sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Maaliskuun mainio

Kyllä. Jälleen uusi kuukausi ja uusi mies. Ihanaa kun sattui tuollainen lyhyt kuukausi väliin.

Mitähän sitä nyt sitten tästä maalispojasta sanoisi... Kivat on suihkulähteet taustalla, mistä lienee kuva otettu. Ja toi sixpäkki on kyllä jotain ihan toisesta maailmasta. Khyyyllä mä tykkäsin... Entäs te?Jälkijuttu:
Hammaslääkärikammoisena varasin vihdoin itselleni ajan, tosin vain tarkastukseen, mutta siitähän se Pandoran lipas avautuu. Saapa nähdä miten sinne suoriudun, mutta pakkohan se on kun on pari vanhaa paikkaa jo sanonut sopimuksensa irti. Pelottaa nyt jo...

30 kommenttia:

 1. Oi kiitos!!! Noi vatsapalikat ovat ihan toisesta universumista *huokaus*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisään vielä että melkoisen kuivassa (rasvaton, nesteetön) kunnossa on kaveri. Joillakin se vain on luonnostaan noin tai sitten on just jollain kisadieetillä, en ihmettelisi sitäkään.

   Poista
  2. Kiva kun kommenttiboksi aina tulvii näiden kuvapostausten myötä. Tuliskohan samanlainen aalto jos laittaisin viime aikoina tekemieni villasukkien kuvia jakoon? ;)

   Vatsapalikat on... Ja tosiaan, kuivakka on kaveri, mutta arvostan! :)

   Poista
 2. Ruma naama.
  Ei hammaslääkärii kannata pelätä. Ite vaihatin 45 vuotta vanhan paikan ja se poraamiin sattu ihan just samanlailla ku viimeekski.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kattonu naamaa ensinkään, mutta toisaalta en ehkä ole niin "nättejä naamoja" ihailevakaan. ;-P

   Joo, ei varmaan kannata pelätä. Mutta pelkohan ei ole mitenkään rationaalista. Ihan sama kuin sanoo koiraa pirukseen pelkäävälle ihmiselle, että "se on ihan kiltti, ei se tee mitään".
   Ja mun suuhun ei mitään poraa tungeta ennenkuin siellä on käynyt se puudutuspiikki....

   Poista
 3. Mä oon kyllä kranttu... Liika on liikaa 6pakkauksessakin. Ja lisäksi vielä kalju.
  Joo, ei. Pitäkää hyvänänne ja taistelkaa keskenänne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä tota kroppaa ilokseni kattelen ja mä tykkään kaljuista enkä osaa selittää miksi.
   Ei kai me tästä kuitenkaan taistelemaan ruveta kun elämä on muutenkin taistelua kaiken aikaa. :)

   Poista
 4. Mun hammaslääkärikammoon auttoi, kun oli ymmärtäväinen lääkäri joka otti sen huomioon. Olin jo aikaa varatessa kertonut, joten sain jonkun lomakkeen täytettäväksi ja mua on kyllä kohdeltu silkkihansikkain siitä lähtien. Uskalsin jopa viisaudenhampaiden poistoihin sen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meil on haissu hammaslekurilta kolmisenkymment vuotta, mut silti en oo siihe tottunnu. Paras hammaslääkärikäynti on se, kun Vaimo käskee mut vessanpytylle istuun ja tarkastaa hampaat sekä lopuks sanoo: Ei tartte tulla!

   Nii, no, mä en haluu puudutusta, sillo ku siel jou'un käymää.

   Poista
  2. Marjaana: valitsin tuon hammaslääkärin juuri sillä perusteella, että on erikoistunut pelkopotilaisiin. Siippa kävi samalla tyypillä (ei siis itse pelkää hammaslääkäriä, vaan päinvastoin!) ja suositteli. Että himpun verran valoisammalla mielellä, ehkä, menen kohtaamaan kammoani.

   Timo: Ai sulla onkin ihan kotilääkäri siellä. Ja kiitos muistutuksesta, nyt tulvi nenään se hammaslääkärin haju... Minä otan puudutuksen, valukoon kuola tai nou sen jälkeen.

