torstai 20. elokuuta 2015

Vielä on kesää jäljellä

Inhokkibiisiä mukaillen, mutta varsin osuvahan tuo lausahdus on, sitä ei käy kieltäminen.

Kolmatta viikkoa olen töissä ja helteet eli paremmat kelit päsähtivät kehiin samalla kun toimiston oven aukaisin. Noo, ei kai se niin kamalaa ole ilmastoidussa toimistossa huhkia. Ja pari ensimmäistä viikkoa meni aika leppoisissa tunnelmissa kun puoli Suomea uinui vielä ruusuista kesäunta koulujen alkua odotellessa. Nyt ovat alkaneet kömpiä koloistaan vähitellen.
Ei kuulkaa edes kauheasti vituta (vielä), vaikka normisti kai pitäisi minun luonteenlaatuni tuntien. Mutta luotan siihen, että kyllä se sieltä esiin putkahtaa kun syysillat pimenevät.

Tuli taas vanhennuttua vuodella ja sitä juhlistin olemalla töissä vuosittaisessa vakikoiranäyttelyssäni pörriereitä tuijotellen. Sää suosi ja illaksi kotiin, joten ei paha. Taisin saada sen päivän aikana kesän rusketuksen kertaheitolla... Lahjaksi sain (kun itse erikseen pyysin) Amorphiksen tarinan kertovan kirjan. En ole siihen vielä ehtinyt paneutua kun on ollut muuta luettavaa, mutta ehtiihän tuon syssymmälläkin kun ei taida vanhentua ihan hetkessä.Siltsun konsertissa en ollut, vaikka olisin ehkä voinut, koska Waltteri Torikka. Sen sijaan kävimme Siipan kanssa Korkeasaaressa päiväkävelyllä. Kivaa oli sekin.

Elämä soljuu oikeastaan omalla painollaan eikä mitään erityistä kerrottavaa ole. Vähän vapaa-ajan aktiviteetteja hyvässä seurassa on tulossa, jotta ei mene hukkaan nämä hyvät ilmat. Kaikenlaista kivaa on luvassa taas ihan lähipäivinä ja vielä myöhemminkin syksyllä.

Ei kai tässä sen ihmeempiä, ajattelin vain ilmaista, että elossa ollaan. ;)

8 kommenttia:

 1. Myöhästyneet onnittelut ja uskonpa että tässä saadaan nauttia kesästä vielä pitkään koska alkukesä oli niin bärseestä. Meinaan että viikonloput voi pyhittää auringon palvomiselle tai mitä nyt kukin kesällä tekee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Taas on pari viikkoa heilahtanut ohi niin ettei tahdo kyydissä kestää.
   Tänä aamuna oli jo ihan sellainen syksykylmä, mutta päivä kauniin kesäinen vielä.

   Poista
 2. Myöhästyneet onnittelut täältäkin.
  Nyt ovat nämä puheet Suomen koulujen kesälomien siirrosta eurooppalaisempaan suuntaan ottaneet kunnolla vauhtia. Hyvä niin. Minusta olisi ihan hirmu hyvä jos koulu loppuisi vasta kesäkuussa ja keväällä olisi vaikka viikon pituinen pääsiäisloma. Syksyllä voisi alkaa joskus elokuun lopulla, syyskuun alussa, ehkä vähän lyhemmällä syyslomalla.

  Kivaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Joo, taidan palata vastaisuudessa vanhoihin tapoihini ja pitää kesäloman vasta elokuussa. Jos siis on vielä työpaikka josta sitä lomaa pitää... Sekään kun ei tänä päivänä ole mitenkään varmaa.

   Mutta mulla onkin syysloma lokakuun alussa ja sitten menen käymään siinä maassa, jonka kieltä sinä alat opiskella. :)

   Poista
  2. Oikeesti, Hipsaaniaan? Minne sinne? Me siento happy por tu!

   Poista
  3. Pikareissu (= vajaa viikko) Barcelonaan. :)
   Kas kun emme ole kumpikaan siellä käyneet, mutta kehuja olemme kyseisestä kaupungista kuulleet paljon.

   Poista
 3. Tulin vaan muistuttamaan, että huomenna pitää olla sitten Syyskuun brankkari näytillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio, mutta aattele, mä muistin ihan ite! Johtuu varmaan siitä, että Siippa on reissussa, ehtii oma ajatus harhailla... ;)

   Poista