tiistai 4. elokuuta 2015

Loman tilinpäätös

Sinne meni. Viisi viikkoa kesälomaa ja eilen paluu arkeen. Ja kuten hätäisimmät ovat huomanneet, olen niin hyvin vieroittautunut Blogistaniasta, että en ole edes kalenteripoikaa muistanut näytille tökätä. Enkä muuten tökkää nytkään, sillä olen töissä ja pojat (tai ne kuvat) ovat kotona. Koitan muistaa kun kotiudun... 

Juu, loma oli oikein mukava ja taisipa olla ensimmäinen kerta meikäläisen pitkässä työhistoriassa kun pidin noin pitkän loman putkeen.
Säät eivät hirveästi suosineet, mutta kyllä sekaan mahtui sen verran auringonpaistetta, että tuli käytyä terassilla. Ja Korkeasaaressa. Ja terassilla sekä Kasvitieteellisessä puutarhassa. Ja asuntomessuilla. Ja ravintolassa. Ja Tallinnassa.

Reissussa käytiin toisella lomaviikolla ja kuuteen päivään mahtui kaikenlaista säätä vesisateesta huikaisevaan auringonpaisteeseen. Olisihan sitä pitempäänkin niillä huudeilla viivähtänyt. Reissun tarkoitus tuli kuitenkin täytettyä eli sain itselleni uudet hienot kumisaappaat sekä ensi vuoden karvalehmäkalenterin. Mitäs sitä ihminen muuta kaipaisikaan. ;)

Uusi kumpparini

Lisäksi tuli nähtyä paljon tuttuja paikkoja, uusia ei niinkään. Mutta mikäs sen mukavampaa kuin käydä mestoilla, jotka ennestään tietää hyviksi.

Ensimmäisen majapaikan virvoke
Skottilaiset kylpykaveritSormustinkukkiin ei kyllästy ikinä.
Maisema kuin postikortti.
Kotona sitten tuli surkuteltua ryytimaan huonoa kasvua ja kauhisteltua etanoiden paljoutta. Söivät penteleet mun salaattini! Enkä ole ollenkaan varma ehtivätkö rakkaat gladiolukseni kukkia tänä kesänä...
Kutimet ovat saaneet levätä rauhassa, sillä tällä lomalla löysin uudestaan pitkästä aikaa lukemisen riemun ja olenkin käyttänyt aikaa siihen.

Lisäksi tällaista töllöaddiktia on hemmoteltu loistavilla ohjelmilla. Tarjolla on Outlander - matkantekijä (Ihana, kuten kirjakin!), Maailma vailla loppua (erinomaista tekoa), Neiti Fisherin etsivätoimisto (joka luvalla sanoen on ollut ihan hersyvän hauska), ihana vanha tuttu Hercule Poirot yms. Ja mikä parasta, armas Murdoch palaa ruutuun syyskuun alussa uusin jaksoin!

Netissä olen todellakin pyörinyt ihastuttavan vähän, hyvä kun olen muistanut pankkiasiat hoitaa. Niinpä on myös kaikkien blogikavereidenkin päivitysten lukeminen jäänyt vähemmälle. Laiskasti olen silmäillyt silloin tällöin joitain postauksia tabilta, mutta kommentoimatta on jäänyt kuitenkin. Ehkä syksyn pimeys korjaa tämänkin "ongelman" (tai sitten ei). Pahoitteluni kaikille, yhdessä ja erikseen.

Nyt olen siis positiivisen ongelman äärellä. Loma loppui, lukuinto ei ja pitäisi ehtiä ne kaikki lempparit katsoa telkkaristakin sekä ehtiä sienijahtiin. Joku kauhun tasapaino täytynee löytää tähän ongelmavyyhteen...

4 kommenttia:

 1. Mulla on vielä tämä viikko lomaa ja sitten paluu karuun arkeen. Kyllä osaa 5 viikkoa mennä nopeasti, vaikka vain laiskottelisi. Yhteistä meidän lomille on ollut ravintola, Tallinna sekä... kumisaappaat !! Mä ostin uudet kumisaappaat heti 35 vuoden jälkeen. Perus-Hait, yllättäen siniset (ei niin mun väri) ja yllättäen näyttävät ihan kivoilta.

  Jaksuja töihin ja arkeen, perässä tullaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, ravintolassa tuli käytyä useammassakin. :)
   Kyllä kumpparit olla pitää. Olin niin pettynyt kun ne edelliset hajosivat ihan muutaman vuoden jälkeen. Olihan ne halvat... Eikä lestikään ollut parhaasta päästä, mutta... Nämä uudet ovat kyllä paremmat, myönnettäköön. :)

   Töissä on onneksi vielä tällä viikolla aika hiljaista. Mutta kyllä siellä on vähän sellainen vaisu ilmapiiri kun niitä "pink slip" -lappusia jaeltiin tuossa alkukesästä. Saas nähdä mitä seuraavaksi tapahtuu.

   Hyvää loppulomaa!

   Poista
 2. Nyt on komiat kumpparit!
  Ja hirmuhienot maisemat tuolla kilttipoikien (tihihii) maassa, olisipa kiva sinne kolkalle joskus päästä. Tiedän kyllä kenet värvään oppaaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin on ja koeajettukin sinä päivänä kun satoi sen 36 mm kertalaakista...

   Kyllä kilttipoikien maassa on kiva käydä. Oon varmaan ollut edellisessä elämässäni skotti... :)
   Ikävintä siellä on se, että on niin monta kivaa paikkaa, että ei haluaisi valita vaan käydä kaikissa. Mutta eihän sekään oikein normiloman puitteissa passaa.

   Poista