   Poista
 5. Vähän liian bodattu mun makuun. Toisaalta, aika vanha. Mutta jos noin hyvän fyysisen kunnon ja iän yhdistää, niin pitäähän sitä kunnioittaa. Kotia en tarjois kuitenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään välttämättä kotia tarjoais. Mutta en kyllä saa katsettani irti noista vatsalihaksista... *huoh*

   Poista
 6. Katsoin ton pojun jo aamiaiseksi, mutta en kerinnyt kommentoida silloin. Ju, tämä on hyvä. Varsinkin kun riisun siltä loputkin vaatteet ja sitten uidaan yhdessä tonne suihkulähteille. Kiitos!

  VastaaPoista
 7. Kalju ei sovi kaikille... häiritsee, kun ohimosuonet oikein pullottavat - ilmeisesti tämän luontevan asennon ylläpitämisestä. Mutta sixpackissä ei moitteen sijaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kalju ei tosiaan sovi kaikille ja toisaalta kaikki eivät pidä kaljuista. :)
   Mutta toi sixpack... Edelleen, aivan mahtava! :D

   Poista
 8. Jos sua ihan hirveän kovasti pelottaa se hammaslääkäri niin sieltä pystyy pyytämään rauhoittavan valmiiksi ja ne antaa sellaisen pienessä kirjekuoressa, että voi ottaa ennen menoa. Ja muista kertoa, että pelottaa, että osaavat suhtautua :) Vaikka aika harvassa taitaa olla ne asiakkaat joita ei yhtään jännitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se pelottaa, mutta tällä kertaa pelkoa hälventää se, että olen varannut ajan VAIN tarkastukseen. Joten ehkä lääkäri ehtii ekalla kerralla tajuamaan kuinka paljon pelkään ja osaa seuraavilla kerroilla ottaa sen hoitotoimenpiteissä huomioon. Ja nyt tulikin mahan pohjalle sellainen möykky kun rupesin tätä ajattelemaan... :-/

   Juu, aika moni varmaan vähän jännittää hammaslääkäriä ja harvassa ovat sellaiset kuten Siippa, että melkein riemusta kiljuvat päästessään hammaslääkärin tuoliin. Omituinen tyyppi...

   Poista
  2. Kyllä se hammaslääkäri antaa sulle diapamia pelkoon, kunhan kerrot että pelkäät paljon. Pelkään, tai siis jännitän mäki ihan sikana, vaikka tarkastus olis vaan kotona. Se hammaslekurin haju puistattaa.

   Poista
  3. Mä selvisin hengissä! Lääkäri oli oikeasti tosi kiva ja asiallinen. :)

   Poista
 9. Oulujoessa on noi suihkulähteet. Eikös tämä ollutkin pohjoisten poikiitten kalendaari?

  Ja jätän myös suosiolla toisten raadeltavaksi tämän kuun rattopojan. Vähän liian sitkeän näköistä lihaa... Mutta muuten jees. Peiliin katsomalla kun näkee puolestaan liian löllöä lihaa, ettei ole kyllä varaa arvostella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oululaisten kalendaarihan tämä.

   Mulla on Tita sama kuin sulla, että kun katsoo omaa peilikuvaa niin ei ole mitään saumaa käydä arvostelemaan muiden torsoja.

   Poista
  2. Tita ja -S-.
   Nättejä te ootte. Teille on vaan käynny samallailla ku mulle: Peilit on menny rikki. Ku koitan kattoo kuvaani peilistä, niin sieltä kurkkaa sellain vanha, kuivankäppänä risuparta vastaan.

   Poista
  3. No niinhän se on, Timo. Peilikuva näyttää ihan erilaiselta kuin mikä oma mielikuva on. :)
   Ja sama kai se miltä sitä näyttää jos on itse sinut itsensä kanssa. Kyllä mä läskini kannan ihan itse eikä se kellekään muulle kuulu.

   Poista
 10. mun makuun liian patsasmainen kaveri...

  VastaaPoista
 11. Hammaslääkäri on jotain niin kamalaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin on. Ylihuomenna nähdään selviänkö hengissä koettelemuksesta...

   Poista
 12. * Tekee ristinmerkkejä ja koittaa sytyttää kerettiläisen ikonin *

  Hyvää ja menestyksekästä maaliskuuta tulin toivottelemaan, olkoon polkunne kevyet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se syty, pilaat vaan konees suotta. ;)

   Hyvää maaliskuuta sinnekin, kevättä kohti tässä mennään. :)

   Poista