torstai 15. maaliskuuta 2012

Ei mitään sanottavaa

Tällainenko on se kirjoittajan blokki? Että ei keksi mitään kirjoitettavaa?

Minä suorastaan puhkuin intoa ja riemua viikko sitten loman alun ollessa ihan siinä työhuoneen kynnyksellä. Eihän ollut suunniteltuna edes mitään ihmeellistä lomaohjelmaa, ainoastaan rentoutumista, pelailua, oleilua ja auton odottamista. Olin ihan onnessani kun ajattelin, että sitten tuuttaan blogistanian täyteen tekstiä kun voin kirjoittaa vaikka kuinka monta tekstiä päivässä.

Paskan marjat. Viikonloppun meni hujauksessa ja maanantaina ajattelin, että nytpä ei erityisemmin vituta mikään, joten mitäs sitä mitään iloista livertelemään. 
Keskiviikkona eli eilen huomasin, että en ollut edes lukenut niitä normaaliin lukupiiriini kuuluvia blogeja. En ollut perkele vieköön edes avannut konetta pariin päivään!
Aloin huolestua itsestäni... Mutta unohdin sen melkein saman tien kun huolestuin Peräkammarin Pojan ontumisesta.

Kävimme siis rakkaan eläinlääkärimme juttusilla eilen ihan rutiinirokotuksilla, mutta sovittuna oli myös PP:n kintun ja Juniorin patin ihmettelyt. Huojentavaa kaikin puolin oli, että kumpikaan vaiva ei ollut mitään kamalan vakavaa.

Loma on siis ilmeisesti tehnyt tehtävänsä kun ei jaksa vittuuntua ihan kaikesta. Se, mikä on vituttanut, on sen saatanan autokauppiaan toiminta. Ihme äijä. Olen painostanut Siippaa ahdistelemaan äijää, että edes joskus se auto saadaan. Ja väitänkin, että sinnikkään soittelun tuloksena saamme auton huomenna. Tiedä muuten mihin asti se toimitus olisi venynyt... 

Että todennäköisesti olen langalla seuraavan kerran joskus ensi viikolla kun pitäähän sitä tietysti pyöriä kylillä uutta menopeliä sisään ajamassa. Niin ja pitää kai sitä joskus töihinkin palata. ;)

 
 

5 kommenttia:

 1. Mulla on se blokki täs aikansa ollu. Pelkään että blogini repeää seuraavasta ulostuksestani, kun koko patouma purkaantuu... Varokaa roiskeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitääkin käydä laittamassa sitten kumipuku päälle sitä odotellessa. ;)
   Ittellä on kyllä vähän samanlainen olo, että sitten kun tulppa irtoaa, niin roiskuu kunnolla. Katellaan...

   Poista
 2. Mun kannalta toi sun blokki on ihan täydellisen loistavasti ajoitettu, kun en kuitenkaan kotona jaksa puhelimella surffailla ja täällä töissä pitäisi niitä töitäkin tehdä. Joten ota ihan rauhassa vaan vielä ainakin ensi viikko. Tulee muuten työt hoidettua tavallista nopeammin, jotta aikaa jäisi blogien lukuun. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, huomasin, että sulle oli tapahtunut se karmaiseva asia... Yleensä kone sanoo poks silloin kun siitä ei ole minkään sortin varmuuskopioita olemassa.
   Yritän siis pidätellä ja tällä hetkellä se ei tunnu olevan kovin vaikeaa edes. ;)

   Poista
 3. Haaste roiskahti heti ainaskin. Tervetuloa hakemaan mun blöökiltäni:DDD

  VastaaPoista