torstai 26. maaliskuuta 2015

Räkänokan kuulumisia

Viime viikolla jonkun sortin lenssu ilmoitteli tulostaan. Siitä sen aina tietää kun ylähuuleen pukkaa yskänrakkulaa ja joutuu kaivamaan zoviraxit kätköistä. Niin nytkin.
Ehdin jo hetken kuvitella, että säikähdyksellä selvittiin, mutta mitä vielä.

Viime viikon sinnittelin töissä pahalla sisulla, koska oli vähän pakko. Olo ei ollut kovin kuumeinen, mutta kaktus kurkussa "piristi" kummasti päivien kulkua.
Maanantaina raahauduin vielä töihin syystä, mutta ilmoitin heti jääväni tiistaiksi kotiin. Ja hyvä niin. Maanantai-iltana nousi kunnon kuume ja tiistai meni nukkuessa. Eilenkään ei mikään mahtiolo ollut, mutta parempi. Tänään oli aamulla jo nälkä, mutta vieläkin on vähän sellainen "ohut" olo.

Eli maatessa on mennyt monta päivää ja digiboxia tyhjentäessä, siksi hiljaiseloa on täälläkin tullut pidettyä. Huomenna aion mennä töihin, mutta jos viikonloppu ei tuo helpotusta, on varmaan pakko maanantaina lähteä työterveyslääkäriä morjenstaamaan.
Eihän tässä ole sairastettukaan aikoihin jos koiven paketissa oloa ei lasketa, ja sitähän ei lasketa kun oli vähän erilaista sairastamista.

Villasukan kutominenkin meni taas jäihin kun onnistuin katkaisemaan yhden puikon ja vaikka hienosti teipillä sitä yritinkin paikkailla, ei se oikein toimi. Tänään pääsen kuitenkin hommaamaan uudet, joten sukan kutominen jatkukoon. Toki myönnän, että on ollut sen verran vetämätön olo etten välttämättä olisi pahemmin työtä edistänyt, vaikka olisi ollut toimiva puikkokin. Tilaussukista on toisesta parista yksi sukka valmis ja toista aloitellessa katkesi puikko. Pitänee ostaa bambupuikkojen lisäksi alumiinisetkin. Jos vaikka käy yhtä onnettomasti useammankin kerran.

Viikon hyviä uutisia oli se, että olen voittanut Partiksen karkkiarvonnassa, jeeee! Kiitos vaan etukäteen. :)

Nyt lähden taas viettämään aikaani vaaka-asennossa ja taidanpa ottaa pikku tirsatkin. 

4 kommenttia:

 1. Voi rääh ja rööh sun lenssullesi. Inhottavaa moinen. Onneksi tuli heti kunnon kuume, siitä se tautikin sitten lähtee kuumeen laannuttua.
  Minä sitä sinkkiä ja inkivääriä (tuoretta) sinullekin tyrkytän. Sinkit tupla-annoksella ja inkivääri palasina teeveden sekaan.

  Jäin tuossa miettimään, että jos nyt sairastuisin, niin se olisi ehkä ihan 'hauskaakin' koska nyt on netflixit sun muut. Edellyttäen, että sairaus olisi jotain lievää joka levolla lähtee. Niitä viimevuotisia sairaalareissuja en kaipaa.

  Joka tapauksessa, parantele rauhassa ja hakeudu tt-lääkärin pakeille jos ei viikonloppuna tokene. Onneksi sulla on se Terrieri siellä lähihoitajana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onneksi ja onneksi. Tänään on taas huonompi olo kuin eilen ja aamulla herätessä löytyi se kaktuskin taas kurkusta. Jospa viikonloppu parantaisi...

   Juu, siis kyllähän tuollainen "normilenssu" passaa digiboxin tyhjennykseen vallan mainiosti. Välillä ottaa tirsat ja taas jatkaa.

   Töihin tulin tänään, ihan vaan siksi, että se Terrieri on pirun huono lähihoitaja, kuten kuvasta näit. ;D

   Poista
 2. Juu, paranemisia. T: Kohtalotoveri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne. Olo on aika jyrätty ja "mielenkiintoinen"...

   Poista