakihan sanelee, että aina kun Siippa on työmatkalla, niin silloin sattuu ja tapahtuu.
Näin kävi myös viikko sitten...

Naapurillamme on kaksi pienehköä poikaa, jotka molemmat ovat... sanotaanko, että aika rasavillejä. Olimme jo aiemmin Siipan kanssa puhelleet, että parkkipaikalla voi sattua vahinkoja kun ruudut ovat kapeat ja lapset ovat asialla.
Arvaattekin jo.
Aamulla olin lähdössä töihin ja ihmettelin, että mikäs helvetin lappu siinä kuskin puolen sivuikkunassa on. Naapuri oli jättänyt viestin, että vekki oli tehty toisen puolen takaoveen... Ikävän näköinen jälki, joka näkyy kauas ja maalikin puuttui.
Laitoin Siipalle viestiä ja verenpaineensa luonnollisestikin hipoi taivaita kun kyseessä on auto, jolla on ajettu noin 3000 kilometriä. Soitin myös naapurille ja kiittelin rehellisyydestä. Sillä jos olisin huomannut vekin töissä, olisin luultavasti syytellyt jotain työpaikan useammasta kymmenestä muusta autoilijasta. Voin sanoa, että vitutti, vaikka vekki ei vaikuta autolla ajamiseen pätkän vertaa.

Seuraavana aamuna ajelin kaikessa rauhassa töihin kun yhtäkkiä vasemmalla kaistalla ollut (nais)autoilija päätti kääntää rattia samaan aikaan kun laittoi vilkun päälle. Minä seisoin jarrun päällä, soitin torvea ja samalla väistin oikealle. Onneksi ei tullut kolaria. Olisi se Siippa mahtanut olla iloinen kun olisin soittanut ja sanonut: "Arvaa, mitä NYT tapahtui..."

Että syystäkin vähän jännittää, mitä ensi viikolla tapahtuu kun Siippa on taas reissussa...

Tänään piti taas huomautella Puutarhatontun vosulle koiranpidosta. Onneksi olimme pihalla nauttimassa auringonpaisteessa ja Peräkammarin Poika & Juniori lukivat piskille sellaiset madonluvut, että ei uskaltanut meidän pihamme kohdalle kuseksia. Vosu teeskenteli vissiin, että ei ymmärrä mitä sanon vaikka ihan selvästi ymmärsi.

Töissä on niin kiirettä, että ei ehdi edes vituttamaan, mikä on toisaalta hyvä juttu.

Tänään muistin suoda huomiota parvekekukkasilleni, jotka olivatkin vetäneet herneen nenään kun viime kastelusta on todellakin jo useampi päivä (taisi olla joskus viime viikonloppuna...). No, ehkäpä ne siitä virkistyvät. Ja jos eivät, niin ostetaan uudet.

En ole myöskään tällä viikolla saanut mitään aikaiseksi fillaroinnin aloittamiseksi. Päinvastoin, varmaan on läski vain lisääntynyt kun piti riekkua siellä bileissäkin. No, samapa tuo, omatpa ovat läskini ja tuskin kuuluvat muille. Ja jos joku huomauttaa, taidan nykäistä pataan.

Huomenna koittaa viikonlopun vapaus. Jos vaikka saisi edes takapihan nurmikon leikattua, niin olisihan siinäkin jo jotain. Niin ja pitää ehtiä lukemaan kaikkia lukemattomia blogipostauksiakin kun on jotain vajetta kiintiössä. :)
Muuta en lupaa kuin sen, että punkkua otan varmasti!

4 kommenttia:

 1. Hyvinvointisi kannalta saattoi olla ihan ratkaisevan arvokas päätös olla lähtemättä pyöräilemään. Mihillä pyöräily voi aiheuttaa verenkierto- ja muita miehisiä toimintahäiriöitä alaraajojen välissä. Tasa-arvon aikoina niin voisi käydä myös naiselle. Pidä varasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja juuri luin, että vaarallisimmat harrastukset ovat pyöräily ja ratsastus. Eikä mulla ole sitä pyöräilykypärääkään... Ratsastuskypärä löytyy, jospa käyttäisin sitä. ;)

   Poista
 2. Aja ratsastuskypärä päässä ja hakkaa aina välillä toisella, ei molemmilla, kädellä tarakkaa ja huuda JIIHAA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! On mulla raippakin, oikein pitkä sellainen. Otan sen mukaan ja hakkaan sillä. Ehkä laitan jalkineiksi ratsastussaappaat ja selitän kaikille vastaantulijoille, että ei ole varaa hevoseen, joten tyydyn polkupyörään. ;-P

   Poista