torstai 21. kesäkuuta 2012

Aikaan mittumaarin

Taisinpa olla hieman yltiöpositiivinen lausahtaessani viime viikonlopun jälkeen, että tulin töihin lepäämään. Juu ei... Kävi nimittäin niin, että työparini pikku köhä eskaloitui helvetilliseksi lenssuksi ja niinpä hän on ollut vuoteen omana koko viikon. Nooo, sehän sitten tarkoittaa sitä että tämä frouva laittaa omat työnsä parkkiin ja tekee kollegan hommat. Niin ja omat sitten jos ehtii. Nyt olenkin tuulispäänä singahdellut ympäriinsä koko viikon yrittäen paniikissa tehdä kaikkea ja päästä kärryille siitä, että mitä kaikkea pitäisi tehdä... Huhhuh!

Voisin väittää, että kolmen päivän juhannusvapaa tulee ihan tarpeeseen. 
Ja koska on luvattu hyvää säätä, aion maata pihalla aurinkotuolissani jotain kesädrinksua siemaillen ja linnunlaulua kuunnellen. Toivon myös, että naapurustosta valtaosa rynnii mökeille ja muille juhannuksenviettopaikoille. Näin meillä olisi rauhallista, hiljaista ja mukavaa. 

Tänään seisotetaan kesäpäivää eli tänäänhän se oikea juhannus siis on. Nyt kaikki naimattomat ja uutta verta kaipaavat juhannustaikoja tekemään. Mitenkäs se menikään? Ruoskii itseään nokkosilla persauksille ja samalla kurkistaa kaivoon, niin näkee sen tulevan siippansa. ;)
Tai ne sen seitsemän yrtsykkää tyynynalle ja sitten allergiahoureissaan kuolon kielissä näkee unelmien prinssinsä.
Onneksi ei tarvitse moisiin kikkoihin ryhtyä. Taidan pitää nykysiippani, pääsee helpommalla.

Siispä toivotan kaikille Blogistanian ystävilleni rauhallista, onnellista ja mukavaa juhannusta, missä ikinä sen vietättekin!
Saattaa olla, että juurrun sinne löhötuoliini enkä kykene konetta avaamaan ennen ensi viikkoa. Toisaalta voi olla niin helvetin tylsääkin, että postausta pukkaa. Aika näyttää. Varmaa on kuitenkin, että aion syödä ja juoda hyvin ettei vaan maallinen massani pääse vähenemään. ;-P

2 kommenttia:

 1. Hauskaa juhannusta sinne ! Pikkasen olen kade. Hiljainen ja rauhallinen kaupunkijuhannus ilman muuta perhettä... *huok* No, ehkä sitten eläkkeellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jaa, naapurit eivät suorittaneet sellaista joukkopakoa kuin toivoin ja sääkin suosi vain aattona. Mutta vapaahan on aina vapaata kuitenkin. :)
   Mikä eläke...? Luuletko pääseväsi eläkkeelle joskus? ;D

   Poista